Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ26
Μαρ
Αναμετρηση
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης τον Κριό τη μεγαλύτερη διάρκεια της Πέμπτης 26 Μαρτίου θα ενεργοποιήσει τα διαδοχικά τετράγωνα με τον Άρη, το Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δημιουργώντας ένα ασφυκτικό κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Καλείσαι να ισορροπήσεις ανάμεσα στην προσωπική βούληση και την υπακοή σε ένα πλαίσιο από νόμους και κανόνες που δεν έχεις θέσει εσύ ο/η ίδιος/α αλλά είναι σχεδόν ανώφελο να προσπαθήσεις να σπάσεις και να ξεπεράσεις. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορείς να εστιάσεις σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου και να είσαι αποτελεσματικός/η και ταχύτατος/η. Ίσως να χρειαστεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που διαφέρετε ως προς τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες, θέλοντας να αποδείξεις πως μπορείς να ηγηθείς ή να εγείρεις ενστάσεις εφόσον αντιλαμβάνεσαι συμπεριφορές που εμπεριέχουν την έννοια της αδικίας.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να επαναστατήσεις και να επιδιώξεις να λειτουργήσεις με γνώμονα την προσωπική σου βούληση. Είναι πιθανό να φέρεις στην επιφάνεια την εικόνα του ατόμου που αντιδρά απέναντι σε κάθε μορφή πίεσης, να λειτουργήσεις με τρόπο που καταλύει κανόνες τους οποίους δεν μπορείς να αποδεχτείς. Ίσως να βγάλεις ένα έντονα εγωιστικό και αλαζονικό πρόσωπο, να δημιουργήσεις γύρω σου αντιπάλους που κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα εξέφραζαν την πολεμική τους διάθεση απέναντι σου. Είναι όμως αρκετά πιθανό να έχει φτάσει η ώρα της αναμέτρησης με τον ίδιο σου τον εαυτό και τα όρια που θέτεις σε εσένα ώστε αν συμβιβάζεσαι με καταστάσεις τις οποίες δεν αποδέχεσαι πλήρως.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων