Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ01
Ιουν
Στις μυτες των ποδιων σου
Από signingstar

Το ξεκίνημα της Δευτέρας 1 Ιουνίου μοιάζει κάπως δύσκολο και μουδιασμένο αφού η αντίθεση της Σελήνης από το Ζυγό με τον Χείρωνα από τον Κριό φέρνει εμπόδια στο δρόμο των παρορμητικών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως).

Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις ώστε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, να δράσεις διπλωματικά και να αποφύγεις τις κατά μέτωπο επιθέσεις που είναι σε θέση να σε φέρουν μπροστά σε ρήξεις. Καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση και εφευρετικότητα τις αντιπαλότητες που θα προκύψουν, θέλοντας να προστατέψεις όχι μόνο τον εαυτό σου, αλλά και την άλλη πλευρά που δεν είσαι έτοιμος/η να αποχωριστείς ή να τη στήσεις στον τοίχο για πιθανές της αστοχίες και παραλείψεις. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να λάβεις αιχμηρά σχόλια και να στοχεύσουν κάποιοι προς το μέρος σου, επιδιώκοντας να προκαλέσουν ρωγμές στην εικόνα σου, κάτι που θα πρέπει να προσέξεις και να είσαι προετοιμασμένος/η ώστε να τα αποκρούσεις.

Η σημερινή όμως ημέρα σε προετοιμάζει και για τη δυνατότητα που θα έχεις τις επόμενες ημέρες ώστε να διαμορφώσεις κάπως διαφορετικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να ετοιμάζεσαι ώστε να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχετε χαθεί τον τελευταίο καιρό, να προσεγγίσεις και πάλι άτομα που κάποτε είχατε πολύ στενότερες σχέσεις αλλά πλέον υπάρχει απόσταση ανάμεσα σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να σου προκαλεί έναν ενθουσιασμό που έχεις χάσει τον τελευταίο καιρό, αλλά να έχεις στο μυαλό σου πως δε χρειάζεται να κάνεις βιαστικές κινήσεις, καθώς δεν είναι ακόμα η ώρα να λάβει χώρα αυτό το σχέδιο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων