Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ12
Μαι
Ατομικοτητα και συλλογικοτητα
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα, τον Δία αλλά και τον Κρόνο διαδοχικά και κατά τη διάρκεια της Τρίτης 12 Μαΐου μοιάζει να θέλει να σε φέρει σε επαφή με καταστάσεις που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.

Θα βρεθείς σε περιβάλλοντα που καταφέρνουν να σε κάνουν να τρομάξεις, αφού υπάρχουν απαιτήσεις που θεωρείς πως δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας, που αναγνωρίζεις πως θα μπορούσαν να σε πιέσουν και να σε οδηγήσουν στην αποτυχία. Την ίδια όμως στιγμή, θα μπορούσες να ανακαλύψεις την εσωτερική σου δύναμη η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις των απαιτήσεων, να ανακαλύψεις ένα κομμάτι σου που κρυβόταν και είναι ένα στοιχείο του εαυτού σου που αλλάζει την εικόνα που έχουν οι γύρω σου για εσένα.

Ίσως πάλι να θελήσεις να κρυφτείς, να αφήσεις άλλους να γίνουν οι πρωταγωνιστές της κατάστασης στην οποία συμμετέχεις, αφού δεν πιστεύεις πως μπορείς να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην πορεία όμως θα συνειδητοποιήσεις πως ο συγκεκριμένος ρόλος είναι κομμένος και ραμμένος για εσένα, αρκεί να μπορέσεις να εμπιστευτείς κάποια άτομα γύρω σου πως είναι διατεθειμένα να λειτουργήσουν ομαδικά και να σε στηρίξουν. Η έννοια της συμμετοχής μέσα σε μία ομαδική δράση δοκιμάζεται και καλείσαι να αλλάξεις την οπτική σου απέναντι στην έννοια της ατομικότητας και της συλλογικότητας.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων