Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ18
Μαι
Δυσκολιες
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα στον Κριό το πρώτο μισό της Δευτέρας 18 Μαΐου φαίνεται να δυσκολεύει τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, θέτοντας περιοριστικά όρια και δυναμώνοντας την αίσθηση της προσωπικής ανεπάρκειας.

Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να εκκινήσεις κάποιες δραστηριότητες, χωρίς όμως να διαθέτεις τις κατάλληλες δυνάμεις, χωρίς να μπορείς να υποστηρίξεις τις υποχρεώσεις που καλείσαι να αναλάβεις. Ίσως να απαιτηθεί να λειτουργήσεις με τρόπο που σε δυσκολεύει, αφού δεν έχεις την ευχέρεια των κινήσεων, δεν μπορείς να ορίσεις την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθείς, λόγω του γεγονότος πως ακολουθείς οδηγίες και εντολές οι οποίες έχουν τεθεί από άλλους και δεν είναι καθόλου βέβαιο πως σε βρίσκουν σύμφωνο/η.

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να φέρνει στην επιφάνεια θέματα σωματικής αδυναμίας από την πλευρά σου, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δε διαθέτεις το σθένος και την αντοχή ώστε να ολοκληρώσεις τις δράσεις που καλείσαι να αναλάβεις. Μπορεί να θελήσεις να αναβάλεις αυτό που έχεις προγραμματίσει, προτιμώντας να παραμείνεις αδρανής αφού έχεις την ανάγκη ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Ίσως να δειλιάζεις μπροστά στην πρόκληση που αντιμετωπίζεις, γνωρίζοντας πως μία τέτοια αναμέτρηση έχει περισσότερες πιθανότητες να σε βρει ηττημένο/η παρά νικητή/ρια.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων