Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ14
Μαρ
Εξωστρεφεια
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη το Σάββατο 14 Μαρτίου φαίνεται να προσφέρει μία νέα μορφή εξωστρέφειας σε μία περίοδο μερικών ημέρων που η διάθεση να κλειστείς στον εαυτό σου ήταν περισσότερο έντονη από ότι συνήθως.

Η σημερινή ημέρα προσφέρει την ευκαιρία για μία απόδραση, για ένα ταξίδι κάπου μακριά, εκεί που έχεις την ευκαιρία να καθαρίσεις το μυαλό σου από ότι σε απασχόλησε τις προηγούμενες ημέρες. Φρόντισε να πετάξεις από πάνω σου τα βάρη που κουβαλούσες και σε φόρτωσαν με σκέψεις που μπορεί να σε έκαναν να χάσεις τον ύπνο σου. Ίσως να είναι η κατάλληλη ώρα ώστε να δοκιμάσεις να φέρεις στην επιφάνεια τις ιδέες που έχεις στο μυαλό σου, δοκιμάζοντας τις αντιδράσεις των γύρω σου, σε μία πρόβα μίας παράστασης που δεν είναι ακόμα η ώρα ώστε να παιχτεί πάνω στην κεντρική σκηνή.

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και κάποιες ανάγκες σου σχετικά με υποσχέσεις που θέλεις να δώσεις και μπορεί να μοιάζουν υπερβολικές. Μπορεί να χάσεις τον έλεγχο στο μέτρο και να γίνεις υπερβολικός/η ως προς τις δηλώσεις σου, πέφτοντας στην παγίδα λαθών που είναι δύσκολο να διορθώσεις στην πορεία. Ίσως να πιστέψεις πως διαθέτεις δυνάμεις που είναι πάνω από την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να βγεις εκτός ορίων και κανόνων, αλλά την ίδια στιγμή να τραβήξεις προς την πλευρά σου βλέμματα προσώπων που διαφορετικά θα συνέχιζαν να σε αγνοούν.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων