Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ12
Ιαν
Νεα Σεληνη 13/1/2021
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 13ης Ιανουαρίου στην 23η μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα αποτελέσει την ευκαιρία να χωνευτούν όλα όσα έχουν γίνει την τελευταία χρονιά στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Έχεις την ευκαιρία να βάλεις τελεία σε μία ιστορία που έχει κρατήσει μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι πλέον καιρός να περάσει στο παρελθόν, να κλείσεις το κεφάλαιο της ζωής σου που δεν έχει να σου προσφέρει κάτι το ουσιαστικό. Ίσως να ολοκληρώνεται η προσπάθεια σου να διατηρήσεις ζωντανή μία σχέση ή επαγγελματική συνεργασία, να σπάει η σύνδεση σου με ένα άτομο που βρέθηκε στη ζωή σου και περάσατε μαζί μερικά χρόνια. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως ο δικός σου ρόλος πρέπει να αλλάξει, αφού οι σωματικές και ψυχικές σου αντοχές δεν είναι πλέον αυτές που συνήθισες να διατηρείς, να είναι καιρός να πάψεις να κρύβεις κομμάτια του εαυτού σου που δημιουργούσαν μία συγκεκριμένη εικόνα στα μάτια των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αποτελεί την ευκαιρία σου να χωνέψεις αυτά που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες και να αποφασίσεις να συνεργαστείς με τη νέα πραγματικότητα. Καλείσαι να γίνεις κάποιος/α άλλος/η, να συνεργαστείς με τα καινούργια δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα ή να θελήσεις να λειτουργήσεις αποφασιστικά απέναντι στη νέα σου προσωπική ζωή. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως υπάρχουν εξελίξεις στον οικογενειακό τομέα και χρειάζεται να αλλάξει ο ρόλος σου, ο οποίος όμως μπορεί πλέον να βασιστεί στις καταστάσεις που έχουν λάβει χώρα τους τελευταίους μήνες.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να τροποποιήσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και να δώσεις βάθος στις σκέψεις και τις απόψεις σου. Μπορεί να αντιληφθείς πως το μέλλον δεν είναι τόσο ευοίωνο όσο πίστευες, να χρειαστεί να επικοινωνήσεις με συγγενικά σου πρόσωπα για να διασαφηνίσεις κάποια πράγματα. Ίσως να υπάρχουν διεκδικήσεις που έρχονται στην επιφάνεια και θα λυθούν μόνο μέσα από τη δικαστική οδό. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να λειτουργήσεις με γνώμονα τον εαυτό σου και να αφήσεις στο περιθώριο ανθρώπους που μέχρι σήμερα συνεργαζόσουν, αφού θεωρείς πως η ομαδική δράση δε σε βοηθά πλέον και αναζητάς τον τρόπο να κινηθείς με γνώμονα την προσωπική σου γνώμη και άποψη.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει σε επαφή με το τέλος μίας σχέσης ή συνεργασίας, χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι ώστε να αλλάξεις τα δεδομένα. Μπορεί να αντιμετωπίζεις προβλήματα στην υπάρχουσα σχέση σου και να χρειαστεί να κάνεις μία κουβέντα που φτάνει σε βάθος και σε βάζει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν βαθύτερα παράπονα από την άλλη πλευρά. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις οικονομικά προβλήματα, να συνειδητοποιήσεις πως έχεις κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να καλύψεις βασιζόμενος/η μόνο στις δικές σου προσπάθειες και δυνάμεις, οπότε καλείσαι να εμπιστευτείς την άλλη πλευρά ή να δηλώσεις πως δε καλύπτει η παρουσία του/ης.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου σε βάζει στη διαδικασία να σκάψεις βαθιά στην προσωπική σου ζωή και να αναζητήσεις τους λόγους για τους οποίους δεν μπορείς να ανακαλύψεις ευχαρίστηση. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να νιώσεις ενθουσιασμό και να βλέπεις τα πράγματα μέσα από μία σκοτεινή απόχρωση, αφού έχεις απέναντι σου ένα άτομο που δε σε βοηθά να ξεκολλήσεις από την καθημερινότητα σου. Μπορεί πάλι να νιώθεις βαλτωμένος/η και κολλημένος/η σε ένα παρόν που έχει χάσει τη σπιρτάδα του. Η αλήθεια είναι πως έχεις δεσμευτεί σε καταστάσεις που σε έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδα και καλό θα ήταν να μιλήσεις ανοικτά για αυτά που αισθάνεσαι.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θέλει να σου υπενθυμίσει πως δεν είσαι άτρωτος/η, πως καλείσαι να προσέξεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να παρασυρθείς από δραστηριότητες που δεν αντέχεις και να πάψεις να θέλεις να εντυπωσιάσεις με τις επιδόσεις σου ανθρώπους που δεν έχει σημασία να αποτελούν το κοινό σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να βγεις από τη σκιά ενός προσώπου που σε κρύβει και να φροντίσεις να ακουστείς και να φανείς, ακόμα και αν αυτό σε φέρει αντιμέτωπο/η με άτομα που έχουν δύναμη και εξουσία στα χέρια τους. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα μπορούσε να βοηθήσει την προσωπική σου ζωή ώστε να βγει από την αφάνεια. Μπορεί να συναντήσεις ένα άτομο που είναι σε θέση να μεταμορφώσει την ερωτική σου ζωή, αρκεί να είσαι αποφασισμένος/η να αλλάξεις τον τρόπο που σχετίζεσαι και να σπάσεις το μοτίβο των προηγούμενων σχέσεων σου. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, το οποίο μπορεί να περνά ακόμα και μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού. Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να έχεις ανοικτά τα αυτιά σου και να εστιάσεις σε μία κατεύθυνση που σου προσφέρει μία ευκαιρία που περνά όμως μέσα από το διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης της έννοιας της εργασίας. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να αλλάξεις την καθημερινότητα σου όπως αυτή περνά μέσα από την έννοια της συμβίωσης με την υπόλοιπη οικογένεια. Μπορεί να τεθούν νέοι κανόνες στο σπίτι σου ή να χρειαστεί να αλλάξεις το χρονοδιάγραμμα σου με αποτέλεσμα να περνάς λιγότερο χρόνο μέσα σε αυτό. Ίσως να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε αλλαγές στο σπίτι σου, να αλλάξεις τη διακόσμηση ή να αναζητήσεις ένα νέο χώρο, αφού δεν αντέχεις την παραμονή σου σε ένα χώρο με άτομα που διαφωνείτε. Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχει κάτι βαθύτερο πίσω από αυτό που αντιμετωπίζεις και καλά θα κάνεις να το αναζητήσεις για να καταλάβεις πως διαμορφώνονται πλέον οι ισορροπίες στη σχέση σου με τα υπόλοιπα μέλη της δουλειάς σου. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά να χρησιμοποιήσεις το βάθος της σκέψης σου ώστε να ξεσκεπάσεις τις διαθέσεις και επιθυμίες προσώπων που καταφέρνουν να κρύβονται πίσω από επιφανειακές συζητήσεις. Προσπάθησε να ρίξεις ένα δόλωμα προς την κατεύθυνση που θεωρείς πως μπορείς να έχει επιτυχία και φρόντισε να εκμεταλλευτείς κατάλληλα τα νέα που θα φτάσουν στα αυτιά σου. Στον τομέα των σχέσεων σου με πρόσωπα του συγγενικού κύκλου, μπορεί να υπάρξει μία κρίση η οποία όμως σε βοηθά να μιλήσεις με ανοικτά χαρτιά ώστε να υπάρξουν εξελίξεις σε μία υπόθεση που κολλά στο γεγονός πως δεν υπάρχει διαφάνεια.  

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μοιάζει να δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση σχετικά με τον τομέα των οικονομικών σου, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως έχεις ανοικτές εκκρεμότητες οι οποίες σε αγχώνουν και σε κάνουν να χάνεις το σταθερό σου βηματισμό. Είναι πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος/η με κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες καλείσαι να καλύψεις, χωρίς όμως να μπορείς να τακτοποιήσεις με τον τρόπο που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να εκτίθεσαι σε μάτια ανθρώπων που δε θα ήθελες να έχουν γνώμη σχετικά με εσένα. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε κάποια πώληση ενός αντικειμένου που θα μπορούσε να σημαίνει αρκετά για εσένα, αλλά με αυτό τον τρόπο καταφέρνεις να κόψεις δεσμά με το παρελθόν. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα αποτελεί το τελευταίο καρφί που μπαίνει σε μία ντουλάπα που κρύβεις κομμάτια του παρελθόντος σου και είσαι πλέον έτοιμος/η να αποχωριστείς. Θα κληθείς να μιλήσεις ανοικτά για τη σχέση σου που αλλάζει πορεία, να λάβεις αποφάσεις που σε οδηγούν προς νέες κατευθύνσεις, να βάλεις τέλος σε ένα επαγγελματικό μονοπάτι που δε σου ταιριάζει. Ίσως να αποδέχεσαι το γεγονός πως δεν μπορείς να έχεις πλέον τον έλεγχο σε όλες τις καταστάσεις και πως επιτρέπεις σε άλλους να οδηγήσουν τις εξελίξεις και εσύ απλά να ακολουθείς. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αποτελεί μία ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με το αγκάθι που υπάρχει μέσα σου και δε σου επιτρέπει να ευχαριστηθείς κάποια πράγματα που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σου. Ίσως να φοβάσαι πως εκτίθεσαι σε κόσμο και θα χρειαστεί να φέρεις στην επιφάνεια όσα κρύβεις, ίσως να αγχώνεσαι μήπως χρειαστεί να εκτεθείς στα μάτια προσώπων που θα ήθελες να κρατήσεις σε απόσταση από εσένα. Αν πάλι αναλαμβάνεις αρκετές αποστολές στη ζωή σου, τότε φρόντισε να ακούσεις το σώμα σου και να αποφύγεις να το οδηγήσεις στα άκρα των αντοχών σου.

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με πρόσωπα του φιλικού κύκλου, αφού φαίνεται πως είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα μαζί τους. Ίσως να θελήσεις να εκφράσεις τις διαφωνίες σου, έχοντας όμως την υποχρέωση να επιχειρηματολογήσεις για τις σκέψεις σου. Ίσως να βλέπεις πως το μέλλον δεν είναι τόσο λαμπερό, να αναγνωρίζεις σημάδια δοκιμασιών που έρχονται και να θελήσεις να μιλήσεις σχετικά με τις κοινωνικές επιλογές που δεν είναι αυτές που θεωρείς πως θα μπορούσαν να σε καλύψουν και να σε κάνουν να αισθανθείς πως βρίσκεσαι μέσα στο κοινωνικό σύνολο που σου δημιουργεί αισθήματα ασφάλειας.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων