Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ21
Μαρ
Αναδρομη
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο χωρίς να σχηματίζει ιδιαίτερες όψεις με άλλους πλανήτες, σε συνδυασμό με την τελευταία ημέρα του Κρόνου στον Αιγόκερω πριν να περάσει για μία δοκιμαστική περίοδο τριάμισι μηνών στον Υδροχόο, μετατρέπουν το Σάββατο 21 Μαρτίου σε μία ημέρα περισυλλογής και ανασκόπησης.

Είναι πιθανό να θελήσεις να ξεσκονίσεις σημειώσεις και εργασιακές υποχρεώσεις, να κάνεις μία αναδρομή στην τελευταία τριετία και να εξετάσεις τι κατάφερες και που έφτασες. Μπορεί να πέσουν στα χέρια σου χαρτιά που έχουν να κάνουν με τις δουλειές που ολοκλήρωσες και να θελήσεις να ξεδιαλύνεις ποια από αυτά είναι χρήσιμα για εσένα. Ίσως να φέρεις μπροστά σου τις στιγμές που πέρασες στο εργασιακό σου περιβάλλον και να αναπολήσεις ανθρώπους με τους οποίους έχετε χαθεί και θα ήθελες να δεις και πάλι μπροστά σου. Ίσως πάλι να ξορκίσεις στιγμές που έχεις ζήσει και έχουν αφήσει ένα δύσκολο αποτύπωμα στη διαδρομή σου.

Η σημερινή όμως ημέρα θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν ζεις μόνο για εσένα ή έχεις και φίλους με τους οποίους μοιράζεσαι σκέψεις και στιγμές. Μπορεί να αναγνωρίσεις πως είναι καιρός να αρχίσεις να ενδυναμώνεις την κοινωνική σου ζωή, να προσθέτεις και νέες δραστηριότητες στην ημέρα σου, να επιδιώκεις να συμμετάσχεις σε δράσεις που έχουν θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία. Η σημερινή ημέρα έχει σκοπό να σου υπενθυμίσει πως δεν είσαι μόνος/η, αλλά πως ζεις μέσα σε μία κοινωνία με την οποία καλείσαι να βρεις συνδέσεις, αλλά και να σπάσεις υπάρχοντες δεσμούς εφόσον αυτοί σε κρατούν εγκλωβισμένο/η σε μία έκφραση προσωπικότητας που δεν ταιριάζει με τον αληθινό σου εαυτό.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων