Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html18
Φεβ
Στοχευμενα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου θα ενεργοποιήσει τη σύνοδο με τον Άρη και το Νότιο Δεσμό στο ίδιο ζώδιο αλλά και το τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό, δημιουργώντας μία κρίση στη ζωή των πρώτων ημερών του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η σημερινή ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο αρκετές υποχρεώσεις οι οποίες θα πρέπει να εκπληρωθούν, οι οποίες μοιάζουν να αποτελούν εμπόδια στην ανάγκη να εκφραστείς ατομικά. Καλείσαι να κινηθείς εντός συγκεκριμένου πλαισίου, να προσέξεις ώστε να μη βγεις εκτός κανόνων και ορίων που τίθενται από τρίτους και μοιάζουν να αποτελούν απαράβατες προϋποθέσεις. Κάτι τέτοιο βέβαια μπορεί να σε αγχώνει και να σε προβληματίζει, αφού δεν αποδέχεσαι όλους τους κανόνες που καλείσαι να υπακούσεις. Αυτή η στάση σου βέβαια θα σε οδηγήσει στο να βρεθείς κάτω από το μικροσκόπιο αφεντικών ή ατόμων που είναι σε θέση να κρίνουν τις επιδόσεις σου, κάτι που σε ενοχλεί και σε κάνει να θέλεις να αντιδράσεις, να λειτουργήσεις αμυντικά απέναντι σε κάθε μορφή κριτικής που θα μπορούσε να προκύψει από τρίτα άτομα.

Η σημερινή όμως ημέρα θα μπορούσε να βγάλει στην επιφάνεια και αρκετή σωματική κούραση, να σε αναγκάσει να αποχωρήσεις από την κεντρική σκηνή και να καθίσεις στο περιθώριο ώστε να πάρεις ανάσες. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να κινηθείς με τους ρυθμούς που δίνονται από τους γύρω σου, πως δεν έχεις τις δυνάμεις ώστε να φέρεις εις πέρας μία αποστολή που φαντάζει βουνό στα μάτια σου. Θα χρειαστεί να σχεδιάσεις πολύ καλά τα επόμενα βήματα σου, να μπορέσεις να εστιάσεις στον τελικό στόχο ώστε να αποφύγεις τις άσκοπες κινήσεις και να χαθείς σε μία πληθώρα από λεπτομέρειες και επιλογές.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων