Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html19
Φεβ
Ασκοπη αναμετρηση με το χρονο
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Αιγόκερω και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Κριό την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου φαίνεται να δημιουργεί απορίες και διλήμματα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο σχετικά με τις προτεραιότητες τους.

Από τη μία πλευρά, η ημέρα σου μοιάζει να είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και ευθύνες τις οποίες δεν μπορείς να απομακρύνεις από τους ώμους, στοιχεία που σε αναγκάζουν να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να προσπαθείς να διαχειριστείς με απόλυτη ακρίβεια το χρόνο σου. Ίσως να αποφασίζεις να γίνεις ο/η πρωταγωνιστής/ρια μίας αναμέτρησης με το χρόνο, να θέλεις να ολοκληρώσεις όσο το δυνατό περισσότερες ασχολίες μέσα σε ένα πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Κάτι τέτοιο βέβαια σημαίνει πως θέτεις σε δεύτερη μοίρα άλλες πιθανές ασχολίες, πως αφήνεις στην άκρη ανθρώπους που έχουν ανάγκη την παρουσία σου.

Η προσωπική σου ζωή λοιπόν μπορεί να περάσει μία μικρή κρίση, αφού δεν μπορείς να χωρέσεις μέσα στο ίδιο πλαίσιο όλες τις παραμέτρους που σε ολοκληρώνουν ως προσωπικότητα. Θα χρειαστεί να κοιτάξεις και πέρα από το στόχο που έχεις θέσει, να εξετάσεις μήπως πικραίνεις ένα άτομο που περιμένει από εσένα ένα βλέμμα ή μία αγκαλιά, να αναρωτηθείς μήπως λειτουργείς μονόπλευρα και άκρως εγωιστικά. Αυτό που έχει σημασία είναι να μοιράσεις το χρόνο σου κατάλληλα και όχι να γίνεις μανιακός/η με την έννοια του χρόνου, σαν να είναι ο αντίπαλος σου που πρέπει να νικήσεις σε μία κούρσα που δεν έχει τέλος.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων