Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ24
Μαρ
Εναρξη με αμφιβολιες
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στην 4η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Χείρωνα και σε τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου μοιάζει να σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία ζητά από εσένα να αποφασίσεις κατά πόσο είσαι σε θέση να υψώσεις το ανάστημα σου και να κινητοποιηθείς ώστε να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς πως σου οφείλονται ή αξίζεις. Μπορεί να φοβάσαι να βγεις μπροστά και να μιλήσεις για τον εαυτό σου, να τρομάζεις στην ιδέα της προσωπικής έκθεσης, να αγχώνεσαι μήπως εκτεθείς σε μάτια ανθρώπων που είναι σε θέση να εγείρουν ενστάσεις για το πρόσωπο σου. Ίσως πάλι να αποφασίζεις πως είναι καιρός να σπάσεις το προστατευτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο βρίσκεσαι και να τολμήσεις να φανείς, να κάνεις ορατή την παρουσία σου.

Σε μία τέτοια περίπτωση, να έχεις κατά νου πως αναλαμβάνεις ένα βαρύ φορτίο, μία κατάσταση που είναι σε θέση να βαρύνει τους ώμους σου. Ίσως να θέλεις να τολμήσεις να κάνεις κάτι τέτοιο, να νιώθεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή να βγεις μπροστά και να αναδείξεις τις ηγετικές σου ικανότητες. Η κούρσα που αναλαμβάνεις να τρέξεις δεν είναι αγώνας ταχύτητας με την απαίτηση να σπριντάρεις, αλλά είναι μία δοκιμασία με αντίπαλο το χρόνο, γι’ αυτό απόφυγε να λειτουργήσεις παρορμητικά και χωρίς να σκέφτεσαι την οικονομία δυνάμεων.

 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων