Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ16
Σεπ
Νεα Σεληνη 17/9/2020
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 17ης Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα της Παρθένου, σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Διδύμους/Τοξότη, φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να διαμορφωθεί μία καθημερινότητα που συμβαδίζει με τις ανάγκες της εποχής.

Καλείσαι να είσαι ειλικρινής με τις πραγματικές ανάγκες της εποχής και να τολμήσεις να έρθεις σε ρήξη με πλάνα και σχέδια που κουβαλούν μία δόση ρομαντισμού και υπέρμετρης αισιοδοξίας. Έχεις μπροστά σου μία περίοδο σκληρής εργασίας με στόχο να αποδείξεις πως διαθέτεις την ικανότητα να φέρεις εις πέρας μία αποστολή που δεν μπορείς να την αφήσεις στη μέση. Ίσως να χρειαστεί να εργαστείς πολλές ώρες, να επενδύσεις κόπο και γνώση σε ένα αντικείμενο πάνω στο οποίο χρειάζεται να εκπαιδευτείς ή να εκπαιδεύσεις τρίτους. Τέλος, προσπάθησε να ενδιαφερθείς για την υγεία σου και να τολμήσεις να κάνεις τομές και ρήξεις με συνήθειες που δε σε βοηθούν να παραμένεις σωματικά υγιής, αφού έχεις ανάγκη από έναν οργανισμό που μπορεί να σηκώσει τις απαιτήσεις της επόμενης περιόδου.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μοιάζει να θέλει να επαναφέρει μία γνώριμη καθημερινότητα στη ζωή σου, να βάλει σε σειρά κάποιες δράσεις και δραστηριότητες τις οποίες δεν μπορείς να αφήνεις στην τύχη τους. Θα μπορούσες να ξεκινήσεις κάποιες ασχολίες που θα ακολουθήσουν μία καθορισμένη πορεία, που θα κινηθούν μέσα σε συγκεκριμένο πλαίσιο και με κανόνες. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ενδιαφερθείς για την υγεία σου, να προσέξεις τη διατροφή σου, να εντάξεις στη ζωή σου αθλητικές δραστηριότητες. Το ημερήσιο πρόγραμμα σου χρειάζεται μία δόση ρύθμισης, οπότε φρόντισε να ασχοληθείς μαζί του.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα αποτελέσει την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ, κάτι που μπορεί να σου έχει λείψει τον τελευταίο καιρό. Θα μπορούσες να βελτιώσεις την επικοινωνία σου μαζί του, να βρείτε κοινές δραστηριότητες που θα σας φέρουν περισσότερο κοντά, να θελήσεις να βάλεις στη ζωή σου στιγμές με αυτό το άτομο ώστε να σπάσουν μία καθημερινότητα που σε βαραίνει. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα άτομο που είναι σε θέση να βελτιώσει την καθημερινότητα σου, χωρίς όμως να μπορείς να αξιολογήσεις κατά πόσο μπορείς να επενδύσεις μακροχρόνια σε αυτή τη γνωριμία.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φαίνεται να αποτελεί μία χρονική στιγμή που σε καλεί να βάλεις σε τάξη θέματα της προσωπικής σου ζωής, κυρίως μέσα από την τακτοποίηση του σπιτιού σου. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις κάποιες αγορές που έχεις παραμελήσει να ολοκληρώσεις, να βάλεις σε τάξη το σπίτι σου και να κανονίσεις μία αλλαγή της διακόσμησης που έχεις στο μυαλό σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να οριοθετήσεις κάπως διαφορετικά τις επαγγελματικές σου ασχολίες, να θέσεις ένα νέο εργασιακό χρονοδιάγραμμα στη ζωή σου, ρυθμίζοντας τις προτεραιότητες που θέτεις σε καθημερινή βάση.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να προχωρήσεις σε ένα διάλογο που έχεις καιρό να ανοίξεις, με στόχο να επιλύσεις κάποια θέματα που έχουν προκύψει στον τομέα του συγγενικού σου κύκλου. Ίσως να είναι καιρός να λεχθούν κάποια πράγματα που έχουν μείνει στον αέρα, να τεθούν σε μία περισσότερο πραγματική βάση. Ίσως πάλι να βάλεις σε σειρά την προσωπική σου ζωή και να θελήσεις να εντάξεις κάποιες κοινές δράσεις με το έτερο ήμισυ που σε βοηθούν να έχεις μία σταθερή καθημερινότητα την οποία έχεις ανάγκη.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα αποτελέσει μία χρονική στιγμή που καλείσαι να θέσεις σαφείς και προσγειωμένους οικονομικούς στόχους. Θα κληθείς να μετρήσεις τα έξοδα σου και να βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, να θέσεις προτεραιότητες στον επαγγελματικό τομέα και να φέρεις εις πέρας αυτά που σου ανατίθενται. Ίσως πάλι να είναι καιρός να μοιράσεις με τον πλέον κατάλληλο τρόπο το χρόνο σου, να επενδύσεις χρόνο σε πρόσωπα που είναι κοντά σου και όχι σε άτομα που είναι περαστικά από τη ζωή σου. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει μία καλή αφορμή ώστε να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και να καταφέρεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε κυνηγούν. Φρόντισε να ασχοληθείς με τη σχέση σου και να δώσεις απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν τεθεί και δεν μπορούν να παραμένουν αναπάντητα. Αν πάλι προσπαθείς να προσεγγίσεις ένα άτομο που δεν μπορείς να πιάσεις, τότε φρόντισε να εξετάσεις μήπως το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είναι αυτό που δείχνει. Ίσως να επενδύεις σε κάποιον/α που δεν είναι ξεκάθαρος/η, με αποτέλεσμα να χάνεις το χρόνο σου.

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θέλει να σου τονίσει την ανάγκη να πάψεις να ξοδεύεσαι σε πολλές κατευθύνσεις και να φροντίσεις να εστιάσεις σε τομείς που έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον για τη ζωή σου. Θα χρειαστεί να θέσεις όρια και να πάψεις να εργάζεσαι με ρυθμούς που τελικά σε εξουθενώνουν και σε οδηγούν σε εξόντωση. Ίσως να κάνεις μία κουβέντα θέλοντας να μεταφέρεις κάποιες ευθύνες από πάνω σου, ακόμα και αν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γεννήσει λεκτικές εντάσεις και αντιδράσεις. Φρόντισε τον εαυτό σου και την υγεία σου, αποφεύγοντας να βαραίνεις με υποχρεώσεις που δεν είναι δικές σου. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να αναθεωρήσεις μία φιλική σου σχέση, να επανεκκινήσεις μία γνωριμία που έχει κολλήσει τον τελευταίο καιρό. Τόλμησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια και σαφήνεια, να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σε δυσκολεύουν ώστε να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους έχει δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα σας. Ίσως πάλι να θελήσεις να αλλάξεις το ρόλο σου μέσα σε μία ομαδική δραστηριότητα που δε σου προσφέρει πλέον αυτά που είχες κατά νου όταν την ξεκινούσες. Δεν είναι κακό να ζητήσεις να γίνουν αλλαγές ή ακόμα και να εξηγήσεις το λόγο για τον οποίο ζητάς την αποχώρηση σου.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θέλει να εστιάσει την προσοχή σου στον τομέα της εργασίας και να σε βάλει στη διαδικασία να προσπαθήσεις περισσότερο ώστε να εναρμονίσεις τη δράση σου με την πραγματικότητα. Μπορεί να σου ανατεθεί μία νέα επαγγελματική αποστολή, την οποία καλείσαι να φέρεις εις πέρας με γνώμονα την προσήλωση στο στόχο και τη σταθερή προσπάθεια ώστε να αντιμετωπίσεις και όχι να αγνοήσεις τα εμπόδια. Μία κουβέντα σε οικογενειακό επίπεδο θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσουν οι γύρω σου πως υπάρχουν δυσκολίες τις οποίες δεν μπορείτε να αγνοείτε. Φρόντισε να εξηγήσεις τα οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, ώστε να λειτουργούν όλα τα μέλη της οικογένειας με τον ίδιο πλέον γνώμονα. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να εκφραστείς με ειλικρίνεια και σαφήνεια, να εξηγήσεις κάποια πράγματα που είναι καιρός να τεθούν πάνω σε νέα βάση. Μπορείς να ζητήσεις κάτι διαφορετικό στον επαγγελματικό τομέα, να προσπαθήσεις να μιλήσεις για τα θέματα που θεωρείς πως δημιουργούν δυσκολία συνεννόησης με τα υπόλοιπα μέλη γύρω σου. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι σου, να εξετάσεις το ενδεχόμενο μίας μελλοντικής μετακόμισης, αφού θεωρείς πως η υπάρχουσα κατοικία σου έχει πάψει να σε εξυπηρετεί εδώ και αρκετό καιρό. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μοιάζει να θέλει να βάλει τις βάσεις για νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα, κυρίως μέσω της απόφασης να τροποποιήσεις τα έξοδα σου. Θα χρειαστεί να πιεστείς ώστε να αποφασίσεις να κόψεις κάποιες συνήθειες, να τολμήσεις να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να εκφράσεις την ανάγκη να δεις κάποια στιγμή μία εικόνα που σε ευχαριστεί περισσότερο. Ίσως σε αυτή την απόπειρα να χρειαστεί να μιλήσεις για τη σχέση σου και να φέρεις στην επιφάνεια κάποια κομμάτια αυτής που σε ενοχλούν και σε αναγκάζουν να κάνεις συμβιβασμούς που δεν μπορείς να αποδεχτείς και πολύ εύκολα. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου μπορεί να ανανεώσει τη ζωή σου, να προσθέσει νέα ενδιαφέροντα που τροποποιούν την καθημερινότητα σου. Ίσως να αποφασίσεις να εμπλακείς σε μία δραστηριότητα που σε φέρνει σε επαφή με περισσότερο κόσμο, με την ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Ίσως πάλι να προκύψει μία συνάντηση που κουβαλά μαζί της με ερωτική χροιά και αυτό να σε ανανεώσει και να σε βοηθήσει ώστε να δεις την ζωή μέσα από καινούργια οπτική. Στον επαγγελματικό τομέα, τόλμησε να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που δε γνωρίζεις και πολύ καλά, ώστε να καταλάβεις πως έχεις δυνατότητες που δεν έχεις ακόμα εκφράσει και οι οποίες δυσκολεύονται να έρθουν στην επιφάνεια λόγω κάποιων περιορισμών που προέρχονται από την υπάρχουσα κατάσταση σου.

39 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:31
Θεσεις πλανητων