Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ21
Μαι
Νεα Σεληνη 22/5/2020
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου στους Διδύμους σε τετράγωνο με Άρη από τους Ιχθείς, την ίδια εποχή που η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στους Διδύμους, μοιάζει να είναι μία καλά στημένη παγίδα βιαστικής απόφασης για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να διαβάσεις πολύ προσεκτικά τα ψιλά γράμματα, να διαχωρίσεις την ευκαιρία από την παγίδα αφού αυτές οι δύο καταστάσεις είναι πιασμένες χέρι-χέρι και σε καλούν στο χορό που έχουν στήσει. Μία προοπτική έναρξης μίας επαγγελματικής ή ερωτικής σχέσης μοιάζει να χτυπά ευαίσθητα σημεία του μυαλού ή της καρδιάς σου και να σε οδηγεί σε ένα μονοπάτι που δεν είναι καλά φωτισμένο. Προσπάθησε να ακούσεις και γνώμες τρίτων, να αποφύγεις να λάβεις βιαστικές αποφάσεις, γιατί μπορεί να μπαίνεις σε ένα λαβύρινθο από τον οποίο δεν είναι καθόλου εύκολο να αποδράσεις.

Αν πάλι έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις εκ νέου ένα άτομο ή μία κατάσταση του παρελθόντος, τότε άρπαξε την ευκαιρία για μία δεύτερη ευκαιρία. Τόλμησε να κάνεις τις ερωτήσεις που δεν έκανες στο παρελθόν, να ζήσεις την κατάσταση όπως δεν την έζησες και σε ένα περίπου από μήνα από σήμερα θα γνωρίζεις τι μπορεί να σημαίνει αυτή η προοπτική.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα φέρει την ευκαιρία μίας απόδρασης, ενός ταξιδιού που είναι σε θέση να σου προσφέρει την ευχαρίστηση που αναζητάς. Καλείσαι όμως να είσαι προσεκτικός/η με την επιλογή του χρόνου που θα γίνει αυτό το ταξίδι, αφού μπορεί να παραβλέψεις το γεγονός πως έχεις υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως υπάρχουν ζυμώσεις στον εργασιακό σου χώρο που απαιτούν από εσένα να αποδείξεις πως διαθέτεις προσοχή στη λεπτομέρεια, αφού μπορεί να εκτεθείς από ανθρώπους που καταφέρνουν να επηρεάζουν με τα λεγόμενα τους.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να βάλεις σε σειρά και τάξη θέματα οικονομικού περιεχομένου, να φροντίσεις να διαχωρίσεις τη θέση σου από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν πρόσωπα που δεν είσαι σε θέση να ελέγξεις. Ίσως να συνειδητοποιείς πως έχεις προσθέσει στην καθημερινότητα σου αρκετές δραστηριότητες που σε βάζουν σε έξοδα, που σε κάνουν να χάνεις χρόνο αλλά και χρηματικούς πόρους. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να διεκδικήσεις δεδουλευμένα που σου οφείλονται και δε θέλεις να αφήνεις στην τύχη τους, αφού μοιάζεις έτοιμος/η να κλείσεις ανοικτούς λογαριασμούς με άτομα που θεωρούν πως έχουν το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται την ελαστικότητα σου.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μοιάζει να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να προχωρήσεις σε κινήσεις που δείχνουν πως μπορείς να αποφασίζεις και να κινείς τα νήματα. Είναι πιθανό να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες που θα ενοχλήσουν κάποια πρόσωπα του κύκλου σου, αφού μοιάζεις έτοιμος/η να κινηθείς με τρόπο που δεν έχεις συνηθίσει αυτά τα άτομα. Ίσως να αποφασίζεις να αποδεχτείς μία επαγγελματική πρόταση που μοιάζει με πρόκληση, αφού αναλαμβάνεις ένα ρίσκο που για κάποιους μοιάζει με άλμα στο κενό, αλλά για εσένα αποτελεί την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητες σου.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είσαι εγκλωβισμένος/η σε ένα πατρόν καθημερινότητας από το οποίο δεν μπορείς εύκολα να αποδράσεις. Η προσωπική σου ελευθερία είναι ένα στοιχείο που έχει χαθεί εδώ και αρκετό καιρό, αφού βρίσκεσαι μπλεγμένος/η σε καταστάσεις που απαιτούν χρόνο και διαύγεια από εσένα. Ίσως να βρίσκεσαι σε ένα επαγγελματικό δίλημμα και να αναρωτιέσαι αν είσαι σε θέση να κάνεις μία κίνηση η οποία όμως δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη σχετικά με το όφελος που θα μπορούσε να έχει στη ζωή σου.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μοιάζει να θέλει να τονώσει την κοινωνικότητα σου, να σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή και να σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος. Ίσως να προκύψει βέβαια μία εσωτερική σύγκρουση, αφού καλείσαι να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου, να εξετάσεις κατά πόσο θέτεις την προσωπική σου ζωή πάνω από την κοινωνική σου δράση. Ίσως να δυσκολευτείς να ισορροπήσεις πάνω σε δεδομένα που σου παρουσιάζονται και τα οποία καλείσαι να αξιολογήσεις ώστε να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητες σου. Στον προσωπικό τομέα, μία σχέση του φιλικού περιβάλλοντος μπορεί να λάβει διαφορετική τροπή και αυτό να σε μπερδέψει και να ρίξει σε καταστάσεις που δεν έχουν αίσια έκβαση. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε αγχώσει αφού προσθέτει ταχύτητα και αρκετές εναλλαγές στο πλάνο που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις στις οποίες δεν μπορείς να πάρεις το χρόνο που επιθυμείς για να τις αξιολογήσεις, κάτι που σε αγχώνει και μπορεί να σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Ίσως πάλι να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που έχουν την ικανότητα να σε αγχώσουν ή να σε τρομάξουν, με αποτέλεσμα να χάσεις την ψυχραιμία σου. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο που καλείσαι να αποδείξεις την ευελιξία σου, οπότε τόλμησε κάποιες φορές να λειτουργήσεις με τρόπο που είναι διαφορετικός από τα  προσωπικά σου και ενίοτε αδιαπραγμάτευτα standards. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μοιάζει να σε επαναφέρει σε μία πραγματικότητα την οποία μπορεί να είχες αφήσει για λίγο στο περιθώριο. Ίσως να επιλέγεις να αφήσεις την καθημερινότητα στο περιθώριο, να θέλεις να συνεχίσεις να ζεις με έναν τρόπο που δείχνει πως δεν ασχολείσαι και πολύ με τα ζητήματα της κάθε ημέρας, αφού δεν αντέχεις να χαθείς μέσα σε αυτό το χάος. Όσο όμως επιλέγεις να ζεις με αυτό τον τρόπο, τόσο θα αυξάνεις τις υποχρεώσεις σου και θα μεγαλώνεις τα προβλήματα που έχεις μπροστά σου, αφού αυτά δε λύνονται με κάποιο μαγικό τρόπο. Αποφάσισε λοιπόν να προσγειωθείς στην πραγματικότητα, αφήνοντας στην άκρη τις ελπίδες πως κάποια πράγματα θα λυθούν από μόνα τους, αφού χρειάζεται να πιάσεις την άκρη του νήματος και να αρχίσεις να το ξετυλίγεις εσύ ο/η ίδιος/α. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να εστιάζει έντονα στην ερωτική σου ζωή και να δημιουργεί διλήμματα τα οποία καλείσαι να επιλύσεις. Μπορεί να γεννιούνται συναισθήματα που έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με τη σεξουαλική σου έλξη προς ένα πρόσωπο που μπορεί να διαφέρετε κατά πολύ στον τρόπο σκέψης. Ίσως πάλι να επανέρχεται στο προσκήνιο ένα άτομο από το παρελθόν σου και να μπερδεύει τις σκέψεις σου, αφού δημιουργούνται προσδοκίες που είναι σε θέση να θέσουν εμπόδια στην υπάρχουσα σχέση σου. Αν πάλι ετοιμάζεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή, τότε ίσως να έχει φτάσει η ώρα της απόκτησης ενός παιδιού.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με στόχο να γίνει περισσότερο βιώσιμη μία κατάσταση που έχει γίνει δυσλειτουργική. Θα κληθείς να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σου ή που επανέρχεται στο προσκήνιο, θέλοντας να εξετάσεις τι μπορείς να διατηρήσεις και τι να πετάξεις. Ίσως πάλι να αλλάζει κάτι στον εργασιακό σου χώρο με αποτέλεσμα να καλείσαι να προσθέσεις και νέες παραμέτρους στην καθημερινότητα σου. Κάτι τέτοιο να ξέρεις πως μπορεί να σε δυσκολέψει και να φέρει συγκρούσεις με άτομα της οικογένειας, εφόσον δε δώσεις σημασία στην ισορροπία του χρόνου που επενδύεις στον επαγγελματικό και τον προσωπικό τομέα. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αποτελεί μία ευκαιρία ώστε να ρυθμίσεις κάποιες παραμέτρους της καθημερινότητας σου οι οποίες προκαλούν ασφυξία στο πρόγραμμα σου. Προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες, να λάβεις απαντήσεις που έχουν καθυστερήσει, να εκφράσεις με σαφήνεια τις δικές σου θέσεις και απόψεις ώστε να πάψουν να υφίστανται ερωτηματικά και να γεννιούνται προστριβές. Ίσως να χρειαστεί να επενδύσεις περισσότερο χρόνο στην εργασιακή σου καθημερινότητα, με στόχο να καθαρίσει το τοπίο και να αισθανθείς περισσότερο ανάλαφρος/η. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μοιάζει να επηρεάζει θέματα οικονομικού περιεχομένου μέσα από αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις αφού διαφορετικά μπορεί να προκύψουν έξοδα τα οποία δεν μπορείς να ελέγξεις. Ίσως να αποφασίζεις να αναθεωρήσεις κάποιες κινήσεις που είχες κατά νου, να συμμαζέψεις τα πλάνα για αγορές του επόμενου χρονικού διαστήματος, αφού προκύπτουν νέες ανάγκες που δεν είχες στο μυαλό σου. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να μπερδεύεσαι από τη συμπεριφορά ενός ατόμου που κινείται με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με όσα γνώριζες μέχρι σήμερα. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι πιθανό να σε αγχώνει και να σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με πολλά ζητήματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, να συζητήσεις θέματα που χρήζουν βελτίωσης, που καλό θα ήταν να ασχοληθείς μαζί τους ακόμα και αν φοβάσαι πως θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με κοντινά σου πρόσωπα. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις κάτι μέσα στο σπίτι σου αφού δημιουργούνται νέες συνθήκες, να προχωρήσεις σε μία διαφορετική διαμόρφωση του χώρου σου με στόχο να γίνει περισσότερο λειτουργικός/η σε σχέση με τις ανάγκες σου. Ίσως πάλι να προκύπτουν νέα δεδομένα στον επαγγελματικό χώρο, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητο να βγεις μπροστά και να διεκδικήσεις κάποια πράγματα, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μέσω του οποίου θα κάνεις το παραπάνω πράξη.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων