Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ18
Μαρ
Με σοβαροτητα απεναντι στο στοχο
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη, το Δία, τον Πλούτωνα αλλά και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σηματοδοτούν μία έντονα απαιτητική Τετάρτη 18 Μαρτίου για τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι αρκετά πιθανό να διαμορφώσεις μία έντονη καθημερινότητα, να χρειαστεί να είσαι απόλυτα ακριβής με τις υποχρεώσεις σου, ώστε να χωρέσουν μέσα σε ένα χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να επιμηκυνθεί. Θα φορέσεις το αυστηρό σου προσωπείο και θα προσπαθήσεις να πείσεις τους γύρω σου μέσω της αποτελεσματικότητας που μπορείς να επιδείξεις, μέσω της αμεσότητας που είσαι σε θέση να εφαρμόσεις, μέσω της ικανότητας σου να αναλαμβάνεις αποστολές που οι άλλοι δε θέλουν να αγγίξουν. Ίσως να επιδιώξεις να συγκριθείς με άτομα εξουσίας, θέλοντας να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να αναλάβεις θέσεις ισχύος, αφού μπορείς να έχεις μία σφαιρική εικόνα σχετικά με την κατάσταση που καλείσαι να διαχειριστείς.

Από την άλλη πλευρά, θα χρειαστεί να προσέξεις μήπως γίνεσαι πολύ δύσκαμπτος/η, μήπως εστιάζεις έντονα σε μία κατεύθυνση με αποτέλεσμα να χάνεις την επαφή με μικρές στιγμές της καθημερινότητας που θα μπορούσαν να προσφέρουν ευχαρίστηση. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε είναι πιθανό να χάνεις την ισορροπία σου και να απομονώνεσαι, να αντιλαμβάνεσαι πως κάποια κοντινά σου πρόσωπα λαμβάνουν αποστάσεις από εσένα και σε κοιτάζουν περίεργα αφού μοιάζει να μεταλλάσσεσαι σε ένα άτομο που δε γνωρίζουν. Προσπάθησε να μαλακώσεις τις εκφράσεις σου, να επιτρέψεις σε κάποιους να σε αγγίξουν, να γίνεις περισσότερο ανθρώπινος/η σε σχέση με αυτό που παρουσιάζεις στους γύρω σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων