Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



19
Δεκ
Ετησιες Προβλεψεις 2021
Από signingstar

Ζωή από το μηδέν ή ζωή στο μηδέν;

 

Το 2021 μοιάζει να είναι μία σημαντική για εσένα χρονιά, αφού θα βρεθείς μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης αλλά και τις εκλείψεις στο ζώδιο σου, θα βρεθείς μπροστά στη συνειδητοποίηση πως η ζωή μπορεί να ξεκινήσει και πάλι, τη στιγμή που παύεις να κάνεις συμβιβασμούς που σε φυλακίζουν μέσα στο ίδιο σου το σώμα. Έχεις την ευκαιρία να εκπαιδευτείς πάνω στη νέα γλώσσα που θα μιλάς και την οποία θα εφαρμόσεις είτε στον τομέα της καριέρας, είτε στην προσωπική σου ζωή ώστε να δημιουργήσεις μία νέα σχέση που σε γεμίζει. Αν πάλι αποφασίζεις να αποδράσεις από το οικείο περιβάλλον σου, τότε φρόντισε να δώσεις εξηγήσεις, όχι επειδή είναι απαραίτητες στους άλλους, αλλά επειδή χρειάζεται να ακούσεις με τα ίδια σου τα αυτιά αν φεύγεις επειδή δεν αντέχεις το σήμερα ή επειδή εμπιστεύεσαι το αύριο που θα δημιουργήσεις από την αρχή.

Το 2021 μοιάζει με τη χρονιά που κάνεις τα σχέδια του νέου οικήματος στο οποίο θα μπεις στο 2022. Φρόντισε να σχεδιάσεις κάτι που ταιριάζει με τον τρόπο που θέλεις να κινείσαι, γιατί διαφορετικά θα πέσεις για ακόμα μία φορά στην παγίδα να απομακύνεσαι από κάπου χωρίς να γνωρίζεις αν κρατάς την πυξίδα της νέας κατεύθυνσης ή απλά ακολουθείς τα χνάρια που βρήκες μπροστά σου.

 

Κεφάλαιο Δίας

Ο Δίας θα παραμείνει στον Υδροχόο και 3ο Ηλιακό σου οίκο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του έτους, εκτός από την περίοδο από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου, αλλά και από τις 29 Δεκεμβρίου οπότε και θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η παραμονή του Δία στον Υδροχόο αποτελεί μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να επεκτείνεις τις γνώσεις και τις δεξιότητες σου, να εκπαιδευτείς σε ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να σου ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους. Αυτή η εκπαίδευση όμως είναι ομαδική δραστηριότητα και σε ωθεί να συναναστραφείς με άτομα που είναι διαφορετικά σε σχέση με όσα γνωρίζεις μέχρι σήμερα. Ίσως λοιπόν να προκύψουν νέες δραστηριότητες στη ζωή σου, να χρειαστεί να θέσεις καθημερινά χρονοδιαγράμματα που διαφέρουν σε σχέση με όσα γνώριζες μέχρι σήμερα. Παράλληλα όμως θα χρειαστεί να θέσεις υπό νέο πρίσμα και τις επαφές σου με άτομα του συγγενικού κύκλου, αφού θα βάλεις νέες προτεραιότητες στη ζωή σου. Ίσως λοιπόν να χρειαστεί να εξετάσεις και μία πιθανή μετακίνηση σε ένα νέο σπίτι, αφού οι καθημερινές μετακινήσεις θα σε βάλουν σε έξοδα αλλά και θα καταναλώνουν μεγάλο κομμάτι από το χρόνο που διαθέτεις.

Η δοκιμαστική είσοδος του Δία στους Ιχθείς θα σε κάνει να καταλάβεις πως βρίσκεσαι μπροστά από αλλαγές στον τομέα του σπιτιού ή της δουλειάς σου. Ίσως να χρειαστεί να εργαστείς στο σπίτι σου, αφού οι εργασιακές απαιτήσεις είναι μεγάλες και καλείσαι να λειτουργήσεις μέσα σε ένα πλαίσιο που δεν έχει προκαθορισμένα όρια. Ίσως να χρειαστεί να εργαστείς παράλληλα με όσα κάνεις στην καθημερινότητα σου, αφού αναλαμβάνεις να σχεδιάσεις ένα έργο που απαιτεί πολυδιάστατη δράση από την πλευρά σου, κάτι που σημαίνει πως απαιτεί χρόνο από αυτόν που αφιέρωνες στην ιδιωτική σου ζωή. Στον προσωπικό τομέα, το σπίτι σου μπορεί να μεγαλώσει είτε μέσα από μία συγκατοίκηση είτε μέσα από την απόκτηση οικογένειας, κάτι που σημαίνει πως καλείσαι να δώσεις ένα μεγάλο κομμάτι από το ενδιαφέρον σου σε αυτό τον τομέα. Αν πάλι ετοιμάζεις μία μετακόμιση, τότε εξέτασε μήπως θα μπορούσες να επιστρέψεις σε ένα σπίτι που βρέθηκες ως μικρό παιδί, αφού οι συνθήκες έχουν πλέον αλλάξει.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παρουσία και παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλη τη χρονιά αποτελεί μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να χτίσεις με μεθοδικότητα και υπομονή τις νέες βάσεις της σκέψης σου, έχοντας την ευκαιρία να δημιουργήσεις το καινούργιο μοντέλο αντίληψης. Ίσως να αποφασίζεις να καθίσεις και πάλι στα θρανία και να σπουδάσεις πάνω σε ένα αντικείμενο που καταρχάς σε κάνει να σκέφτεσαι πως θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Κάτι τέτοιο βέβαια θα απαιτήσει χρόνο και πνευματικές δυνάμεις από εσένα, οπότε δεν μπορείς να δεσμεύεσαι σε μία τέτοια απόπειρα χωρίς να έχεις αποφασίσει πως θα λειτουργήσεις με υπευθυνότητα και πειθαρχία. Μπορεί πάλι να ζορίζεσαι στις υπάρχουσες σπουδές σου και να εξετάζεις το ενδεχόμενο να τις αφήσεις στη μέση, αφού δε σου παρέχουν το ενδιαφέρον που θεωρούσες πως θα μπορούσαν να κάνουν. Μία τέτοια πιθανότητα μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως αντιμετωπίζεις καθηγητές που σου κάνουν τη ζωή δύσκολη και όχι απαραίτητα πως έχει πάψει να σε ενδιαφέρει το αντικείμενο. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε προσπάθησε να εξετάσεις το ενδεχόμενο να λάβεις αποστάσεις από τη συμπεριφορά συγκεκριμένων προσώπων και να ενταχθείς σε μία ομάδα εκπαιδευομένων με στόχο να πάψεις να αποτελείς προσωπικό στόχο κάποιων.

Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο όμως θα αποτελέσει και μία ευκαιρία ώστε να αξιολογήσεις τη σχέση σου με άτομα του συγγενικού κύκλου και να επιλύσεις τις μεταξύ σας διαφορές. Είναι καιρός να κάνεις μία ουσιαστική κουβέντα μαζί τους και να ασχοληθείτε με θέματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία δημιουργούν απόσταση μεταξύ σας. Ίσως πάλι να χρειαστεί να μιλήσετε με ειλικρίνεια σχετικά με τις από κοινού σας επαγγελματικές ενασχολήσεις και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που μοιάζουν να δημιουργούν μία αναταραχή στην ισορροπία της προσωπικής και της επαγγελματικής σας σχέσης. Όσο πιο ειλικρινής και αληθινός/η είσαι σε σχέση με αυτά που λες, τόσο θα καταφέρνεις να διώξεις τις γκρίζες σκιές που σας έχουν περικυκλώσει.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 26 Μαΐου στην 5η μοίρα του ζωδίου σου σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς, που φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου/ωροσκόπου. Η συγκεκριμένη έκλειψη θα σε υποχρεώσει να εξετάσεις μήπως γεμίζεις τη ζωή σου με καινούργια δεδομένα, χωρίς να διώχνεις πράγματα και συνήθειες ενός παρελθόντος που καλείσαι να αφήσεις πίσω σου. Θα χρειαστεί να δημιουργήσεις χώρο, να θυσιάσεις κάποια κομμάτια της ζωής σου αν θέλεις να δεις το παρακάτω με αισιοδοξία και με φρέσκια ματιά απέναντι στα πράγματα. Μπορεί να παρατηρήσεις σύννεφα στη σχέση σου ή στην επαγγελματική συνεργασία, κάτι που όμως μπορεί να διορθωθεί αν συνειδητοποιήσεις πως μπορεί να έχεις τεράστιες απαιτήσεις από ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να τις φέρουν εις πέρας. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 10 Ιουνίου στην 20η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε βάζει στη διαδικασία να ακούσεις την άλλη πλευρά και να κρίνεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς ή όχι. Μπορεί να έρθεις σε επαφή με λόγια που μοιάζουν πολύ εξωτικά για τα αυτιά σου, που δε σε βοηθούν να αισθανθείς ασφάλεια σχετικά με το μέλλον, αφού στηρίζονται μόνο σε μία επιφανειακή ματιά απέναντι στα πράγματα. Αντίθετα, μπορεί να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σε γεμίζουν με υποσχέσεις οι οποίες φαντάζουν τουλάχιστον ενδιαφέρουσες, κάτι που θα σε γεμίσει με όνειρα για το αύριο. Προσπάθησε να αποκρυσταλλώσεις κάθε λέξη και φράση που ακούς, γιατί πολλά από αυτά είναι κενές υποσχέσεις.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου στην 27η μοίρα του Ταύρου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο που σε βάζει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως έχεις δημιουργήσει μία καθημερινότητα με τεράστιες απαιτήσεις. Προσπάθησε να εναρμονίσεις την ταχύτητα της σκέψης σου με τη σωματική σου ανταπόκριση, γιατί είναι πολύ εύκολο να παρατηρήσεις δυσαρμονία σε αυτά τα δύο κομμάτια, με αποτέλεσμα να μοιάζεις ανακόλουθος/η αυτών που εκφράζεις και υπόσχεσαι. Θα ήταν χρήσιμο να μπορείς να καθαρίζεις την καθημερινότητα σου από οτιδήποτε περισσεύει ή παραμένει και μπορεί να καταναλώνει χρόνο ή κομμάτια από το ενδιαφέρον σου. Φρόντισε τη διατροφή σου, αποφεύγοντας να προχωρήσεις σε υπερβολές, γιατί το σώμα σου έχει ανάγκη από συχνό καθαρισμό από τα υπολείμματα τροφών ή σκέψεων που αφήνουν σημάδια. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του ζωδίου σου σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους/ες στις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου μέσα από αποφάσεις που έχουν τη δυναμική να επηρεάσουν το σύνολο της καθημερινότητας σου. Καλείσαι να θέσεις σε εφαρμογή πλάνα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ζωή και θα μπορούσαν να εμπεριέχουν ένα καινούργιο ξεκίνημα στον ερωτικό τομέα. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να κάνεις κάτι διαφορετικό στον επαγγελματικό τομέα, δοκιμάζοντας τις αντοχές σου απέναντι στην καινοτομία και αφήνοντας πίσω σου την ασφάλεια του γνώριμου. Οι παραπάνω αποφάσεις θα μπορούσαν να σοκάρουν κάποια άτομα που βρίσκονται γύρω σου, αλλά δεν μπορείς να σχεδιάζεις τη ζωή σου με γνώμονα τις δικές σου απόψεις και σκέψεις.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η παραμονή του Βόρειου Δεσμούς στους Διδύμους, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο ζώδιο σου για όλο το 2021, φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία σημαντικών και καρμικών αποφάσεων που επηρεάζουν όλο το φάσμα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αν ανήκεις στο δεύτερο και το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου ή ωροσκόπου, τότε θα βρεθείς μπροστά σε ενάρξεις που σε κάνουν να πιστεύεις πως είσαι σε θέση να επανεκκινήσεις τη ζωή σου. Θα έρθεις αντιμέτωπος/η με άτομα που φαίνεται να ξυπνούν σκέψεις και αισθήματα που κρύβονται μέσα σου και να σου προσφέρουν την ευκαιρία να τολμήσεις να δεις το μέλλον μέσα από μία νέο οπτική ματιά. Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι δύο μήνες που σου ζητούν να εμπιστευτείς αυτά που λέγονται ή γίνονται από την άλλη πλευρά και σε καλούν να δοκιμάσεις να περάσεις τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σας. Πιθανότατα να αποφασίζεις να ξεκινήσεις κάτι νέο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που σε βοηθά να νιώθεις πολύ πιο φρέσκος/η και ανάλαφρος/η, αφήνοντας πίσω σου μία τριετία που δοκίμασε τις αντοχές σου στο κατεστημένο ή στους συμβιβασμούς που καλείσαι να κάνεις. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι μήνες που σου ζητούν να επιβεβαιώσεις τις αποφάσεις που έλαβες το προηγούμενο χρονικό διάστημα και να δεσμευτείς σε αυτές ή να προχωρήσεις στις απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να βελτιώσεις τα κακώς κείμενα που έχουν προκύψει. Προς το τέλος του χρόνου, φαίνεται πως δίνεις τις τελικές σου εξετάσεις και λαμβάνεις αποτελέσματα από την κρίση των γύρω σου. Μία επαγγελματική άνοδος μπορεί να σε οδηγήσει σε μία μακρινή μετακίνηση, ενώ η δέσμευση σε μία νέα σχέση μπορεί να οδηγήσει ταχύτατα και στη δημιουργία οικογένειας.

Η παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα του ζωδίου σου αποτελεί την ένδειξη πως βρίσκεσαι μπροστά σε διαδικασίες εξέλιξης και ωρίμανσης, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μεγαλώνεις ηλικιακά ή εγκεφαλικά. Ίσως να αποφασίζεις να ξεκινήσεις εκ νέου τη ζωή σου από την αρχή, αφού δεν μπορείς να επιμένεις να ζεις μέσα σε ένα περιβάλλον που μοιάζει εντελώς ξένο σε σχέση με τις δικές σου βλέψεις και φιλοδοξίες. 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων