Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ25
Μαι
Δοκιμαζοντας τις αντοχες κρυφων οριων
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο τη Δευτέρα 25 Μαΐου και το τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να δυσκολεύει την έναρξη της ημέρας στη ζωή των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα δυσκολευτείς να βγεις από το ασφαλές σου περιβάλλον, να εκκινήσεις διαδικασίες που φαντάζουν κάπως απαιτητικές και τεστάρουν τις δυνατότητες σου ώστε να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Ίσως να αποφεύγεις να αντιπαρατεθείς με άτομα που διαθέτουν εξουσία και πυγμή, με πρόσωπα που επιδιώκουν να σε κάνουν να κατανοήσεις πως είναι δύσκολο να κινηθείς χωρίς να υπακούς σε κανόνες που τίθενται από τους ίδιους. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί να είναι βολικό να λειτουργήσεις μέσα σε ένα πλαίσιο που τίθεται από τρίτα άτομα, να κινηθείς με τρόπο που δείχνει πως ακολουθείς εντολές και δε χρειάζεται να δίνεις οδηγίες.

Η σημερινή ημέρα σε προκαλεί να βγεις από το καβούκι σου, να πάψεις να λειτουργείς μονίμως αμυντικά και να δοκιμάσεις να ακουστεί και η δική σου φωνή. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι δύσκολο να το εφαρμόσεις, αλλά την ίδια στιγμή αποτελεί και μία ευκαιρία να εξετάσεις μήπως έχεις δυνάμεις τις οποίες δεν έχεις εκμεταλλευτεί. Φρόντισε να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από σκιές, να γίνεις περισσότερο άμεσος/η ως προς τις προθέσεις και διαθέσεις σου, να τολμήσεις να εκτεθείς ώστε να αντιληφθείς μέχρι ποιο σημείο φτάνουν τα όρια σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων