Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ20
Μαι
Διαφορετικη οπτικη
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ουρανό από τον Ταύρο την Τετάρτη 20 Μαίου φαίνεται να επηρεάζει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να δημιουργεί αναταράξεις στη ζωή τους.

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες και εμπόδια που είναι μπροστά σου, αλλά ταυτόχρονα θα σου υπενθυμίσουν πως μπορεί να μοιάζουν τεράστια απλά επειδή δεν αποφασίζεις να σκεφτείς με ένα διαφορετικό τρόπο. Το κλειδί που αναζητάς βρίσκεται μέσα στο μυαλό σου και αρκεί μία ξαφνική αλλαγή πορείας από την πλευρά σου ώστε να ενεργοποιηθεί και να ξεκλειδώσει τις πόρτες που βλέπεις μπροστά σου και τις θεωρείς ως απαγορευτικά σημάδια.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν και κάποιες οικονομικές παράμετροι που δυσχεραίνουν την όλη κατάσταση. Καλείσαι να αποδεχτείς πως δεν έχεις την πλήρη ευχέρεια των κινήσεων και πως μπορεί να βρεθείς μπροστά σε αδιέξοδα που καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να προχωρήσεις σε αποφάσεις που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν σε οικονομικούς κινδύνους, να συμμαζέψεις κάποια ανοίγματα σου και να φροντίσεις το μέλλον σου. Μη σκέφτεσαι μόνο με γνώμονα το σήμερα, αλλά προσπάθησε να δεις τον εαυτό σου σε ένα βάθος χρόνου, για να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που έχεις μπροστά σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων