Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ03
Ιουν
Μικρες σεισμικες δονησεις
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό την Τετάρτη 3 Ιουνίου θα ενεργοποιήσει την αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε συνδυασμό με την απόλυτη σύνοδο του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους θα φέρει στην επιφάνεια συναντήσεις που είναι πιθανό να προκαλέσουν σεισμό σε υπάρχουσες καταστάσεις.

Μία τυχαία συνάντηση με ένα άτομο θα μπορούσε να ενεργοποιήσει περίεργες σκέψεις μέσα στο μυαλό σου, αφού θα μπορούσε να αποβεί καθοριστική σχετικά με το μέλλον της σχέσης ή της συνεργασίας σου. Μπορεί να έρχεσαι αντιμέτωπος/η με ένα παρελθόν που θεωρούσες πως είχα χαθεί και κάτι τέτοιο να αποτελεί τον καταλύτη μεγάλων εξελίξεων και αλλαγών. Ίσως να συγκρίνεις το παρόν σου με ένα παρελθόν που πίστευες πως είχε ξεχαστεί, αλλά παρόλα αυτά είναι εδώ και μπορεί να σε εκπλήξει με το πόσες εικόνες μπορεί να φέρει μπροστά σου. Προσπάθησε να διαχωρίσεις το παρελθόν από το παρόν, γιατί διαφορετικά μπορεί να μπεις σε μία διαδικασία που θα σου θολώσει την κρίση και θα σε κάνει να χάσεις πλήρως τον προσανατολισμό σου.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα της σημερινής ημέρας έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος της ζωής σου. Θα υπάρξουν χρηματικές δοσοληψίες οι οποίες έχουν αντίκτυπο στο κατά πόσο αισθάνεσαι άνετα και ασφαλής με αυτά που έχεις, στο κατά πόσο είσαι σε θέση να διαχειριστείς τις προκλήσεις που αναλαμβάνεις. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με οφειλές που έρχονται από το παρελθόν σου, να χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις το πλάνο του επόμενου μήνα επειδή υπάρχουν κρυφά έξοδα τα οποία δεν είχες στο μυαλό σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να σκαλίσεις κάποιες οικονομικές συμφωνίες ώστε να ταρακουνήσεις ανθρώπους που έχουν βολευτεί σε μία κατάσταση που όμως έχει αντίκτυπο στη δική σου οικονομική κατάσταση, αφού σου οφείλονται χρήματα τα οποία έχεις πλέον ανάγκη.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων