Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



19
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2021
Από signingstar

Μία ζαριά, μία ζωή

 

Το 2021 είναι μία χρονιά που θα μπορούσε να στρέψει τη ζωή σου προς νέα κατεύθυνση, εφόσον έχεις αποφασίσει να τολμήσεις να προχωρήσεις σε αλλαγές που δείχνουν πως θεωρείς τον εαυτό σου ακόμα μαθητευόμενο νέο άτομο. Με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα του ζωδίου σου (Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους και Νότιος Δεσμός στον Τοξότη) καθώς και τις τρεις εκ των τεσσάρων εκλείψεων του έτους στον άξονα του ζωδίου σου, είναι πολύ πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος/η με καρμικές προκλήσεις για να αποφασίσεις ποιο δρόμο θα τραβήξεις. Από τη μία πλευρά, υπάρχει η ευκαιρία της απόδρασης σε ένα νέο τόπο, σε μία καινούργια επαγγελματική εμπειρία, ή μέσω μίας γνωριμίας με ερωτικό ενδιαφέρον. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σε εξιτάρει και να σε βάζει στη διαδικασία να βγάλεις τα απαραίτητα εισιτήρια για αυτό το ταξίδι, την ίδια όμως στιγμή καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως θα χρειαστεί να μάθεις να μιλάς μία νέα γλώσσα. Έχεις λοιπόν τη διάθεση και την υπομονή ώστε να μπεις σε μία τέτοια διαδικασία ή μήπως απλά επιλέγεις ένα δρόμο απόδρασης από ένα υπάρχον περιβάλλον μέσα στο οποίο δεν αντέχεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που δέχεσαι;

Από την άλλη βέβαια πλευρά, κάποιες στιγμές στη ζωή καλείσαι να αποδεχτείς πως η τύχη είναι με το μέρος σου και να πας με τα νερά της. Αν λοιπόν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε τόλμησε να θέσεις τον εαυτό σου σε πρώτη μοίρα και να σταματήσεις να κουβαλάς τύψεις και ενοχές μήπως γίνεσαι περισσότερο εγωκεντρικός/η από όσο θα έπρεπε. Άλλωστε, οι ευκαιρίες εμφανίζονται με απρόοπτο τρόπο και πολλές φορές για μία και μόνο φορά, οπότε ειδικά τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο φρόντισε να έχεις μάτια και αυτιά ανοικτά σε κάθε πιθανή πρόκληση της τύχης.

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στον Υδροχόο και 9o Ηλιακό σου οίκο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του έτους, εκτός από την περίοδο από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου, αλλά και από τις 29 Δεκεμβρίου οπότε και θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η παραμονή του Δία στον Υδροχόο αποτελεί μία ευνοϊκή για εσένα συγκυρία, αφού θα σε βοηθήσει να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις ανθρώπους που έρχονται από μακρινά μέρη, να γίνεις μέλος σε ομάδες που σου ανοίγουν νέα ενδιαφέροντα. Η απόδραση που αναζητάς είναι μπροστά στα μάτια σου, αρκεί να πιστέψεις πως μπορείς να μάθεις νέα πράγματα, πως υπάρχει μέλλον μπροστά σου και είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με το παρόν που γνωρίζεις. Ίσως βέβαια να έρθεις σε επαφή με απόψεις και φιλοσοφίες που είναι κάπως σκληρές και άκαμπτες, που περιλαμβάνουν στοιχεία φανατισμού και ακραίων ιδεολογιών, οι οποίες μπορεί να σε ιντριγκάρουν ώστε να αντιπαρατεθείς μαζί τους. Η παρουσία όμως του Δία στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να απεμπλακείς και από σχέσεις και συνεργασίες που έχουν αρχίσει να σε βαραίνουν και αποτελούν βαρίδια για το παρακάτω της ζωής σου. Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία οριστική λύση ενός προβλήματος, λαμβάνοντας πλέον αποστάσεις από ένα άτομο ή μία ομάδα ανθρώπων που δε φαίνεται να σε ικανοποιούν πλέον.

Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς θα αποτελέσει μία σημαντική στιγμή για εσένα, αφού θα κληθείς να κάνεις το επόμενο βήμα στον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας. Μπορεί να αναλαμβάνεις αρκετά επαγγελματικά βάρη στους ώμους σου, οπότε θα χρειαστεί να διαθέτεις καθαρό μυαλό και να φροντίσεις να λειτουργείς με γνώμονα τη λογική. Ίσως να μπαίνεις επικεφαλής σε μία ομάδα που έχει ένα μεγάλο στόχο, που υπάρχει ένα ορόσημο μπροστά σας το οποίο δε θα φέρει μόνο προσωπική καταξίωση, αλλά μπορεί να στοχεύει σε κάτι μεγαλύτερο από τα στενά πλαίσια της ζωής σου. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να μεγαλώσει η οικογένεια σου ή να βρεις ένα άτομο που θα μπορούσε να σταθεί πλάι σου, αφού καταφέρνει να μιλήσει στην ψυχή σου.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παρουσία και παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το 2021 αποτελεί μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να χτίσεις γερές γέφυρες με τον κόσμο μακριά από το οικείο περιβάλλον σου. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις ουσιαστικά βήματα προόδου στον επαγγελματικό τομέα, εφόσον βλέπεις την εξέλιξη σου μέσα από το εξωτερικό, εφόσον έχεις αποδεχτεί το γεγονός πως σπας το προστατευτικό κουκούλι που έχεις χρόνια γύρω σου και κινείσαι με στόχο να καλλιεργήσεις τα νέα εδάφη που ανακαλύπτεις. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις σπουδές, να εκπαιδευτείς σε ένα αντικείμενο που σε ζορίζει, αλλά ταυτόχρονα θα σου ανοίξει νέα μονοπάτια ως προς την καριέρα ή την προσωπική σου ζωή. Ίσως πάλι να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που μιλούν μία διαφορετική γλώσσα και οι οποίοι κουβαλούν άλλη κουλτούρα σε σχέση με τη δική σου, κάτι που θα σε δυσκολέψει στην αρχή να δημιουργήσεις συνδέσεις μαζί τους, αλλά στην πορεία θα καταλάβεις πως αποτελεί ένα πολύ καλό σκαλοπάτι ώστε να εξελιχθείς.

Από την άλλη πλευρά, η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο σε βάζει στη διαδικασία να γίνεις προσεκτικός/η σε θέματα που έχουν να κάνουν με το νόμο. Αν προσπαθείς να διαχωρίσεις τη θέση σου από μία σχέση ή συνεργασία, τότε να έχεις κατά νου πως αυτή η διαδικασία μπορεί να κρατήσει αρκετό καιρό, αφού χρειάζεται χρόνος ώστε να εξομαλυνθούν οι διαφωνίες και να λειανθούν οι γωνίες. Μην προσπαθήσεις να κάνεις κάποια πράγματα να γίνουν πιο γρήγορα σε σχέση με αυτό που μπορεί να λάβει χώρα, αφού ο χρόνος και ο νόμος είναι με το μέρος σου εφόσον αποδεχτείς την ηγετική τους θέση απέναντι στις αποφάσεις που θα λάβεις για τη ζωή σου.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων της χρονιάς ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαΐου στην 5η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς που επηρεάζει άμεσα τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η συγκεκριμένη έκλειψη σε βάζει στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις ουσιαστικά θέματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, κάτι που έχεις καθυστερήσει να κάνεις, αλλά πλέον έχεις μπροστά σου ορατά θέματα που επηρεάζουν τις ισορροπίες σου. Θα έρθει στο προσκήνιο μία συζήτηση που είναι καιρός να γίνει, αφού θα ξεκαθαρίσει το θέμα της σχέσης σου, χωρίς να αφήνει σκιές στο παρασκήνιο. Αν υπάρχουν πλέον τρίτα πρόσωπα μέσα σε αυτή, τότε θα έρθουν στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια τα γεγονότα. Ένας χωρισμός μπορεί να μοιάζει με την πλέον εύκολη λύση, αλλά σκέψου μήπως απλά αντικαθιστάς το υπάρχον πρόσωπο που υπάρχει στη σχέση σου με ένα νέο, που απλά θα σε οδηγήσει στο ίδιο αποτέλεσμα σε λίγο χρόνο από σήμερα. Στον επαγγελματικό τομέα, μην κρύβεσαι πίσω από τα προβλήματα στη δουλειά σου και προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στη συνεργασία σου. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 10 Ιουνίου στη 19η μοίρα του ζωδίου σου σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου, μέσα από ενάρξεις που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως είναι ξεκάθαρες. Μπορεί να αποφασίζεις να δεχτείς μία θελκτική πρόταση προσωπικού ή επαγγελματικού περιεχομένου που δε σε αφήνει ασυγκίνητο/η, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να παραβλέπεις λεπτομέρειες που θολώνουν το έδαφος. Αν αυτό που σου παρουσιάζεται είναι υπερβολικά καλό, τότε προσπάθησε να σκάψεις και να βρεις αν κρύβεται μία παγίδα, μήπως δεν υπάρχουν καλά θεμέλια με αποτέλεσμα να αποφασίζεις να χτίσεις πάνω σε σαθρό έδαφος. Αν πάλι μπερδεύεσαι σχετικά με τις επιλογές που ανοίγονται μπροστά σου, τότε φρόντισε να λάβεις τη γνώμη ενός ατόμου που εμπιστεύεσαι και πατά σταθερά στο έδαφος. Μπορεί να μπαίνεις σε μία κατάσταση που υπερβαίνει τις προσωπικές σου δυνάμεις και αντοχές, οπότε φρόντισε να γνωρίζεις πως είναι πιθανό να χάσεις τον έλεγχο της.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου στην 27η μοίρα του Ταύρου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο, αποτελώντας την πρώτη έκλειψη έξω από τον άξονα του ζωδίου σου, και προσφέροντας σου την ευκαιρία να εξετάσεις τις συνέπειες των αποφάσεων της τελευταίας διετίας πέρα από το αυστηρό πλαίσιο της δικής σου ζωής. Είναι καιρός να εξετάσεις πως έχει διαμορφωθεί το περιβάλλον γύρω σου, να δεις καλύτερα τα πρόσωπα που αποτελούν το νέο σου εργασιακό περιβάλλον, να εστιάσεις στην αμοιβή σου και σε όσα μπορεί να σου εξασφαλίσει. Ίσως πάλι να είναι η ώρα που θα αντιληφθείς πως κάποιοι τρίτοι εκμεταλλεύονται τις δικές σου προσπάθειες και έχουν όφελος, χωρίς να υπολογίζουν τις έννοιες της ισονομίας και δικαιοσύνης. Τέλος, ρίξε μια ματιά στην υγεία σου και φρόντισε τον εαυτό σου, γιατί μπορεί να τον έχεις παραμελήσει και να παρατηρείς τα πρώτα σημάδια αυτής της πράξης σου. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να αποτελεί την τελευταία πράξη σε μία παράσταση εξέλιξης των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Η απόφαση που θα λάβει η άλλη πλευρά μπορεί να σε ταρακουνήσει, χωρίς όμως να είσαι σε θέση να επηρεάσεις τα γεγονότα, αφού έχει πλέον χαρτογραφηθεί ο δρόμος. Ένας χωρισμός αυτή την εποχή μπορεί να σε πληγώσει, αλλά την ίδια στιγμή δημιουργεί ελεύθερο χώρο στη ζωή σου, τον οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς την επόμενη χρονιά. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να φέρεις στην επιφάνεια τις αποφάσεις που έχεις λάβει σχετικά με την προσωπική σου ζωή, κάτι που θα μπορούσε να ταρακουνήσει τους ανθρώπους που είναι γύρω σου και δεν είχαν ιδέα σχετικά με τις σκέψεις σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να αποφασίσεις αν θα τολμήσεις να ανοίξεις τα φτερά σου ή θα παραμείνεις δέσμιος/α καταστάσεων που είναι συνήθεις για εσένα.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο σου για όλο το 2021 μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου (το χρονικό διάστημα Ιανουάριος-Ιούνιος) και του πρώτου δεκαημέρου (το χρονικό διάστημα Ιούνιος-Δεκέμβριος) μέσα από ευκαιρίες για ενάρξεις που οδηγούν στην καινούργια σου ζωή. Μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα που θα παίξουν καρμικό ρόλο στη ζωή σου, που έρχονται για να σου μάθουν πράγματα που σε βοηθούν να κάνεις το επόμενο βήμα, χωρίς μάλιστα να είσαι βέβαιος/η προς ποια κατεύθυνση θα προχωρήσεις. Μπορεί πάλι να αποχωρίζεσαι ανθρώπους και συνήθειες ετών, θεωρώντας πως βουτάς στο αβέβαιο και στο κενό, αλλά την ίδια στιγμή μετατρέπεσαι σε ένα μαθητή που θα καθίσει και πάλι στα θρανία ώστε να διδαχτεί όλα όσα χρειάζεται για να ενταχθείς και πάλι σε ένα φρέσκο περιβάλλον διαβίωσης. Αυτό που καλείσαι να θυμάσαι είναι πως δε γνωρίζεις τα πάντα, πως υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που μπορούν να σε διδάξουν πράγματα που αγνοείς, πως υπάρχουν στιγμές στη ζωή σου που θα γίνεις και πάλι το άτομο που εκπαιδεύεται, ανεξάρτητα από την ηλικία σου.

Επιπλέον, έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ταξίδια σε μέρη που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις λόγους για να βλέπεις το παρακάτω με αισιοδοξία. Μία εκδρομή θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια μία ευκαιρία για να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή, με τρόπο που δε φαντάζεσαι. Ειδικά κοντά στις περιόδους των εκλείψεων (Ιούνιος και Δεκέμβριος), αλλά και το δίμηνο Μάρτιος-Απρίλιος είναι πιθανό να δεις αρκετά γεγονότα να λαμβάνουν χώρα και να σε αναγκάζουν να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα γύρω σου. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων