Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ13
Μαι
Φρεναροντας
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο την Τετάρτη 13 Μαΐου μοιάζει να ταρακουνά τη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να προκαλεί ξαφνικές ανατροπές και εκπλήξεις.

Θα βρεθείς μπροστά σε συνειδητοποιήσεις που θα σε κάνουν να αντιληφθείς πως ξοδεύεσαι χωρίς ουσιαστικό λόγο, πως επενδύεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως σε καλύπτουν πλέον από συναισθηματικής απόψεως. Ίσως να θεωρήσεις πως κάποιοι δεν παίζουν με τους κανόνες που έχουν τεθεί και γίνει αμοιβαία αποδεκτοί, πως έχουν παρασυρθεί από ένα ρυθμό που δεν ταιριάζει με τη διάθεση της υπόλοιπης ομάδας. Ίσως πάλι να αναθεωρείς κάποιες απόψεις σου, να αλλάζεις τον τρόπο της οπτικής σου και να θελήσεις να μιλήσεις για αυτό το γεγονός σε πρόσωπα που είναι γύρω σου, προκαλώντας μία μικρή αναστάτωση.

Την ίδια όμως ημέρα, η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στους Διδύμους σηματοδοτεί μία αντίστοιχη έναρξη περιόδου, μία εποχή που τα αισθήματα μπορεί να παγώσουν και να αλλάξουν κατεύθυνση. Μπορεί να αναθεωρήσεις μία κατάσταση που είχε πάρει ένα συγκεκριμένο δρόμο και να αναγνωρίσεις μία διαφορετική προσωπικότητα στο πρόσωπο που έχεις απέναντι σου, δημιουργώντας μία νέα ισορροπία ανάμεσα σας. Ίσως πάλι να συναντήσεις ένα άτομο από το παρελθόν, κάτι που ανατρέπει δεδομένα και μοιάζει να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με εκκρεμότητες που έχουν παραμείνει ανοικτές και τις οποίες καλείσαι να κλείσεις πριν να προχωρήσεις παρακάτω.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων