Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ25
Μαρ
Με ερωτικη διαθεση
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στον Κριό την Τετάρτη 25 Μαρτίου, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες όψεις με άλλους πλανήτες, μοιάζει να προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια και τον αναγκαίο ενθουσιασμό στους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο ώστε να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους χωρίς να βλέπουν μπροστά τους αδιέξοδα και εμπόδια.

Θα μπορούσες να λειτουργήσεις με τρόπο που δείχνει πως έχεις την ευχέρεια των κινήσεων, πως μπορείς να κινηθείς χωρίς να σε ορίζουν οι διαθέσεις και οι περιορισμοί από τρίτους. Θα θελήσεις να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν εσένα προσωπικά και να αφήσεις στην άκρη τις ανάγκες άλλων, να εκφράσεις τις προσωπικές σου βλέψεις και επιθυμίες. Μπορεί να επιδιώξεις να εστιάσεις στη σωματική σου υγεία και να θελήσεις να ασχοληθείς με αθλητικές δραστηριότητες που βελτιώνουν την αντοχή, αλλά και την εξωτερική σου εικόνα.

Η σημερινή όμως ημέρα είναι κατάλληλη και για την έκφραση του ερωτικού σου ενδιαφέροντος απέναντι σε ένα πρόσωπο που ξυπνά κομμάτια της σεξουαλικής σου διάθεσης. Θα μπορούσες να διεκδικήσεις το άτομο που σε ιντριγκάρει, να εκφράσεις ανοικτά το ερωτικό σου ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο που ίσως να μην περιμένει αυτή την αντίδραση από την πλευρά σου. Ίσως πάλι να επιδιώξεις να ταξιδέψεις με το έτερο ήμισυ για να βρεθείτε κάπου μακριά από τις εικόνες της καθημερινότητας, θέλοντας να ανανεώσεις τη σχέση σας και να αναθερμάνεις την επαφή ανάμεσα σας.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων