Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



19
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2021
Από signingstar

Αλλάζοντας την πορεία της ζωής σου

 

Το 2021 είναι μία σημαντική για εσένα χρονιά, αφού ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο προσφέρουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε δράσεις που επεκτείνουν τον τομέα επιρροής σου, δημιουργώντας όμως και υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις ή να ξεγελάσεις. Από τη μία πλευρά, μπορεί να προχωράς την προσωπική σου ζωή παρακάτω μέσα από τη δέσμευση ή τη δημιουργία οικογένειας, από την άλλη όμως πλευρά υπάρχουν ερωτικές ευκαιρίες στον ορίζοντα τις οποίες καλείσαι να οριοθετήσεις αφού θα υπάρξουν ποινές. Από τη μία πλευρά μπορεί να κλείνει ο κύκλος μίας σχέσης που σε οδήγησε σε αδιέξοδο, από την άλλη όμως πλευρά είσαι και πάλι ελεύθερος/η να κάνεις επιλογές που δε λείπουν από τον οπτικό σου ορίζοντα. Από τη μία πλευρά, μπορεί να έχεις μπροστά σου την προοπτική της επαγγελματικής ανόδου μέσα από την ανάληψη νέων ευθυνών και υποχρεώσεων, από την άλλη όμως πλευρά έχεις την επιλογή να στραφείς προς το αντικείμενο που σε ικανοποιεί περισσότερο, χωρίς όμως να εξασφαλίζεις την οικονομική σου ευρωστία.

Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος σε βάζουν στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως ξεκινά μία χρονιά με μεγάλες προκλήσεις μπροστά σου, οι οποίες θα χρειαστούν σοβαρή αντιμετώπιση από την πλευρά σου. Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι μήνες δράσης και λήψης αποφάσεων που σε οδηγούν στο επόμενο βήμα της ζωής σου, αφήνοντας πίσω σου ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να μη συναντήσεις και πάλι μπροστά σου. Τέλος, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα κληθείς να εξετάσεις αν οι αποφάσεις που έλαβες ικανοποιούν και την ψυχή σου ή έχεις λειτουργήσει απλά με γνώμονα την επιφανειακή ικανοποίηση του σώματος και την τσέπης σου.

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στον Υδροχόο και 7ο Ηλιακό σου οίκο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του έτους, εκτός από την περίοδο από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου, αλλά και από τις 29 Δεκεμβρίου οπότε και θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η παραμονή του Δία στον Υδροχόο θα σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις ένα μεγάλο βήμα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, με στόχο να συνειδητοποιήσεις πως ανήκεις πλέον σε μία ομάδα που σε καλύπτει πολύ περισσότερο σε σχέση με παλιότερα. Αν λοιπόν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να βρεις το έτερο ήμισυ και να κάνεις σχέδια για μία κοινή ζωή μαζί του/ης, αλλάζοντας με αυτό τον τρόπο και τον κοινωνικό σου κύκλο. Αν πάλι βγαίνεις από μία σχέση που έκανε τον κύκλο της, τότε έχεις αρκετές ερωτικές ευκαιρίες μπροστά σου, αφού οι γνωριμίες είναι κάτι αρκετά εύκολο ως διαδικασία. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση, τότε το επόμενο βήμα μπορεί να είναι η δέσμευση και η δημιουργία οικογένειας, με στόχο να νιώσεις πως σταθεροποιείς τη θέση σου. Αν η παρουσία του Δία αφορά περισσότερο τον επαγγελματικό τομέα, τότε παρουσιάζεται η ευκαιρία να κάνεις το επόμενο βήμα στον τομέα της καριέρας και να βρεθείς σε ένα εργασιακό περιβάλλον που σου δημιουργεί περισσότερα όνειρα για το μέλλον, ενώ παράλληλα νιώθεις πως προσφέρει τροφή στις δημιουργικές σου ανησυχίες.

Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου σε κάθε περίπτωση, είναι πως ανοίγεσαι σε καινούργια μοτίβα διαβίωσης, σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσένα, να εργαστείς σε χώρους που δεν έχουν σχέση με ότι έκανες παλιότερα ή να αναλάβεις εντελώς νέους ρόλους, να ανανεώσεις τη ζωή σου. Ο βασικός τρόπος για να πετύχεις όλα τα παραπάνω, είναι να θέσεις το μυαλό σου σε λειτουργία και να πάψεις να λειτουργείς με γνώμονα τις εντυπώσεις. Πρόσθεσε λογική και πρακτικότητα στις αποφάσεις σου και θα βρεις λόγους για να συνειδητοποιήσεις πως η ζωή σου φέρεται με καλό τρόπο.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Αν η παρουσία του Δία στον Υδροχόο αποτελεί την πύλη για να ανοίξεις τον κύκλο σου ή να έρθεις σε επαφή με ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης, η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο αποτελεί τον τροχονόμο σε αυτή την πύλη. Κάθε φορά που θα κάνεις ένα βήμα που κουβαλά μαζί του μία αλαζονική υπόσταση, θα έρχεται και μία σφαλιάρα για να σου υπενθυμίζει πως υπάρχουν συνέπειες για κάθε πράξη σου. Μπορείς να σχεδιάζεις και να ονειρεύεσαι το επόμενο βήμα στη σχέση σου, αλλά καλείσαι να γνωρίζεις κατά πόσο είσαι συντονισμένος/η και με το έτερο ήμισυ. Μπορείς να δίνεις τέλος σε μία σχέση που δε σε ικανοποιεί, αλλά θα πρέπει να έχεις κατά νου πως μπορεί να πρέπει να πληρώσεις το λογαριασμό που αφήνεις πίσω σου. Μπορεί να έχεις τις ευκαιρίες να συνάψεις γρήγορες και ανώδυνες ερωτικές γνωριμίες, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την κριτική από ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σου και θέλουν να σου υπενθυμίσουν πως ο χρόνος περνά και δεν μπορείς να τον ξοδεύεις αλόγιστα. Μπορείς να ανεβαίνεις ιεραρχικά στον επαγγελματικό τομέα, αλλά αυτό σημαίνει πως αυξάνονται οι ευθύνες που κουβαλάς στους ώμους σου και είσαι πλέον υπόλογος/η για πράξεις που παραλείπεις να κάνεις ή για λάθη που έχουν επίδραση σε όλη την ομάδα στην οποία ανήκεις.

Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο θέλει να σου υπενθυμίσει πως ο χρόνος δεν είναι πάντα σύμμαχος, αλλά και αντίπαλος σου εφόσον αποφασίζεις να αναμετρηθείτε. Σε μία τέτοια αναμέτρηση, δε θα βγεις νικητής/ρια αν δεν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να έχεις χαρτογραφήσει με λεπτομέρεια κάθε βήμα που ετοιμάζεσαι να κάνεις, ώστε να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις το κάθε πιθανό πρόβλημα που θα βρεις μπροστά σου. Αν καταφέρεις να αποδείξεις πως έχεις πλήρη έλεγχο των κινήσεων, πως γνωρίζεις το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι και πως σέβεσαι τους κανόνες του παιχνιδιού, τότε η κορυφή σε περιμένει ώστε να γιορτάσεις την επιτυχία σου. Σε αυτό τον εορτασμό όμως δε χρειάζεται να έχεις μεγάλο κοινό, αλλά τα απολύτως απαραίτητα πρόσωπα που γεμίζουν τη ζωή σου.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 26 Μαΐου με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς που σηματοδοτεί συναισθηματικές αναταράξεις. Ίσως να αισθάνεσαι πως έχεις βαλτώσει στην προσωπική σου ζωή και αναζητάς μία είδους ανανέωση, η οποία μπορεί βέβαια να έρθει με τρόπο που δεν περιμένεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε μία εγκυμοσύνη δεν είναι κάτι το περίεργο, και μάλιστα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αισθήματα που δεν πίστευες πως υπήρχαν. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι ερωτικές γνωριμίες είναι παρούσες και θα μπορούσαν να σε μπερδέψουν, αφού το σώμα και το πνεύμα δε φαίνεται να μπορούν να συνεργαστούν και πολύ εύκολα αυτή την εποχή. Στον επαγγελματικό τομέα, η προοπτική μίας δημιουργική επαγγελματικής ενασχόλησης δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζει με τις χρηματικές σου απολαβές, γι αυτό μην αποφασίσεις βιαστικά. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 10 Ιουνίου στην 20η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς αποτελεί μία καλή χρονική στιγμή ώστε να ζητήσεις τη βοήθεια φιλικών σου προσώπων ώστε να ξεδιαλύνεις ένα θέμα που σε μπερδεύει. Μπορεί να ζητήσεις τη γνώμη ενός ατόμου του φιλικού περιβάλλοντος σχετικά με την προοπτική μίας ερωτικής γνωριμίας, αφού το μυαλό σου δεν είναι καθαρό αυτή την περίοδο. Μπορεί πάλι να μπερδεύεσαι αφού τα φιλικά και τα ερωτικά αισθήματα στέλνουν ταυτόχρονα σινιάλα στην καρδιά σου και δε σου επιτρέπουν να βγάζεις ουσιαστικά συμπεράσματα. Στον οικονομικό τομέα, προσπάθησε να διαχωρίσεις τα απαραίτητα έξοδα από τις ουτοπικές σου υποχρεώσεις, ώστε να καταλάβεις πως χρειάζεται να βαδίσεις παρακάτω.

Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου στην 27η μοίρα του Ταύρου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Τοξότη που μοιάζει να επηρεάζει με άμεσο πλέον τρόπο τον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας. Καλείσαι να πάψεις να κρύβεσαι και να αποφασίσεις προς τα πού θα προχωρήσει η σχέση σου, ακόμα και αν κάτι τέτοιο κουβαλά μαζί του μία μορφή απόλυτης άποψης που δεν μπορεί να αλλάξει. Ίσως να πιεστείς από το υπάρχον επαγγελματικό πλαίσιο και να συνειδητοποιήσεις πως οι άνθρωποι που σε περιτριγυρίζουν στον εργασιακό χώρο δεν είναι σε θέση να συνεισφέρουν στις δικές σου προσπάθειες και αγωνίες. Αν νιώθεις ανασφάλεια ώστε να κάνεις όμως ένα άλμα στο κενό, τότε φρόντισε να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις και να πάψεις να λειτουργείς επαναστατικά σε μία κατάσταση που δεν επιδέχεται τέτοιου είδους κινήσεων. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να σε προκαλεί με δώρα που αν αποδεχτείς μοιάζει σαν να βάζεις φωτιά σε υπάρχουσες σταθερές καταστάσεις της ζωής σου. Μία εγκυμοσύνη ή η απόκτηση ενός παιδιού θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας αφού θα ρίξεις το βάρος σου στον προσωπικό τομέα. Η ενασχόληση με ένα δικό σου εργασιακό αντικείμενο μπορεί να σε ενθουσιάζει, αλλά παράλληλα σε τρομάζει αφού θα χρειαστεί να εκτεθείς στα μάτια τρίτων, κάτι που μπορεί να φέρει και την κριτική τους. Τέλος, τα οικονομικά σου σχέδια μπορεί να είναι αρκετά φιλόδοξα, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως έχουν και δόση αλήθειας, οπότε προσπάθησε να θέσεις το ένστικτο σου σε λειτουργία και να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να τολμήσεις να πράξεις κάτι τέτοιο.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμούς στους Διδύμους για όλη τη χρονιά, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στον Τοξότη, δείχνει πως θέματα συμμετοχής σου σε ομαδικές προσπάθειες αλλά και γεννήσεων θα σε απασχολήσουν. Από τη μία πλευρά, καλείσαι να γίνεις και πάλι μαθητής/ρια και να χαρτογραφήσεις την πορεία σου από την αρχή, μαθαίνοντας τα καινούργια επαγγελματικά δεδομένα ή μέσω της εκπαίδευσης σου στο γονεϊκό ρόλο. Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε γνωριμίες οι οποίες μπορεί να κουβαλούν μαζί τους και μία ερωτική χροιά, κάτι που σημαίνει όμως πως θα κληθείς να αποφασίσεις αν είσαι έτοιμος/η να σταθεροποιήσεις την προσωπική σου ζωή ή αποφασίζεις να λειτουργήσεις με γνώμονα τις ευκαιριακές απολαύσεις. Από τη μία πλευρά θέλεις να δραστηριοποιηθείς σε καινούργια περιβάλλοντα και να συμμετάσχεις σε δράσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι και πάλι παιδί, από την άλλη όμως πλευρά μπορεί να βγαίνει στην επιφάνεια η αυταρχική σου διάθεση και να θέλεις να λειτουργήσεις ως δάσκαλος απέναντι σε άτομα που δεν επιδέχονται τέτοιου είδους συμπεριφορά.

Αυτό που καλείσαι να μάθεις είναι πως δε χρειάζεται να έχεις πάντα τον έλεγχο των καταστάσεων και πως μπορείς να χαλαρώνεις κάποιες στιγμές ώστε να απολαμβάνεις τις στιγμές. Προσπάθησε να γίνεις ισότιμο μέλος της ομάδας στην οποία ανήκεις, αποφεύγοντας να επιδείξεις συμπεριφορές αυθεντίας και θα καταλάβεις πως η προσωπική σου ικανοποίηση θα μεγαλώσει. Φρόντισε να θυμηθείς πως μπορείς να είσαι ένα μικρό παιδί που βρίσκει την ευχαρίστηση μέσα από μικρά πράγματα και θα δεις τη ζωή μέσα από νέα οπτική.

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων