Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



19
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2021
Από signingstar

Η ζωή μετά την επικίνδυνη στροφή που πήρες

 

Το 2021 μοιάζει με μία χρονιά που έχει αποφασίσει να σου συμπεριφερθεί τουλάχιστον συμπαθητικά, μετά από μία τριετία που αντιμετώπισες μεγάλες προκλήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η παραμονή του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, είναι μία ένδειξη πως θα χρειαστεί να κοιτάξεις περισσότερο την κοινωνική σου ζωή, να εξετάσεις εκ νέου τον κύκλο των γνωριμιών σου και να αξιολογήσεις κατά πόσο είσαι ευχαριστημένος/η από τις φιλικές σου συναναστροφές. Μπορεί να θελήσεις να αλλάξεις ενδιαφέροντα, κάτι που θα σε φέρει κοντά σε άλλα άτομα και θα σε απομακρύνει από τους υπάρχοντες φίλους σου. Μπορεί να αποφασίσεις να αναθερμάνεις σχέσεις με γνωστά σου πρόσωπα, να επενδύσεις περισσότερο χρόνο στην κοινωνική σου ζωή και να αφήσεις στην άκρη τις επαγγελματικές ανησυχίες. Παράλληλα, οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων/Τοξότη (κατά κύριο λόγο) λειτουργούν ως εκπαιδευτικά σεμινάρια για τη νέα σου ζωή, δίνοντας σου τροφή ώστε να μιλήσεις μία νέα γλώσσα, να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, να περάσεις χρόνο μακριά από το οικείο περιβάλλον σου.

Αν όμως ανήκεις στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και στις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου, τότε η επιρροή του Χείρωνα και του Πλούτωνα είναι ακόμα παρούσα πάνω σου. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με την υγεία σου, κάτι που όμως μπορεί να έχει τις ρίζες του στο γεγονός πως δεν τολμάς να κοιτάξεις το μέλλον σου αλλά παραμένεις στάσιμος/η σε ένα γνώριμο παρόν που σε αρρωσταίνει. Τόλμησε να κάνεις μία επαγγελματική στροφή που σε μεταμορφώνει και θα δεις πως θα αρχίσει να ανοίγεται ένας νέος κόσμος μπροστά σου. Αν πάλι αλλάζει ο ρόλος σου μέσα στην οικογένεια, τότε στο τέλος του έτους φρόντισε να είσαι έτοιμος/η να παραδώσεις τη σκυτάλη σε άλλα άτομα, λαμβάνοντας αποστάσεις από το περιβάλλον που αρχίζει να μη σε χωρά πλέον.

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στον Υδροχόο και 11ο Ηλιακό σου οίκο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του έτους, εκτός από την περίοδο από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου, αλλά και από τις 29 Δεκεμβρίου οπότε και θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η παρουσία και παραμονή του Δία στον Υδροχόο προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κοινωνικά και φιλικά ανοίγματα, να ασχοληθείς με την είσοδο σου σε ομάδες εργασίας που θα μπορούσαν να αλλάξουν το ρόλο σου. Ίσως να αποφασίζεις να εξαργυρώσεις τις εξελίξεις της περασμένης χρονιάς, μέσα από μία επαγγελματική αλλαγή που είναι πιθανό να σε οδηγεί και προς νέο αντικείμενο ή ακόμα και τη μετακόμιση σου σε έναν τόπο πολύ μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να δημιουργήσεις ένα εργασιακό σχήμα μέσα στο οποίο θα υπάρχουν διαφορετικά μεταξύ τους πρόσωπα, τα οποία όμως είναι σε θέση να χτίσουν ένα περιβάλλον που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κοινωνία που βρίσκεσαι. Ίσως πάλι να πηγαίνεις σε μία νέα δουλειά μέσα στην οποία καλείσαι να συναναστραφείς άτομα που κουβαλούν μία διαφορετική προσωπικότητα από τη δική σου, κάτι που μπορεί να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πρόκληση για εσένα.

Το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς, δοκιμαστικά καταρχάς το διάστημα Μάιος-Ιούλιος και οριστικά από τέλος Δεκεμβρίου, σημαίνει πως είναι καιρός να εξετάσεις τι πρέπει να πετάξεις από τη ζωή σου ώστε να έχεις τον απαραίτητο χρόνο ώστε να ασχολείσαι με ότι πραγματικά αξίζει. Ίσως να έχεις μαζέψει πολλές ασχολίες, κάτι που κάνει την καθημερινότητα αρκετά δυσβάστακτη. Ίσως πάλι να έχεις γίνει ιδιαίτερα υλιστής, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κάνεις κάτι και για την πνευματική σου υγεία. Φρόντισε λοιπόν να ασχοληθείς με το πνεύμα, να εμπλακείς σε ομίλους και ομάδες που φροντίζουν τους αδύναμους και να νιώσεις πως προσφέρεις ασφάλεια και φροντίδα σε όσους το έχουν ανάγκη.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2021 είναι σίγουρα μία καλύτερη θέση σε σχέση με όσα πέρασες την τριετία 2018-2020, αφού απλά μοιάζει να πρέπει να χτίσεις από την αρχή το κοινωνικό σου περιβάλλον. Μετά από μεγάλες, ίσως και βίαιες αλλαγές, στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να σταθείς εκ νέου στα πόδια σου και να διαμορφώσεις μία νέα αντίληψη σχετικά με τη δημόσια εικόνα σου. Ίσως να αποφασίζεις να χρησιμοποιήσεις τα μαθήματα που έλαβες και να αποκτήσεις ένα ρόλο εκπαιδευτή ή μέντορα απέναντι σε άτομα νεαρής ηλικίας που αναζητούν τα πατήματα τους μέσα σε μία κοινωνία που δεν έχει πλέον καμία σχέση με το παρελθόν. Θα μπορούσες λοιπόν να φορτωθείς στους ώμους σου τις ευθύνες και υποχρεώσεις για την επιτυχία και εξέλιξη κάποιων άλλων, αναγνωρίζοντας στον εαυτό σου κομμάτια αυθεντίας και εμπειρίας.

Η παρουσία του Κρόνου όμως στον Υδροχόο είναι και μία υπενθύμιση πως οι κοινωνίες προχωράνε μπροστά και εσύ δεν μπορείς να παραμένεις στάσιμος/η απέναντι στο χρόνο. Μπορεί να αλλάζουν οι φιλίες σου και να έρχεσαι κοντά με πρόσωπα που έχουν διαφορετική οπτική από εσένα και αυτό να είναι μία φυσιολογική εξέλιξη της ζωής. Ίσως να χρειαστεί να έρθεις πιο κοντά με το χρόνο και τις σωματικές σου αντοχές, να συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι πλέον νέος/α και πως καλείσαι να διαχειρίζεσαι με διαφορετικό τρόπο τον εαυτό σου. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πως η δύναμη σου μπορεί να έρχεται και από το μυαλό σου και θα καταλάβεις πως δεν μπορείς να συνεχίζεις να τρέχεις ώστε να φτάσεις ανθρώπους που δεν έχετε πλέον κοινές καταβολές, αλλά πως είναι καιρός να αποκτήσεις την περπατησιά ανθρώπων που θα αποτελέσουν το νέο σου κοινωνικό περιβάλλον συμβίωσης.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων της χρονιάς ξεκινά στις 26 Μαΐου με τη Σεληνιακή έκλειψη στην 5η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς, κάτι που μοιάζει να μπερδεύει τη σκέψη σου. Ίσως να αναζητάς μία διέξοδο διαφυγής από ένα περιβάλλον που σε κουράζει με τις συχνές του επαναλήψεις, να προσπαθείς να βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που επιμένουν να έρχονται μπροστά σου και να σου δημιουργούν μία μορφή ασφυξίας. Ένα ταξίδι αυτή την εποχή, ακόμα και με πρόσωπα που γνωρίζεις και δε θεωρείς πως έχετε και πολλά κοινά μεταξύ σας, θα μπορούσε να αποτελέσει μία πολύ καλή αφορμή ώστε να αλλάξεις την ιεραρχία των σκέψεων σου, να διώξεις από το μυαλό σου ότι είναι σε θέση να σε βραχυκυκλώνει. Ίσως πάλι να κλείνει ένας επαγγελματικός κύκλος και να χρειαστεί να αποχαιρετήσεις πρόσωπα που συνήθισες να έχεις γύρω σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείς να διατηρήσεις κάποια από αυτά τα άτομα στη ζωή σου. Μπορεί να έχεις δημιουργήσει συνδέσμους μαζί τους που είναι πέρα από το εργασιακό πλαίσιο, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως ανοίγεις τον κοινωνικό σου κύκλο και ξανοίγεσαι σε περιοχές που μπορεί να είναι ξένες για εσένα, αλλά θα σου φέρουν συνδέσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 10 Ιουνίου στη 19η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μοιάζει να θέλει να σε κάνει να επανεξετάσεις τις συζητήσεις που έκανες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μπορεί να είναι απαραίτητο να γίνει μία κουβέντα που δεν οδήγησε εκεί που πίστευες πως θα σε φτάσει, αφού υπάρχουν θολά σημεία τα οποία χρειάζονται ξεκαθάρισμα. Ίσως πάλι να είναι απαραίτητο να επενδύσεις περισσότερο χρόνο στα διαβάσματα σου, να μελετήσεις περισσότερες ώρες και μέσω διαφορετικού συστήματος, αφού είναι αρκετά πιθανό να μπερδεύεσαι σε μονοπάτια που δε σε βοηθούν να καθαρίσεις τη σκέψη σου. Ένα ταξίδι αυτή την εποχή χρειάζεται προσοχή αφού μπορεί να μην είναι καλά σχεδιασμένο ή να σε φέρει σε επαφή με άτομα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αναταραχή στη ζωή σου.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου στην 27η μοίρα του Ταύρου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο, που μοιάζει να σε προειδοποιεί πως καλείσαι να επιδιορθώσεις θέματα οικονομικού περιεχομένου. Ίσως να συνειδητοποιείς πως ξοδεύεις χρήματα σε λανθασμένες κατευθύνσεις, πως επιμένεις να παραμένεις ενεργός/η σε ομάδες ή συστήματα που δε σου αποφέρουν υλικά οφέλη. Ίσως να έρθεις αντιμέτωπος/η με αιτιάσεις φιλικών σου προσώπων που ζητούν από εσένα χρηματική στήριξη, κάτι που θέλει προσοχή αφού μπορεί να έχεις απέναντι σου άτομα που είναι αποφασισμένα να εμπλακούν στη ζωή σου χωρίς να είσαι σε θέση να υψώσεις τα απαραίτητα τείχη. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να διαχωρίσεις το προσωπικό σου όφελος από το όφελος μίας ομάδας στην οποία ανήκεις, αφού αυτά τα δύο στοιχεία δεν είναι βέβαιο πως συνδέονται με υγιή τρόπο μεταξύ τους.

Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να προσπαθεί να προσγειώσει τις υψηλές σου προσδοκίες. Ίσως να χρειαστεί να εξετάσεις πολύ καλύτερα το οικονομικό σκέλος ενός ταξιδιού και να αποφύγεις να παρασυρθείς σε παρορμητικές πράξεις που θα αυξήσουν τα έξοδα σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να συζητήσεις μία επαγγελματική πρόταση με ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να σε προσγειώνει και να λειτουργεί με τρόπο που πολλές φορές σε κάνει να θεωρείς πως σε περιορίζει και πως δημιουργεί εμπόδια γύρω σου. Προσπάθησε να αποφύγεις να επενδύσεις σε σχέδια ή σε προτάσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα γύρω σου, γιατί είναι εύκολο αυτή την περίοδο να σου γεννηθούν υψηλές προσδοκίες, μέσα από λόγια ανθρώπων που καταφέρνουν να μανιπιουλάρουν το μυαλό σου.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στο ζώδιο των Διδύμων όλη τη χρονιά, και κατά συνέπεια ο Νότιος Δεσμός στον Τοξότης, κάτι που σημαίνει πως έχεις μπροστά μία περίοδο που μπορεί να λειτουργήσει με άκρως εκπαιδευτικό τρόπο για εσένα. Καλείσαι να ανοίξεις το μυαλό σου ώστε να μπορείς να συνεννοείσαι με άτομα που μπορεί να είναι αρκετά πιο νέα από εσένα, αλλά την ίδια στιγμή μοιάζουν να μιλούν τη γλώσσα του μέλλοντος. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με δράσεις που απαιτούν μία περίοδος εκπαίδευσης για εσένα, που μπορεί να περιλαμβάνουν ένα διαφορετικό τρόπο αντίληψης της πραγματικότητας. Μοιάζει σαν να μπαίνεις σε ένα σχολείο που είναι διαφορετικό σε σχέση με τη συγκεκριμένη έννοια που έχεις στο μυαλό σου, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορείς να βλέπεις τους συμμαθητές σου με υπεροπτική ματιά. Η συγκεκριμένη χρονιά θα σε βοηθήσει να πετάξεις από το μυαλό σου ότι παραμένει εκεί μέσα και έχει τις ρίζες του σε μία πραγματικότητα που έχει πλέον πεθάνει. Αν θέλεις να είσαι ένα ενεργό μέλος της νέας κοινωνίας που διαμορφώνεται, τότε καλείσαι να ανοίξεις τα βιβλία που σου δίνουν και να ξεκινήσεις να μαθαίνεις μία νέα αλφάβητο. Κάτι τέτοιο μπορεί να μοιάζει εξαιρετικά ενθαρρυντικό για εσένα, αφού περνάς πολύ καλά όταν βρίσκεσαι κοντά σε άτομα νεαρής ηλικίας, αλλά την ίδια στιγμή αναλαμβάνεις και κάποιες υποχρεώσεις που θα σε οδηγήσουν σε εξετάσεις μπροστά σε ένα κοινό δασκάλων που μπορεί να είναι νεότεροι από εσένα. Αντέχεις κάτι τέτοιο ή θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από τους γύρω σου;

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων