Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ11
Σεπ
Με διαφορετικο τροπο επικοινωνιας
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους στο ξεκίνημα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου μοιάζει να δείχνει ένα διαφορετικό δρόμο στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ο διάλογος και η επικοινωνία γίνονται όπλα στα χέρια ανθρώπων που αναζητούν την αλήθεια και την πραγματικότητα και μπορεί να αποτελέσουν τα εφαλτήρια για να ληφθούν αποφάσεις διαφορετικής κατεύθυνσης. Ίσως να θελήσεις να γίνεις και πάλι παιδί, να κάνεις ερωτήσεις χωρίς να σκέφτεσαι μήπως δείχνεις αφέλεια ή άγνοια, να αποφασίσεις να αφήσεις στην άκρη του προσωπικούς σου περιορισμούς. Ίσως πάλι να πραγματοποιήσεις ένα κοντινό ταξίδι που είναι σε θέση να σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους που έχεις ανάγκη να συναντήσεις, με πρόσωπα που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα μέσα από μία διαφορετική οπτική.

Το πέρασμα της Σελήνης στον Καρκίνο στη διάρκεια της ημέρας θα ενεργοποιήσει την αντίθεση του Ερμή από το Ζυγό με τον Χείρωνα από τον Κριό και θα δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, αφού θα φέρει στην επιφάνεια τις δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις. Ίσως να συνειδητοποιείς πως δε λαμβάνεις ικανοποίηση και ευχαρίστηση από την επικοινωνία σου με πρόσωπα που είναι γύρω σου, να δυσκολεύεσαι να εκφραστείς. Ίσως πάλι να αισθάνεσαι το ψυχροπολεμικό κλίμα γύρω σου και να ζορίζεσαι ώστε να επιλύσεις τις διαφωνίες που προκύπτουν. Χρειάζεται να μάθεις να ακούς και να λειτουργήσεις με διαλλακτικότητα, αν θέλεις να ξεπεράσεις ανώδυνα τα εμπόδια που είναι μπροστά σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων