Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html21
Φεβ
Καμπανακι
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο νωρίς το πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου μοιάζει να θέλει να αφυπνίσει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα βιώσεις στιγμές έντασης στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού μπορεί να μαθαίνεις κάτι που σε κάνει να χάνεις την εμπιστοσύνη σου απέναντι σε άτομα που θεωρούσες πως βρίσκονται πολύ κοντά σου. Ίσως να προκύψουν έξοδα που δεν υπολόγιζες ή που θεωρούσες πως θα μπορούσες να αποφύγεις, με την προϋπόθεση πως η άλλη πλευρά θα μπορούσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ίσως πάλι να προκύπτει μία αναστάτωση μέσα σε μία ομάδα από φίλους, αφού αισθάνεσαι πως χάνεις το ρόλο που είχες, πως καλείσαι να λειτουργήσεις με τρόπο που δεν ταιριάζει με όσα έχουν συμφωνηθεί.

Η σημερινή όμως ημέρα θα μπορούσε να τονίσει πως κινείσαι με έντονο τρόπο το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάτι που φαντάζει να σε έχει κουράσει, να σε έχει οδηγήσει στα όρια της σωματικής και πνευματικής σου αντοχής, λίγο πριν την εξάντληση. Καλείσαι να ακούσεις το σώμα σου, να ζυγίσεις τα δεδομένα και να εξετάσεις μήπως είναι η ώρα που θα κάνεις μερικά βήματα προς τα πίσω ώστε να απολαύσεις όσα έχεις κατακτήσει. Φρόντισε τον εαυτό σου, θωράκισε τον οργανισμό σου, προστάτεψε την ιδιωτικότητα σου ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα λάβεις αποστάσεις από φιλικά σου πρόσωπα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων