Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



04
Ιουλ
Σεληνιακη εκλειψη 5/7/2020
Από signingstar

Η Σεληνιακή έκλειψη στη 13η μοίρα του Αιγόκερου στις 5 Ιουλίου σε τετράγωνο με τον Χείρωνα από Κριό μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. Η συγκεκριμένη έκλειψη μοιάζει να το κλείσιμο της αυλαίας μίας διετούς περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας η ζωή έχει πλέον πάρει άλλο δρόμο.

Μπορεί να βρίσκεσαι σε μία νέα σχέση ή σε ένα καινούργιο επαγγελματικό σταυροδρόμι, να συνειδητοποιείς πως έχεις πλέον αφήσει πίσω σου δεδομένα και συνήθειες μίας ζωής που φαντάζει με το μακρινό παρελθόν. Ίσως πάλι να αναγκάζεσαι να λειτουργήσεις με τέτοιο τρόπο, να κλείνεις ανοικτές υποθέσεις ετών και να αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία προοπτική που αφήνει πολλές ελευθερίες βούλησης, αλλά που ταυτόχρονα περιλαμβάνει και πολλές παγίδες αν δε χρησιμοποιήσεις με σύνεση τις εμπειρίες που πλέον κουβαλάς μαζί σου. Η συγκεκριμένη έκλειψη αποτελεί μία ξεκάθαρη ταφόπλακα σε ζωές που βλέπουν μπροστά τους αδιέξοδα, οπότε αν θέλεις να έχεις συνέχεια, αναζήτησε τη χαραμάδα από την οποία μπαίνει φως.

 

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω αποτελεί την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο που καλείσαι να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου. Μπορεί να έχεις πάνω από το κεφάλι σου κάποια άτομα που επιβάλουν κανόνες και νόμους, που σε κάνουν να χάνεις τον ύπνο σου, που σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως δεν έχεις την ευχέρεια των κινήσεων που θα ήθελες να διαθέτεις. Ίσως να αντιμετωπίζεις μεγάλες προκλήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, να χρειαστεί να αποφασίσεις αν αντέχεις να παραμείνεις σε ένα χώρο που σε πιέζει ή αποφασίζεις να αποχωρήσεις. Τέλος, να θυμάσαι πως άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος και μεγάλης ηλικίας είναι πιθανό να αντιμετωπίζουν θέματα υγείας που επηρεάζουν και τη δική σου ζωή.

 

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι μπροστά στο κλείσιμο μίας επαγγελματικής ενασχόλησης. Ίσως να αποφασίζεις να μετακινηθείς μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου, να λαμβάνεις αποστάσεις από ένα μοτίβο εργασίας που έκανε τον κύκλο του. Ίσως να συνειδητοποιείς πως κάποιες συνεργασίες δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες, πως βρίσκεσαι απομονωμένος/η από μία ομάδα που κάποτε αποτελούσε τον πυρήνα της ζωής σου.

 

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μοιάζει με τη συνειδητοποίηση πως μία σχέση ή συνεργασία έκανε τον κύκλο της και δεν μπορείς να περιμένεις την ανάνηψη της. Θα μπορούσες να αποφασίσεις να δώσεις τέλος σε αυτή την κατάσταση, να ανακοινώσεις πως δεν υπάρχει μέλλον σε μία σχέση που δεν μπορεί να βρει νέα πατήματα. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να αποδράσεις από ένα εργασιακό περιβάλλον που πλέον σε εγκλωβίζει, που σε κάνει να αισθάνεσαι πως δεν υπάρχει πλέον καθαρός αέρας όπως συνέβαινε πριν από αρκετό καιρό.

 

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου θα δοκιμάσει τις αντοχές των άμεσων διαπροσωπικών σου σχέσεων. Μπορεί να βρεθείς απέναντι από ένα αφεντικό που έχει χαθεί η επικοινωνία ανάμεσα σας, που αισθάνεσαι πως δεν μπορείτε πλέον να συνεννοηθείτε για παραμέτρους που κάποτε δε χρειάζονται πολύ κόπο για να ρυθμιστούν. Ίσως πάλι να αναγνωρίζεις δυσκολίες στην προσωπική σου ζωή, να αντιλαμβάνεσαι πως η σχέση σου περνά μία φάση καμπής και καλείσαι να ανοίξεις τα μάτια σου ώστε να αναγνωρίσεις τα προβλήματα που δεν μπορείς να συνεχίσεις να προσπαθείς να κρύψεις.

 

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες που αφορούν τον τομέα της υγείας ή της εργασιακής καθημερινότητας και τις οποίες καλείσαι να εντάξεις μέσα στο σκεπτικό που προσπαθείς να χτίσεις και αναπτύξεις. Καλό θα ήταν να θυμάσαι πως βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο που πολλά πράγματα αλλάζουν και θα χρειαστεί να εκπαιδευτείς σε καινούργια δεδομένα. Φρόντισε να αντιληφθείς τα όρια που τίθενται από παραμέτρους που δεν εξαρτώνται πλέον από εσένα, ώστε να μπορείς να διαχειριστείς με σύνεση τις πιθανές παρορμήσεις που θα προκύψουν και θα σε κάνουν να θέλεις να τρέξεις ενώ τα πόδια σου είναι δεμένα. 

 

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα αποτελέσει την ευκαιρία να επαναφέρεις στο μυαλό σου κάποιες σκέψεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον της προσωπικής σου ζωής. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς με το έτερο ήμισυ, να συνειδητοποιείς για ακόμα μία φορά τη διάσταση απόψεων ανάμεσα σας, να αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν αποστάσεις που δεν καλύπτονται τόσο εύκολα όσο θεωρούσες. Θα μπορούσες όμως να εξετάσεις μήπως είστε πλέον σε άλλη φάση της σχέσης σας και ίσως αυτή η απόσταση να μπορεί να καλυφθεί αν κάνετε μία σοβαρή κουβέντα και προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά;

 

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μοιάζει να θέλει να σου τονίσει πως μία αρρωστημένη κατάσταση θα πρέπει να επιλυθεί ή να οδηγηθεί στο τέλος της. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να κλείνεις τα μάτια σου απέναντι στην πραγματικότητα, να θεωρείς πως είσαι σε θέση να παρατείνεις μία κατάσταση που επηρεάζει τη διάθεση σου αλλά και τη σχέση σου με άλλα άτομα της οικογένειας. Ίσως να χρειαστεί να γίνει μία κουβέντα που θα οδηγήσει κάποιες σχέσεις στα άκρα, αλλά μάλλον είναι καιρός να είσαι ειλικρινής απέναντι σε όσα μπορείς και θέλεις να κάνεις. 

 

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω φαίνεται πως θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες συζητήσεις που έχουν αναβληθεί, να κινητοποιήσει αποφάσεις που είναι σίγουρο πως πληγώνουν αλλά παράλληλα λυτρώνουν. Μη φοβηθείς να αναφερθείς σε ένα θέμα που μπορεί να σε τρομάζει, να προχωρήσεις σε μία συζήτηση που γνωρίζεις πως θα ανοίξει πληγές, αλλά παράλληλα θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου. Επίσης, θα ήταν καλό να θυμάσαι πως οι μετακινήσεις σου θα δυσκολέψουν, πως δεν είναι εύκολο να χωρέσεις τα πάντα μέσα σε λίγο χρόνο, οπότε προσπάθησε να θέσεις προτεραιότητες. 

 

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω φαίνεται να επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου, όπως αυτός προκύπτει από τις επαγγελματικές σου δοσοληψίες. Ίσως να είναι καιρός να αποφασίσεις πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα και καλείσαι να εργαστείς μέσα από ένα διαφορετικό μοντέλο, μέσα από μία κατάσταση που είναι καινούργια για εσένα. Καλό θα ήταν να φροντίσεις να πειθαρχήσεις τα δεδομένα που έχουν προκύψει και να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου, αποφεύγοντας τις απότομες κινήσεις. Στον προσωπικό τομέα, καλό θα ήταν να λειτουργήσεις με γνώμονα τη λογική και να αποφύγεις να συνεχίσεις να ονειροβατείς. 

 

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου κλείνει μία ταραγμένη περίοδο διετίας κατά τη διάρκεια της οποίας είδες πολλά πράγματα να αλλάζουν. Σε αυτή τη χρονική περίοδο καλείσαι να δώσεις τις τελικές σου εξετάσεις και να αναμένεις το πόρισμα αυτών στο τέλος του έτους. Σε αυτή τη χρονική στιγμή θα έρθεις αντιμέτωπος/η με τα εμπόδια στον τομέα του σπιτιού ή της δουλειάς και την υποχρέωση σου να αφήσεις πίσω σου συνήθειες και παγιωμένες αντιλήψεις. Μπορείς να βασιστείς στα λόγια ενός ατόμου που είναι πάντα κοντά σου και να αφήσεις στην άκρη έναν προσωπικό τρόπο σκέψης και αντίληψης που σε απομακρύνει από το μέλλον σου. Αν πάλι έχεις αποφασίσεις να απομακρυνθείς από όσους και όσα είχες γύρω σου, τότε τόλμησε αυτό το βήμα έχοντας όμως αποφασίσει να κόψεις τον ομφάλιο λώρο με το παρελθόν σου. 

 

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μοιάζει με το καμπανάκι που έχει να κάνει με την υγεία σου, με την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να επενδύσεις στο να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που επικρατούν τον τελευταίο καιρό. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο, να σπάσεις στεγανά που σε κρατούν σε απόσταση από τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Ίσως πάλι να υπάρξουν δυσκολίες στον εργασιακό χώρο, θέλοντας να σου διδάξουν την ευλογία του να μιλάς την κατάλληλη χρονική στιγμή, κάτι που σημαίνει πως καλό θα ήταν να αποφύγεις τις βιαστικές κουβέντες. 

 

Ιχθείς

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να προχωρήσεις σε εκκαθαρίσεις στον τομέα των φιλικών σου σχέσεων. Θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με άτομα του περιβάλλοντος σου και να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους έχεις λάβει πλέον αποστάσεις. Ίσως πάλι να θελήσεις να επανακάμψεις δυναμικά σε έναν κοινωνικό αγώνα που θεωρείς πως είναι δίκαιος και δεν μπορείς να παραμένεις αδρανής απέναντι στους στόχους που θέτει. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να ανοίξεις τα αυτιά σου προς το έτερο ήμισυ και να δοκιμάσεις να κατανοήσεις τη γλώσσα που μιλά, ακόμα και αν πιστεύεις πως δεν έχετε πολλά σημεία επικοινωνίας.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων