Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ15
Μαι
Με πολλες επιλογες
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς θα ενεργοποιήσει τη σύνοδο με τον Άρη από το ίδιο ζώδιο και το τετράγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους προκαλώντας μία μικρή ή μεγαλύτερη αναστάτωση στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Παρασκευή 15 Μαΐου.

Θα βρεθείς μπροστά από μία πληθώρα επιλογών και καλείσαι να αποδείξεις πως διαθέτεις διακριτική ικανότητα ώστε να ασχοληθείς με ότι πραγματικά έχει ουσία. Μπορεί κάτι τέτοιο να μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό, αφού δε διαθέτεις την ψυχρή λογική ώστε να κάνεις τον απαραίτητο διαχωρισμό, αλλά την ίδια στιγμή διαθέτεις το ένστικτο να προχωρήσεις σε μία τέτοια πράξη. Θα μπορούσες λοιπόν να επιστρατεύσεις τη διαίσθηση σου και να εστιάσεις προς τις κατευθύνσεις στις οποίες έχεις τα μεγαλύτερα περιθώρια επιτυχίας, εφόσον αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά με τα ζητήματα που βρίσκονται σε αυτά τα μονοπάτια.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αποπροσανατολιστείς εφόσον έχεις αποφασίσει να κινηθείς προς μία κατεύθυνση αφού θα προκύψουν προοπτικές και προεκτάσεις που σε βγάζουν από το δρόμο σου. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό, δεν αποτελεί μία απαγορευμένη πράξη, αλλά θα μπορούσε να σου προσφέρει την ευκαιρία που αναζητάς ώστε να καθαρίσεις τη σκέψη σου. Μπορεί να έχεις ανάγκη από νέες παραμέτρους, από δεδομένα που εμπλουτίζουν τη φαρέτρα των επιλογών που αναδεικνύει το μυαλό σου μπροστά σε μία πληθώρα επιλογών, οπότε φρόντισε να αξιολογήσεις τις προτάσεις και προκλήσεις που δέχεσαι.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων