Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ18
Ιουλ
Νεα Σεληνη 20/7/2020
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 20 Ιουλίου στην 28η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του τέλους του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την απαίτηση να προσγειωθούν οι σκέψεις και τα σχέδια της τελευταίας περιόδου.

Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα κατά μέτωπο, να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες που δεν είσαι σε θέση να παρακάμψεις θεωρώντας πως θα λυθούν με ένα μαγικό τρόπο. Ίσως να είναι καιρός να δράσεις αποφασιστικά σε προκλήσεις που έχουν τεθεί στο χαρτί αλλά θα πρέπει να γίνουν και ένα σαφές πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθείς και θα δραστηριοποιηθείς. Αν πάλι έχεις αποφασίσει να τερματίσεις μία κατάσταση την οποία σκέφτηκες όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και κατάλαβες πως οδηγεί σε αδιέξοδο, τότε δράσε με αποφασιστικότητα και προσήλωση στο στόχο.

 

Κριός

Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως ξεκινά μία περίοδος που θα θέσεις τις βάσεις για την καινούργια σου ζωή από την έναρξη του νέου έτους. Καλείσαι να έρθεις αντιμέτωπος/η με θέματα υγείας κοντινών σου ανθρώπων, να αντιμετωπίσεις παθογένειες στις σχέσεις σου, να αναμετρηθείς με τα φαντάσματα από τις παλιότερες σχέσεις σου, να δράσεις αποφασιστικά απέναντι σε ζητήματα περιορισμού μέσα στο χώρο διαμονής σου. Όλα τα παραπάνω είναι αρκετά δύσκολα και απαιτούν χρόνο, οπότε φρόντισε σε αυτή τη χρονική στιγμή να θέσεις τις κατάλληλες βάσεις για να γίνουν πράξη. Να θυμάσαι πως καλείσαι να λειτουργήσεις ατομικά, αλλά παράλληλα δεν είσαι μόνος/η και δε θέλεις και να μείνεις μόνος/η μετά από όλη αυτή τη διαδικασία.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θέλει να σου τονίσει τη σημασία της σκέψεις και της σιωπής απέναντι σε καταστάσεις που απαιτούν χρόνο ώστε να αρχίσουν να εξελίσσονται. Να θυμάσαι πως δεν είσαι έτοιμος/η να εκφράσεις τις σκέψεις σου, πως καλείσαι να βάλεις σε μία σειρά τις ιδέες σου και να αποφύγεις να βιαστείς ώστε να κινήσεις τα νήματα. Δεν έχεις ακόμα τις απαραίτητες σωματικές αντοχές ώστε να πάρεις στους ώμους σου αυτά που καλείσαι να αναλάβεις, αλλά παράλληλα δε χρειάζεται και να φορτωθείς ευθύνες άλλων, τη στιγμή μάλιστα που μπορεί να μην είναι έτοιμοι να μπουν σε διαδικασίες που δεν έχουν ωριμάσει στο μυαλό τους. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι δικό σου, ώστε να εστιάσεις σε αυτά τα στοιχεία και να αφήσεις στην άκρη ότι είναι περιττό.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα φέρει στην επιφάνεια σημαντικά θέματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία καλείσαι να λάβεις υπόψη σου από εδώ και πέρα. Θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με σύνεση και αποφασιστικότητα απέναντι στα δεδομένα που πλέον έχουν δημιουργηθεί και παγιωθεί, να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου και να ζήσεις με γνώμονα την πραγματικότητα. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να παραμείνεις συνεπής στις υποχρεώσεις σου, να ζορίζεσαι ώστε να καλύψεις τις οφειλές σου, κάτι που σημαίνει πως είναι καιρός να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να λειτουργήσεις με γνώμονα την πραγματικότητα και την αλήθεια, θέλοντας να αφήσεις στην άκρη τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που δεν μπορείς να καλύψεις. Μπορεί να αναγνωρίζεις σημάδια σήψης στην προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή, κάτι που σημαίνει πως καλείσαι να αφήσεις πίσω σου την ασφάλεια του γνώριμου και να αναζητήσεις κάτι νέο. Ίσως πάλι να έρχεσαι αντιμέτωπος/η με κάποιες αλήθειες που αρνιόσουν να ακούσεις ή παραδεχτείς τόσο καιρό, κάτι που σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο στο οποίο πρέπει επιτέλους να λάβεις τις αποφάσεις που καθυστερείς.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μοιάζει να θέλει να σε πιέσει και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως δεν έχεις περισσότερες αντοχές για να συνεχίσεις να κινείσαι σε μία καθημερινότητα με σαφείς περιορισμούς. Μπορεί να επαναστατήσεις απέναντι σε πρόσωπα εξουσίας που προσπαθούν να σε περιορίσουν, να σε βάλουν στη διαδικασία να αντιληφθείς πως δεν έχεις την ευχέρεια των κινήσεων. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που κλείνεις κάποιες υποθέσεις, που καταφέρνεις να αποδεσμευτείς από ένα περιβάλλον που σε έχει στενέψει και δυσκολέψει, έχοντας την ευκαιρία να κόψεις τον ομφάλιο λώρο και να νιώσεις ελεύθερος/η να ακολουθήσεις τις δικές σου διαθέσεις. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αποφασίσεις αν είσαι διατεθειμένος/η να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο ή θα παραμείνεις περιορισμένος/η στο πλαίσιο που έμαθες να ζεις. Αν υπάρχουν δυσκολίες στη σχέση σου, οι οποίες τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει μεγαλύτερες, τότε έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις αυτό το σκόπελο μέσα από το χρόνο που θα μπορέσεις να περάσεις με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος. Ίσως πάλι να μπορέσεις να ακούσεις γνώμες που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις την οπτική σου απέναντι στα πράγματα. Αν από την άλλη πλευρά, έχεις παραμελήσει τη σχέση σου, τότε μήπως είναι καιρός να της δώσεις μεγαλύτερη σημασία; Το επόμενο βήμα σε αυτή δεν μπορεί να είναι πολύ μακριά, οπότε φρόντισε να αναγνωρίσεις πως βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που ζητά αποφάσεις. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αποτελέσει μία δυναμική στιγμή στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα της ζωής σου. Καλείσαι να αποφασίσεις να αποδεσμευτείς από βαρίδια που σέρνεις πίσω σου όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, να κάνεις μία κίνηση που σε απομακρύνει από ένα σάπιο περιβάλλον. Ίσως να είναι η στιγμή της ρήξης με το παρελθόν σου, που επιμένεις να το θεωρείς παρόν, το χρονικό σημείο της απομάκρυνσης από μία δομή που έχει πάψει να σε εξυπηρετεί. Αν πάλι είσαι έτοιμος/η να κάνεις ένα σημαντικό βήμα που σε εδραιώνει, τότε να θυμάσαι πως αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν ορίζονται μόνο νομικά, αλλά και συναισθηματικά. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως χρειάζεται αρκετή σκέψη πριν να αποφασίσεις να μιλήσεις. Καλείσαι να εξετάσεις πολύ προσεκτικά ένα ζήτημα το οποίο αντιμετωπίζεις, να σχεδιάσεις με επιμονή και με σημασία στη λεπτομέρεια τα βήματα που θα κάνεις, τις κινήσεις σου μέχρι την επίτευξη του στόχου. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως είναι δύσκολο να βρεις το χρόνο για μία απόδραση αυτό το καλοκαίρι, κάτι που σε κάνει να σκέφτεσαι μήπως είσαι σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σου και έχεις την υποχρέωση να σχεδιάσεις το αύριο πριν αυτό έρθει μπροστά στα μάτια σου ως ένα δύσκολο και απαιτητικό σήμερα. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου, θέλοντας σου τονίσει την ανάγκη να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου. Καλό θα ήταν να φροντίσεις να λειτουργήσεις μέσα σε καθορισμένο πλαίσιο, να ιεραρχήσεις και να φέρεις εις πέρας τις ευθύνες που έχεις αναλάβει και να αποφύγεις να προχωρήσεις σε αγορές που μπορεί να σε εκθέσουν στο άμεσο μέλλον. Φρόντισε τις υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις και προσπάθησε να ακούσεις τις νουθεσίες που λαμβάνεις από άτομα που θέλουν το καλό σου. Στον προσωπικό τομέα, καλό θα ήταν να συζητηθούν ζητήματα που σε απομακρύνουν από το έτερο ήμισυ, ώστε να κλείσουν ανοικτά θέματα που είναι χαζό να παραμένουν στο προσκήνιο και να αποτελούν βαρίδια στη συνείδηση σου. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις την προσωπική σου ζωή. Θα χρειαστεί να τεθούν όρια σε καταστάσεις που σε κάνουν να χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι απαραίτητο να πετάξεις το συναίσθημα από το παράθυρο για να προσπαθήσεις να μετατοπίσεις τη σχέση σου στον τομέα της λογικής. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με όσα αισθάνεσαι και να μην κρύψεις την πραγματικότητα, ακόμα και αν θεωρείς πως μιλώντας για τα αισθήματα σου γίνεσαι πιο ευάλωτος/η απέναντι στην άλλη πλευρά. Στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να τεθούν νέοι κανόνες που είναι κατανοητοί και σεβαστοί και από τις δύο πλευρές, γιατί διαφορετικά η ισορροπία που είναι το ζητούμενο θα είναι κάτι που κινείσαι στη σφαίρα της φαντασίας. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να ασχοληθείς με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου. Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς με τη σωματική σου φόρμα και ευεξία, να αλλάξεις την καθημερινότητα σου ώστε να εντάξεις σε αυτή δράσεις που σε βοηθούν να διατηρείσαι σε καλή κατάσταση. Ίσως πάλι να είναι καιρός να φροντίσεις τη διατροφή σου, να πετάξεις από το διαιτολόγιο σου κάποιες τροφές που σε βαραίνουν χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός πλέον λόγος. Στον τομέα της εργασίας σου, προσπάθησε να διαμορφώσεις μία καλύτερη καθημερινότητα, ώστε να μην κουβαλάς στο σπίτι σου τα βάρη της κάθε ημέρας σου, τα οποία επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να τακτοποιήσεις την προσωπική σου ζωή. Ίσως να είναι καιρός να τεθούν κάποια όρια που δεν έχουν εφαρμοστεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με στόχο να μπορείς να διαμορφώσεις μία καλύτερη καθημερινότητα. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου και να δηλώσεις πως δεν μπορείς να ξοδεύεσαι σε πολλές κατευθύνσεις, κάτι που θα στενοχωρήσει κάποια άτομα του φιλικού σου κύκλου. Ίσως τέλος να είναι καιρός να λάβεις πολύ πιο σοβαρά τη σχέση σου, εξετάζοντας το επόμενο βήμα σε αυτή.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων