Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ26
Απρ
Πανσεληνος 27/4/2021
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 27ης Απριλίου στην 7η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να λειτουργήσεις με αποφασιστικότητα και ετοιμότητα απέναντι σε καταστάσεις που φαίνεται να επηρεάζουν τη σταθερότητα του οικοδομήματος της ζωής σου. Ίσως να αποφασίζεις να ξεκαθαρίσεις την προσωπική σου ζωή, αποφασίζοντας να αναλάβεις δράσεις που δεν περιμένουν πολλοί γύρω σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αντιδράσεις απέναντι στις προκλήσεις που δέχεσαι από τρίτους και επηρεάζουν τις πεποιθήσεις σου, αφού καταφέρνουν να χτυπήσουν στη ρίζα των πιστεύω σου, με αποτέλεσμα να προκαλούνται συγκρούσεις που είναι δύσκολο να συγκρατηθούν μέσα σε κόσμιο πλαίσιο. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα βγάλει στην επιφάνεια κομμάτια της προσωπικότητας του καθενός που κρύβονται, καταπιέζονται ή αγνοούνται, με αποτέλεσμα να προκαλούνται ανατροπές σε υπάρχοντα δεδομένα.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα αναταράξει θέματα οικονομικού περιεχομένου και μπορεί να δοκιμάσει τις αντοχές σου σε απρόβλεπτα έξοδα και σε καταστάσεις που τεστάρουν την αφοσίωση σου στο υπάρχον σχέδιο και πλάνο. Μπορεί να βιώσεις ανασφάλεια λόγω της αδυναμίας της άλλης πλευράς να παραμείνει προσηλωμένη στο στόχο που έχετε θέσει, λόγω της μη διάθεσης της να εκπληρώσει τις υποσχέσεις που έχει δώσει. Ίσως πάλι να υπάρξουν χρηματικές αναταράξεις αφού καλείσαι να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες τις οποίες υπολόγιζες να καλύψεις αργότερα.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα αποτελέσει μία δυναμική χρονική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα χρειαστεί να δώσεις απαντήσεις σε καταστάσεις που επηρεάζουν την ισορροπία των διαπροσωπικών σου σχέσεων, να δηλώσεις κατά πόσο αποδέχεσαι μία εύθραυστη σχέση που βαδίζει πάνω σε λεπτό σκοινί. Μία νέα γνωριμία αυτή την εποχή θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να απομακρυνθείς ακόμα περισσότερο από το έτερο ήμισυ, για να χαθεί η εμπιστοσύνη ανάμεσα σας και να αποστασιοποιηθείτε. Αυτό που αναζητάς στη ζωή σου είναι ο ενθουσιασμός και η αλλαγή, στοιχεία που δεν μπορείς να ανακαλύψεις μέσα από τη διατήρηση μίας σχέσης που έχει βαλτώσει.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να ανατρέψει δεδομένα της καθημερινότητας σου, να προκαλέσει αναστάτωση στον τομέα της δουλειάς σου μέσα από κινήσεις και δραστηριότητες τις οποίες δεν είναι βέβαιο πως μπορεί να ελέγξεις. Είναι πιθανό να προκύψουν ανατροπές που σε βγάζουν από τη ροή που θέλεις να βρίσκεσαι. Προσπάθησε να ισορροπήσεις πάνω στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και να προστατέψεις την ψυχική σου υγεία, αναλογιζόμενος/η ποιες είναι οι προτεραιότητες σου. Προφύλαξε τον εαυτό σου και φρόντισε να παρακολουθήσεις τυχόν θέματα υγείας που θα προκύψουν αυτή την περίοδο.  

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να φέρει αναστάτωση στον ερωτικό τομέα, να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως η σχέση σου βρίσκεσαι σε μία περίοδο δυναμικής αλλαγής και εξέλιξης. Αν υπάρχει μία νέα γνωριμία στον ορίζοντα, αν εμφανίζεται ένα καινούργιο πρόσωπο που αναστατώνει την ισορροπία στη ζωή σου, τότε αυτή η είσοδος δεν είναι καθόλου τυχαία και απλή περίπτωση, Αν πάλι υπάρχουν σύννεφα στην υπάρχουσα σχέση σου, τότε προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με άτομα του φιλικού κύκλου για να σε συμβουλέψουν και να πάψεις να βλέπεις τα πράγματα μέσα από μία μόνο οπτική γωνία. 

 

Λέων

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό αποτελεί μία δυναμική στιγμή στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή αφού σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν δυσλειτουργίες που θέτουν σε κίνδυνο το οικοδόμημα της ζωής σου. Καλό θα ήταν να σκάψεις σε βάθος στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και να μην του επιτρέψεις να εξαπλωθεί περισσότερο, αφού θα μπορούσε να διαβρώσει μεγάλο κομμάτι της ζωής σου. Ίσως πάλι να είναι χρήσιμο να δοκιμάσεις κάποιες συνεργασίες που έχουν προκύψει, μέσα από τεστ που είσαι διατεθειμένος/η να εφαρμόσεις, γνωρίζοντας όμως πως οι αντιδράσεις της άλλης πλευράς μπορεί να είναι απότομες και απρόσμενες. Αν είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις εκπλήξεις και προκλήσεις, τότε προχώρησε το σχέδιο σου. 

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα αποτελέσει την αφορμή για να ζητήσεις μία απόδραση από τη γνώριμη καθημερινότητα, για να επιδιώξεις να εκφράσεις αυτά που κρατάς μέσα σου τόσο καιρό και σε δηλητηριάζουν. Έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις, ακόμα και αν αυτό γίνει με τρόπο που ανατρέπει τις ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί, να ανατρέψεις τα δεδομένα, να προκαλέσεις με τη συμπεριφορά σου. Χρειάζεται όμως να εξωτερικεύσεις την ένταση που έχεις συσσωρεύσει, να εκτονωθείς και αυτό μπορεί να γίνει με απότομο τρόπο. Στον τομέα των σχέσεων σου με άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος, φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος/η με τις δηλώσεις και τις προθέσεις σου. 

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να ταρακουνά θέματα οικονομικού περιεχομένου και να σε αναγκάζει να βρεις νέες ισορροπίες στη σχέση σου με το/η σύντροφο ή με το/η συνεργάτη. Καλείσαι να συνειδητοποιήσεις κατά πόσο είσαι σε θέση να υποστηρίξεις οικονομικά κάποια σχέδια που κάνεις, κατά πόσο θα μπορούσες να προσθέσεις στη ζωή σου κάποια έξοδα που δεν είναι βέβαιο πως αφορούν μόνο εσένα. Θα χρειαστεί να δοκιμάσεις τη σχέση σου και να εξετάσεις κατά πόσο και η άλλη πλευρά είναι διατεθειμένη να συνεισφέρει σε αυτή τη νέα πραγματικότητα. Ίσως πάλι να υπάρχουν εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και να είναι καιρός να καταλάβεις πως θα διεκδικήσεις κάτι περισσότερο από αυτό που σου επιτρέπουν να κερδίζεις.

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα αποτελέσει μία σημαντική χρονική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού καλείσαι να κινήσεις τα νήματα σε μία κατάσταση που έχει βαλτώσει. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορείς να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα εκπλήξουν ή θα αναστατώσουν την άλλη πλευρά, λειτουργώντας ως ξυπνητήρι σε μία κατάσταση που έχει πέσει σε λήθαργο. Ίσως όμως να είσαι εσύ αυτός/η που θα δεχτείς το ηλεκτροσόκ και θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις, θα χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να παραμένεις ψύχραιμος/η και προσγειωμένος/η. Βρίσκεσαι σε μία μεταβατική περίοδο της ζωής σου, κάτι που ευνοεί τις ξαφνικές αλλαγές πορείας, οπότε μη θεωρείς πως η ανατροπή είναι κάτι που θα πρέπει να ξορκίζεις από τη ζωή σου. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό λειτουργεί παρασκηνιακά και σκοτεινά στη ζωή σου, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η για κινήσεις ανθρώπων που δεν περιμένεις να λάβουν χώρα. Καταρχάς, φαίνεται να υπάρχουν εξελίξεις από συναδέλφους και συνεργάτες που αποφασίζουν να κινηθούν με δική τους βούληση και να παρακάμψουν τους υπάρχοντες κανόνες. Επίσης, είναι πιθανό να συμβαίνουν αλλαγές στον εργασιακό χώρο που βρίσκεσαι και οι οποίες σε αφορούν έμμεσα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να καταλάβεις ακόμα την επίδραση τους πάνω σου. Τέλος, είναι καιρός να φροντίσεις την υγεία σου, να προσέξεις τον εαυτό σου, να αποφύγεις να λειτουργήσεις με απερισκεψία και ελαφρότητα, τις οποίες θα πληρώσεις στο επόμενο χρονικό διάστημα. 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να δοκιμάζει τη σχέση σου με πρόσωπα του φιλικού κύκλου, να τεστάρει κατά πόσο είσαι σε θέση να παραμείνεις μέσα σε ένα σύνολο ανθρώπων που έχουν πλέον αλλάξει. Μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως είναι καιρός να αναλάβεις έναν καινούργιο ρόλο μέσα στο συγκεκριμένο σύνολο, να προτείνεις κάτι που θα μπορούσε να αλλάξει το στόχο της ομάδας ή να απομακρυνθείς. Ίσως πάλι να ασχολείσαι με την προσωπική σου ζωή και να θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση, το οποίο όμως θα εκπλήξει αρκετό κόσμο που βρίσκεσαι στον περίγυρο σου. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα αποτελέσει μία δυναμική στιγμή για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, αφού θα κληθείς να κάνεις μία ανασκόπηση του τελευταίου τριμήνου της ζωής σου. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως βρίσκεσαι σε μία κομβική στιγμή, κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις παρακάτω με δυναμική και αποφασιστικότητα ή θα αποχωρήσεις. Ίσως να πιέζεσαι και να θέλεις να αποδράσεις από το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι, αφού δε σου ταιριάζει ο ρόλος που έχεις αναλάβει. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα σε ένα σύστημα που μοιάζει ανίκητο, κάτι που σε κάνει τον αποδιοπομπαίο τράγο. Ίσως όμως και να αναβαθμίζεσαι και να αναλαμβάνεις ένα ρόλο που αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εσένα. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να ενεργοποιεί συζητήσεις και επαφές που είναι σε θέση να ανοίξουν ένα νέο κύκλο σκέψης σχετικά με τα επόμενα βήματα σου. Μπορεί να βρίσκεσαι στη χρονική στιγμή που θα ήθελες να σταματήσεις να λειτουργείς με ένα συγκεκριμένο τρόπο και να κάνεις μία τομή στην καθημερινότητα σου, αλλά είναι πιθανό να μην είσαι σε θέση να το επικοινωνήσεις στους γύρω σου. Μπορεί να ζορίζεσαι να χωρέσεις μέσα στα δεδομένα που έχουν διαμορφώσει άλλοι για εσένα, να δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς το γεγονός πως είσαι αναγκασμένος/η να ζεις σύμφωνα με τις επιθυμίες και προθέσεις τρίτων. Αυτό που έχεις στο μυαλό σου είναι καιρός να βγει όμως και μέσα από τα λόγια σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων