Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ20
Μαρ
Με προσεκτικα βηματα
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο την Παρασκευή 20 Μαρτίου φαίνεται να ενεργοποιεί τους/ις εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο ώστε να εκφράσουν κατά πόσο διαθέτουν ανοικτό μυαλό και ευρύτητα πνεύματος.

Θα χρειαστεί να συμμετάσχεις μέσα σε ομάδες και συλλόγους, να έρθεις σε επαφή με άλλα άτομα που διαθέτουν διαφορετική γνώμη σε σχέση με τη δική σου, προσπαθώντας να χωρέσεις σε ένα περιβάλλον που σε στενεύει. Θα προσπαθήσεις να θέσεις τους κανόνες, να δημιουργήσεις το πλαίσιο μέσα στο οποίο καλούνται όλοι να κινηθούν, αλλά στην πορεία θα αντιληφθείς πως κάτι τέτοιο δεν είναι απόλυτα εφικτό, αφού υπάρχουν πρόσωπα που διαθέτουν προσωπικότητα και δεν είναι διατεθειμένα να την εξαφανίσουν. Φρόντισε λοιπόν να ασχοληθείς με τη δική σου ευελιξία απέναντι σε δομές που δεν είσαι σε θέση να τροποποιήσεις, αφού μέσω αυτής της διαδικασίας θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια σχετικά με τις εξωτερικές παρεμβολές που μπορεί να δεχτείς.

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα προσφέρει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, να φροντίσεις ώστε να βάλεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις επαφή με την πραγματικότητα, να παραμείνεις σε επαφή με τις αληθινές σου ανάγκες και να αποφύγεις να εστιάσεις σε κατευθύνσεις που περιλαμβάνουν δράσεις που τίθενται από τρίτους και δε φαίνεται να αποτελούν πρωταρχικής σημασίας για εσένα. Κάποιες προτάσεις για επενδύσεις που θα φτάσουν στα αυτιά σου, δεν είναι ακόμα ώριμες ώστε να τις αξιολογήσεις ως ενδιαφέρουσες και πιθανές.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων