Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ14
Μαι
Μαθημα συμμετοχης
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ήλιο από τον Ταύρο την Πέμπτη 14 Μαΐου μοιάζει να εκνευρίζει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο αφού τους παρακινεί να αλλάξουν πράγματα που θα ήθελαν να παραμείνουν σταθερά όπως τα έχουν συνηθίσει.

Μπορεί να δεχτείς κριτική για κάποιες συμπεριφορές σου και να θελήσεις να απαντήσεις, να αρνηθείς τα σχόλια που δέχεσαι με τρόπο που δείχνει πως έχεις μέσα σου θυμό που αναζητά την ευκαιρία να εξωτερικευθεί. Ίσως να μπεις στη διαδικασία της ανταλλαγής λεκτικών αιχμών που ανοίγουν τον κύκλο της αντιπαράθεσης με ένα άτομο που νιώθεις πως δεν μπορείτε πλέον να συνεννοηθείτε. Μπορεί να θελήσεις να λάβεις αποστάσεις από την όλη κατάσταση, αλλά την ίδια στιγμή να ωθείσαι ώστε να συμμετέχεις σε ένα διάλογο που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα σε οδηγήσει σε ένα σαφές τέλος, αφού ξεκινά με ασαφή κατεύθυνση.

Από την άλλη πλευρά, μπορείς να λάβεις μαθήματα συμμετοχής μέσα σε ομαδικές δραστηριότητες, να γίνεις μέλος μίας ομάδας που λειτουργεί κάτω από συγκεκριμένους κανόνες τους οποίους καλείσαι να αποδεχτείς. Κάτι τέτοιο δεν είναι και πολύ εύκολο, αφού έχεις το δικό σου σκεπτικό που δεν μπορείς να απαρνηθείς, έχοντας ήδη ενστάσεις για κάποιους από τους συγκεκριμένους κανόνες. Θα χρειαστεί λοιπόν να τιθασεύσεις την έξαρση της ατομικότητας σου αν θέλεις να συμμετέχεις στην ομαδική δράση, διαφορετικά μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις που ανεβάζουν επικίνδυνα τους τόνους.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων