Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ23
Μαι
Μπερδεμενα
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στους Διδύμους το Σάββατο 23 Μαΐου σε συνδυασμό με τη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να δημιουργεί αναστάτωση στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να γίνεις σαφής με τις προθέσεις σου, να μιλήσεις και να δείξεις τις διαθέσεις σου, αλλά την ίδια στιγμή πιθανότατα να στέλνεις σινιάλα αβεβαιότητας και ασάφειας. Καλό θα ήταν να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου προσπαθώντας να κατανοήσεις αυτό που πραγματικά σκέφτεσαι, να βάλεις εσένα τον/ην ίδιο/α στο ρόλο της άλλης πλευράς θέλοντας να εξετάσεις μήπως δε δίνεις σαφείς οδηγίες. Κάνοντας κάτι τέτοιο θα καταφέρεις να συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι ακριβώς σίγουρος/η για τις προθέσεις σου και να κατανοήσεις πως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο ώστε να ολοκληρώσεις τη σκέψη σου.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να δέχεσαι πολλές πληροφορίες και ερεθίσματα, να μπερδεύεσαι επειδή δεν είσαι σε θέση να διαχωρίσεις αυτό που πραγματικά είναι χρήσιμο σε σχέση με αυτό που αποτελεί μία περιττή πολυτέλεια. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς στις πληροφορίες που είναι σαφείς, να παραμείνεις προσηλωμένος/η στο στόχο και να διαχωρίσεις τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι σε σχέση με αυτούς που δεν μπορείς να πάρεις και πολύ στα σοβαρά. Είναι σημαντικό να πάψεις να έχεις πολύ θόρυβο μέσα στο μυαλό σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων