Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html20
Φεβ
Προσηλωση
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου μοιάζει να θέλει να τονίσει στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο πως βρίσκονται μπροστά στο κλείσιμο μίας υπόθεσης και δε χρειάζεται να αφήσουν ανοικτές εκκρεμότητες.

Θα χρειαστεί να ασχοληθείς επισταμένα με ένα ζήτημα που έχει βαθιές ρίζες, με μία κατάσταση που δεν είναι εύκολο να οριοθετήσεις αφού απαιτεί την παρουσία υπομονής και στοχοπροσήλωσης από την πλευρά σου. Καλείσαι να αποδείξεις πως διαθέτεις πειθαρχία και πως μπορείς να φέρεις εις πέρας αποστολές που είναι αρκετά πιθανό να τρομάζουν με το μέγεθος και τις απαιτήσεις τους. Ίσως πάλι να χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που γνωρίζεις πως είναι σε θέση να παίξουν με τις φοβίες και τις ανησυχίες σου, σε μία προσπάθεια να σε χειραγωγήσουν και να σε οδηγήσουν προς την κατεύθυνση που επιθυμούν.

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και έντονες τάσεις απαισιοδοξίας, αφού δεν μπορείς να δεις καθαρό μέλλον μπροστά σου. Είναι πιθανό να κολλήσεις σε ένα παρελθόν που λειτουργεί ως σκιά στο δρόμο σου, να νιώσεις πως σε ακολουθεί κάτι το οποίο δεν μπορείς να απομακρύνεις αφού προέρχεται από μέσα σου. Καλείσαι να σκάψεις μέσα σου και να αντιμετωπίσεις το θηρίο που κουβαλάς, να αποφασίσεις να αντιμετωπίσεις το κομμάτι του εαυτού σου που σε εμποδίζει να προχωρήσεις παρακάτω. Δεν μπορείς να το αγνοείς αφού είναι δικό σου, αλλά δεν είναι απαραίτητο και να θεωρείς πως δεν μπορεί να αλλάξει.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων