Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ22
Μαι
Με αποφασιστικη ματια
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου στη 2η μοίρα των Διδύμων σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθείς μοιάζει να μπερδεύει το μυαλό και να θολώνει την κρίση των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ίσως να αποφασίζεις να εφαρμόσεις κάποιες σκέψεις που έχεις κάνει, να θέλεις να βάλεις μπροστά τα σχέδια που έχεις καταστρώσει, αλλά την ίδια στιγμή δεν είναι καθόλου εύκολο να θέσεις προτεραιότητες. Μπορεί να μοιάζεις χαμένος/η μπροστά στις επιλογές που παρουσιάζονται, να χάνεις το στόχο επειδή κοιτάζεις προς πολλές κατευθύνσεις, να μην έχεις τις απαραίτητες σωματικές αντοχές ώστε να ακολουθήσεις τις επιταγές του μυαλού σου. Ίσως πάλι να χάνεις το στόχο επειδή δεν έχεις σαφές πλάνο, με αποτέλεσμα να ξοδεύεσαι προς πολλές κατευθύνσεις και να αισθάνεσαι κούραση χωρίς να έχεις καταφέρει κάτι το ουσιαστικό.

Η Νέα Σελήνη όμως θα σου προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στον τομέα της ζωής σου, να πετάξεις από πάνω σου υποχρεώσεις και ευθύνες που σε βαραίνουν και σε αναγκάζουν να χάνεις τον προσανατολισμό σου. Αποφάσισε να λειτουργήσεις με ακρίβεια, να αποφύγεις να επενδύσεις χρόνο και ενέργεια σε περιστάσεις που δεν έχουν σαφές πλάνο και σαφή στόχο. Ίσως να χρειαστεί να γίνεις περισσότερο αυστηρός/η σε σχέση με άλλες περιόδους, να λειτουργήσεις αποφασιστικά και με απόλυτο τρόπο, αλλά κάποιες φορές μία τέτοια αντιμετώπιση είναι μονόδρομος. Αυτή η συμπεριφορά να θυμάσαι πως θα σε κάνει δυσάρεστο/η σε κάποια άτομα, αλλά κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο και κομμάτι ενός παιχνιδιού που αφορά μεγάλους και όχι παιδιά.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων