Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ16
Ιουν
Μια φαεινη ιδεα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο την Τρίτη 16 Ιουνίου θα ενεργοποιήσει αρχικά το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο προκαλώντας καθυστερήσεις και αδιέξοδα στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η επιμονή σου απέναντι σε μία άποψη μπορεί να αποτελέσει το λόγο για τον οποίο δημιουργούνται προστριβές σε διαπροσωπικές σχέσεις που δοκιμάζονται. Θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις πως το να συνεχίζεις να βλέπεις μία κατάσταση μέσα από σταθερή οπτική γωνία δε σου προσφέρει την ευελιξία που αναζητάς, δε σε βοηθά να ξεπεράσεις τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά σου. Καλείσαι να βρεις τον τρόπο να επικοινωνήσεις με την άλλη πλευρά, να ρίξεις γέφυρες σύνδεσης και επαφής και να αποφύγεις να πατήσεις πάνω σε εδάφη που κρύβουν νάρκες.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο το δεύτερο μισό της ημέρας θα βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με ευκαιρίες για να κάνεις ελιγμούς. Το μυαλό σου θα σε βοηθήσει να βρεις τις λύσεις, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να ακούσεις και κάποιες γνώμες ανθρώπων που δε θα συναντούσες κάτω από άλλες περιστάσεις. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με γνώμονα την ευελιξία και θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιες φορές το να συνεχίζεις να πατάς και τα δύο πόδια στο έδαφος δεν προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα, αλλά μοιάζει με τη φυλάκιση σου σε ένα περιβάλλον που τελικά σε περιορίζει.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων