Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ13
Μαρ
Μαθημα εξουσιας
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό και οι ευνοϊκές όψεις με τους πλανήτες στον Αιγόκερω την Παρασκευή 13 Μαρτίου φαίνεται να προσφέρει βοήθεια σε θέματα που χρειάζονται προσήλωση στο στόχο και υπομονή ώστε να έρθουν εις πέρας.

Έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις στο στόχο, να δώσεις σημασία σε ότι πραγματικά αξίζει και μπορεί να αποτελέσει τη βάση σου ώστε να χτίσεις το οικοδόμημα που θα έχει στέρεες βάσεις. Μπορείς να ασχοληθείς με θέματα που απαιτούν σκάψιμο σε βάθος. να εξετάσεις τι υπάρχει στο παρασκήνιο, τι μπορείς να βρεις αν δώσεις σημασία σε λεπτομέρειες που έχουν σημασία και μπορούν να διαμορφώσουν τη συνολική εικόνα. Ίσως πάλι να θελήσεις να ρίξεις φως σε καταστάσεις που είναι προβληματικές, σε θέματα που δεν έχουν ξεκαθαρίσει με αποτέλεσμα να σε μπερδεύουν και να σε αποπροσανατολίζουν.

Η σημερινή όμως ημέρα θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με άτομα που διαθέτουν ισχύ και εξουσία, με πρόσωπα που είναι σε θέση να προχωρήσουν παρακάτω περνώντας μέσα από καταιγίδες και θύελλες. Είσαι σε θέση να πάρεις μαθήματα διαχείρισης κρίσεων, να παρατηρήσεις τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι καταφέρνουν να μετατρέψουν το πρόβλημα σε ευλογία. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να εφαρμόσεις τη δική σου δυναμική σε περιστάσεις που απαιτείται η ανάληψη δράσης, ώστε να τεστάρεις αν οι ιδέες σου ακούγονται και γίνονται σεβαστές, αν μπορείς να προκαλέσεις εμπιστοσύνη σε τρίτους, αν έχεις την πειθώ που αναζητάς.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων