Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ12
Μαρ
Ξαφνικες αναταραξεις
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό και οι αντιθέσεις με τον Ουρανό και την Αφροδίτη από τον Ταύρο την Πέμπτη 12 Μαρτίου μοιάζουν να σηματοδοτούν ταρακουνήματα στον οικονομικό τομέα της ζωής των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Αν ανήκεις στους παραπάνω εκπροσώπους, τότε θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τις αποφάσεις σου που έχουν να κάνουν με τον τομέα των επενδύσεων και των αγορών. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, να αρνηθείς να συμμετάσχεις σε ένα παιχνίδι επίδειξης δύναμης και πλούτου, γιατί μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και αρνητικά αποτελέσματα. Ίσως να κληθείς να ξεπληρώσεις κάποια χρέη, να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες, να ολοκληρώσεις κάτι που έχει μείνει στη μέση και αποτελεί μία κατάσταση που σε κατατρέχει.

Ίσως πάλι να υπάρξουν εξελίξεις ερωτικού περιεχομένου, να προκύψουν νέα που ξαφνιάζουν και αλλάζουν τις ισορροπίες. Η εκδήλωση του ερωτικού ενδιαφέροντος θα μπορούσε να αποτελέσει ένα καμπανάκι που σε αναγκάζει να στρέψεις το βλέμμα σου προς μία κατεύθυνση που θεωρούσες πως δεν μπορεί να σου προσφέρει οφέλη. Ίσως όμως να αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να αγνοήσεις ένα άτομο που επιμένει να εστιάζει προς την πλευρά σου, αφού θα μπορούσε να σου προσφέρει σαρκική και συναισθηματική ικανοποίηση. Αυτό δε σημαίνει πως υπάρχει μπροστά σου απαραίτητα το ενδεχόμενο μίας μακροχρόνιας σχέσης, αλλά τουλάχιστον μίας περιπέτειας που δεν μπορείς να γνωρίζεις που θα καταλήξει.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων