Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ19
Μαι
Με καιριες επισημανσεις
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Τρίτη 19 Μαΐου φαίνεται να δοκιμάζει τις αντοχές των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο στην ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική δράση και την υπακοή σε κανόνες που τίθενται από ομάδες ή κοινωνίες.

Θα θελήσεις να λειτουργήσεις με γνώμονα την προσωπική βούληση, να σπάσεις κάποια όρια που σε περιορίζουν, θέλοντας να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να οδηγήσεις τα πράγματα προς την επιτυχία. Κάτι τέτοιο θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με άτομα που θεωρούν πως η επιτυχία έρχεται μέσα από τη συντονισμένη προσπάθεια, μέσα από προσεκτική διαχείριση των μονάδων που λειτουργούν ομαδικά και αρμονικά για το όφελος του συνόλου. Μία τέτοιου είδους σύγκρουση μπορεί να είναι έντονη και αρκετά δυναμική και να προκαλέσει αναταράξεις που δύσκολα κρύβονται.

Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να συνεισφέρεις κάτι χρήσιμο σε μία ομάδα που αναζητά πυξίδα, να αποτελέσεις την προσθήκη που είναι απαραίτητη να λάβει χώρα ώστε να κινηθεί επιτυχώς η ομάδα. Δε χρειάζεται να διεκδικήσεις τη δόξα, να θελήσεις να αναδειχτείς σε σχέση με τους υπολοίπους, να κριτικάρεις τις επιδόσεις ή τις ικανότητες των τρίτων, αλλά να παραμείνεις συγκαταβατικός/η. Το γεγονός πως διαθέτεις την ικανότητα να λειτουργείς καταλυτικά σε καταστάσεις που μοιάζουν κολλημένες δεν περνά απαρατήρητο, τουλάχιστον από άτομα που αντιλαμβάνονται αυτό το χαρακτηριστικό σου και θα θελήσουν να εστιάσουν σε εσένα στο εγγύς μέλλον.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων