Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ16
Μαι
Απο τα παλια
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους το Σάββατο 16 Μαΐου μοιάζει να αποπροσανατολίζει τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, προσφέροντας όμως την ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων.

Θα βρεθείς μπροστά σε συναντήσεις που εμπεριέχουν και μία μυρωδιά παρελθόντος, κάτι που είναι πιθανό να προκαλέσει σύγχυση σχετικά με τις επιλογές που έχεις κάνει στη ζωή σου και σε έχουν οδηγήσει στο μονοπάτι που βρίσκεσαι. Ίσως να είναι χρήσιμο να συγκρίνεις, να σκάψεις μέσα σου και να αναζητήσεις τους λόγους για τους οποίους είχες απορρίψει παλιότερα το άτομο που βρίσκεσαι και πάλι μπροστά σου, ώστε να μη γίνεις έντονα επιρρεπής σε μία επιστροφή που δεν έχεις αξιολογήσει όπως θα άρμοζε. Προσπάθησε να αποφύγεις να λειτουργήσεις ως θύμα ή θύτης μίας κατάστασης, γιατί σε μία τέτοια περίπτωση είναι πολύ εύκολο να μπερδέψεις το συναίσθημα της βοήθειας και στήριξης με το ερωτικό αισθητήριο.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα που έχετε χαθεί και να ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους θα ήθελες να διαμορφώσεις διαφορετικά την καθημερινότητα σου ώστε να χωρέσεις μέσα σε αυτή και αυτές τις κοινωνικές ή φιλικές επαφές. Μπορεί να έχεις εγκλωβιστεί σε μία καθημερινότητα που σε στεγνώνει και σε απομακρύνει από τις χαρές της ζωής, με αποτέλεσμα η σημερινή ευκαιρία να ανοίγει έναν κύκλο επαναπροσδιορισμού δεδομένων που θα μπορούσαν να αλλάξουν τις προτεραιότητες που έχεις θέσει τον τελευταίο καιρό.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων