Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ01
Αυγ
Πανσεληνος 3/8/2020
Από signingstar

Η Πανσέληνος στις 3 Αυγούστου στη 12η μοίρα του Υδροχόου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να ταρακουνά τις ζωές των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) με τρόπο που σηματοδοτεί οριστικές αλλαγές και εξελίξεις σε καταστάσεις που δεν μπορούν να συνεχίζονται να σέρνονται πίσω από ένα μοιρολόι ή την ελπίδα μίας μαγικής αλλαγής.

Καλείσαι να γίνεις ο/η καταλύτης των εξελίξεων, να πυροδοτήσεις γεγονότα που θα επηρεάσουν τη θέση σου μέσα σε σύνολα που οι ρόλοι έχουν μπερδευτεί. Ίσως να ακουστείς κάπως υπερβολικός/η, να γίνεις έντονος/η ως προς τις αντιδράσεις σου και να ξεσηκώσεις θύελλα αντιδράσεων τις οποίες δεν είναι βέβαιο πως μπορείς να αντιμετωπίσεις. Μπορεί όμως να θελήσεις να ταρακουνήσεις τα λιμνάζοντα ύδατα, να προκαλέσεις σεισμό με στόχο να τεστάρεις τις αντοχές καταστάσεων και δομών των οποίων αμφισβητείς το μέλλον.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έκτακτα χρηματικά έξοδα τα οποία δεν είχες υπολογίσει ή τα οποία είναι σε θέση να επηρεάσουν την κοινωνική σου ζωή. Ίσως να χρειαστεί να μετριάσεις τα σχέδια που είχες κατά νου, να αφήσεις για λίγο στο περιθώριο τις σκέψεις που έκανες και αφορούσαν το μήνα που διανύουμε. Ίσως πάλι να θέλεις να αλλάξεις το ρόλο σου μέσα σε ένα σύνολο ανθρώπων που θεωρείς πως δεν είναι όσο ομοιογενές θα ήθελες να το θεωρείς και αυτό να επηρεάσει τις ισορροπίες με μέλη αυτού που θεωρούνται φίλοι σου.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο φαίνεται να προκαλεί μία μορφή αναστάτωσης στον επαγγελματικό τομέα, αφού υπάρχουν αποφάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα. Μπορεί να αποχωρείς από ένα εργασιακό σχήμα που έκανε τον κύκλο του, να αποφασίζεις να ταράξεις τα νερά θέλοντας να προτείνεις ένα διαφορετικό μοντέλο συμμετοχής στη συγκεκριμένη ομάδα. Ίσως να λαμβάνεις μία πρόταση την οποία δεν μπορείς να αγνοήσεις, αλλά είναι σε θέση να προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις οι οποίες δεν έχουν τρόπο να αποφευχθούν. Γενικότερα, βρίσκεσαι σε μία χρονική στιγμή που τα πράγματα αλλάζουν και καλείσαι να κινήσεις και όχι απλά να παρακολουθήσεις τις εξελίξεις.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή αφορμή ώστε να εκφράσεις τις σκέψεις σου με στόχο να τεστάρεις τις αντιδράσεις προσώπων που κινούνται στο περιβάλλον σου. Μπορεί πάλι να έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μία κοντινή απόδραση η οποία είναι σε θέση να αλλάξει τις προτεραιότητες της ζωής σου, να σχηματοποιήσει κάπως διαφορετικά την καθημερινότητα σου ώστε να πάψεις να λειτουργείς σαν ένα γρανάζι σε ένα σύστημα που σε έχει κουράσει τον τελευταίο καιρό. Προσπάθησε να προσθέσεις νέες εικόνες στη ζωή σου μήπως και καταφέρεις να διώξεις τις σκιές που σε περιτριγυρίζουν.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να φέρει μία αναστάτωση στον οικονομικό τομέα θέλοντας να σου τονίσει πως χρειάζονται αλλαγές σε δεδομένα που εφαρμόζεις και δεν μπορούν να θεωρούνται παγιωμένα. Ίσως να αποφασίζεις να αλλάξεις ρόλο μέσα σε μία επαγγελματική ομάδα ή να σκέφτεσαι μία αποχώρηση και να χρειάζεται να προσαρμόσεις τα οικονομικά δεδομένα της ζωής σου μετά από αυτή την πράξη. Ίσως πάλι να προκύπτουν έξοδα τα οποία καλείσαι να αντιμετωπίσεις με σύνεση και προσοχή, αφού δεν μπορείς να λειτουργείς απερίσκεπτα.

 

Λέων

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα αποτελέσει ένα καμπανάκι που έχει ως στόχο να σε κάνει να ανοίξεις τα μάτια σου απέναντι στην πραγματικότητα όπως αυτή ισχύει μέσα από τα μάτια της άλλης πλευράς. Καλείσαι να ακούσεις τις προτάσεις και αποφάσεις της άλλης πλευράς, να συνειδητοποιήσεις πως προκύπτουν αλλαγές και εξελίξεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις. Ίσως πάλι να έρχεσαι σε επαφή με μία επαγγελματική πρόταση η οποία θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα, να σε βάλει στη διαδικασία να εξετάσεις μήπως θα μπορούσες να φέρεις τη ζωή σου άνω-κάτω, χωρίς να σε φοβίζει πλέον αυτό το ενδεχόμενο. Κάτι μοιάζει να μην είναι σε θέση να αντέξει στις σεισμικές δονήσεις που παρατηρούνται και δεν μπορείς να επιμένεις να δίνεις διαδοχικές παρατάσεις έχοντας την ελπίδα πως θα αλλάξει το σκηνικό από μόνο του.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως το σώμα και το πνεύμα σου δε συμβαδίζουν τον τελευταίο καιρό. Καλείσαι να εναρμονίσεις τις σκέψεις με τις προθέσεις σου, να θέσεις την εργασιακή σου πραγματικότητα στη βάση που χρειάζεται να βρεθεί, να εξετάσεις τις επαγγελματικές σου ευκαιρίες. Ίσως να αντιληφθείς πως η καθημερινότητα σου έχει πλέον αλλάξει, πως τίθενται διαφορετικά οι προτεραιότητες της ζωής σου, πως είναι καιρός να κάνεις ένα διάλειμμα ώστε να αναλογιστείς μήπως κινείσαι με λανθασμένες προτεραιότητες και να χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις αποφάσεις που έχεις λάβει και τις δράσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας.

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να ασχοληθείς με τα θέματα της προσωπικής σου ζωής, έχοντας την υποχρέωση να προσγειώσεις όνειρα και να κινήσεις σχέδια που παραμένουν βαλτωμένα. Αν υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα της σχέσης σου, τότε αυτές μπορεί να περνούν μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού ή τις κινήσεις που καλείσαι να κάνεις ώστε να φροντίσεις το παιδί που έχεις. Ίσως πάλι να υπάρχουν ερωτικές προκλήσεις γύρω σου, τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις, αλλά καλείσαι να διαχειριστείς με γνώμονα το γεγονός πως δεν μπορείς να κρύβεσαι για πάντα σχετικά με τις διαθέσεις σου. 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μοιάζει να προκαλεί σεισμικές δονήσεις σε δομές της ζωής σου, να φέρνει στην επιφάνεια κομμάτια μίας πραγματικότητας που δεν μπορεί να συνεχίσει να κινείται όπως την παρουσιάζεις. Μπορεί να δεχτείς πυρά από την άλλη πλευρά, αφού είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις και τις ενστάσεις, τις οποίες δεν μπορείς να αφήνεις στο περιθώριο θεωρώντας πως θα ξεπεραστούν. Μία επαγγελματική πρόταση μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως θα μπορούσες να αφήσεις στην ασφάλεια του παρόντος για κάτι που μοιάζει να ξυπνά τον ενθουσιασμό σου. Στον προσωπικό τομέα, είναι πολύ εύκολο να δώσεις ερωτική διάσταση σε μία γνωριμία που προκύπτει τυχαία και χωρίς να έχεις σχεδιάσει κάτι, κάτι που όμως δεν είναι απαραίτητο να είναι σταθερό και να μπορεί να διαρκέσει μέσα στο χρόνο. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο είναι μία καλή ευκαιρία ώστε να εκφράσεις τις ενστάσεις σου που αφορούν τον τομέα της καθημερινότητας και τον τρόπο με τον οποίο ζεις τον τελευταίο καιρό. Ίσως να επισημάνεις πως βιώνεις μία πραγματικότητα η οποία απέχει από αυτό που θα ήθελες να ζήσεις, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να είσαι έτοιμος/η να συζητήσεις το ρόλο σου μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Ίσως πάλι να συζητήσεις σε σοβαρή βάση το ενδεχόμενο μίας απόδρασης, που μπορεί να λειτουργήσει σαν το εφαλτήριο της ανανέωσης σου. Η καθημερινότητα σε φθείρει, σε στεγνώνει και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεις από τους γύρω σου.

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα ταρακουνήσει θέματα οικονομικού περιεχομένου, θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν ανοικτές υποχρεώσεις από την πλευρά σου τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις. Καλείσαι να δώσεις απαντήσεις και να πείσεις πως μπορείς να συνεχίσεις να υποστηρίζεις τις ευθύνες που έχεις αναλάβει, χωρίς να χρειάζεται να κρυφτείς πίσω από το δάχτυλο σου. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να νιώθεις ανεπαρκής μέσα σε μία σχέση που ζεις, κάτι που σημαίνει πως είναι εύκολο να μπει ένα τρίτο άτομο μέσα σε αυτή τη σχέση και να σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς το λόγο για τον οποίο διατηρείς μία κατάσταση που σε έχει κουράσει.

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα αποτελέσει μία καλή αφορμή ώστε να αποφασίσεις να ταρακουνήσεις το έδαφος πάνω στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Θα θελήσεις να δοκιμάσεις τη σταθερότητα της σχέσης σου, να τεστάρεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς το πρόσωπο που έχεις απέναντι σου ή θα προτιμούσες να οδηγήσεις τα πράγματα σε μία ρήξη. Στον επαγγελματικό τομέα, νιώθεις ένα βάρος που σε πλακώνει και θα προσπαθήσεις να εξετάσεις αν έχεις διέξοδο διαφυγής ή καλείσαι να υπομείνεις καταστάσεις τις οποίες δεν αποδέχεσαι και δεν μπορείς πλέον να υποστηρίξεις. Σε κάθε περίπτωση έχεις την ευκαιρία να κινήσεις τις διαδικασίες και τα νήματα, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος/η ώστε να αποδεχτείς και το αποτέλεσμα των πράξεων σου. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα μπορούσε να είναι μία λάμψη που δεν περιμένεις να δεις μπροστά σου, η οποία φωτίζει σκοτεινές πλευρές της ζωής σου. Καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που επηρεάζουν με σκοτεινό τρόπο τη ζωή σου, που καταφέρνουν να κατευθύνουν τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου χωρίς να είσαι σε θέση να το κατανοείς. Ίσως πάλι να χρειαστεί να εστιάσεις στην υγεία σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου, θέλοντας να φωνάξεις στους γύρω σου πως θα ήθελες να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα, κάτι που δεν κάνεις και αυτό έχει φέρει αρνητικά αποτελέσματα στον τομέα της υγείας σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων