Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ28
Μαι
Μια ιδεα
Από signingstar

Η απόλυτη σύνοδος Ερμή και Βόρειου Δεσμού στους Διδύμους την Πέμπτη 28 Μαΐου μοιάζει να ενεργοποιεί τη σκέψη των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να υπάρχουν νέα και ειδήσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν θόρυβο γύρω τους.

Αν έχεις μία ιδέα, αν μπορείς να σκεφτείς έξω από τα συνηθισμένα πλαίσια και τους κανόνες, αν μπορείς να λειτουργήσεις με τρόπο που δείχνει πως διαθέτεις μία μορφή ευφυίας, τότε είναι η ώρα που θα τολμήσεις να κάνεις κάτι τέτοιο. Φρόντισε οι κουβέντες σου να φέρνουν κάτι νέο και φρέσκο, να αποτελούν σημάδια καινοτομίας και ικανότητας να δεις τα πράγματα μέσα από μία οπτική που δίνει λύσεις και δεν εμμένει στην κριτική. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με άτομα νεαρής ηλικίας, γιατί μέσω τέτοιων συναντήσεων θα καταφέρεις να βγεις από τις παγίδες που μπορεί να στήνει το μυαλό σου.

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και αρκετές ειδήσεις και πληροφορίες τις οποία καλείσαι να διαχειριστείς θέτοντας προτεραιότητες. Προσπάθησε να διαχωρίσεις αυτά που είναι χρήσιμα σε σχέση με ότι αποτελεί κάτι το περιττό, να προστατέψεις το μυαλό σου από το να ασχολείται με θέματα που απλά καταναλώνουν το χρόνο σου και να παραμείνεις προσγειωμένος/η. Ίσως να δυσκολευτείς να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου, να μπλεχτείς μέσα σε ένα σχέδιο χωρίς αρχή και τέλος, γι’ αυτό προσπάθησε να ζητήσεις τη βοήθεια και στήριξη ατόμων που έχουν εμπειρία από διαχείριση τέτοιου είδους καταστάσεων.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων