Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



09
Ιουν
Ηλιακη εκλειψη 10/6/2021
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη της 10ης Ιουνίου στη 19η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να επηρεάζει τους/ις εκπροσώπους της αρχής του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να χρειαστεί να γίνει εκ νέου μία συζήτηση που έχει αφήσει σκιές, που έχει δημιουργήσει αμφιβολίες και ασάφεια σχετικά με το επόμενο βήμα, να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις κάποιες παραμέτρους. Ίσως να δυσκολεύεσαι να αποσαφηνίσεις την πραγματικότητα από τη φαντασία, να μην είσαι σε θέση να διαχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα, να έχεις διλήμματα που δεν είναι καθόλου εύκολο να επιλύσεις. Ίσως πάλι να θεωρείς πως μπορείς να παίξεις ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με το άτομο που θα ήθελες να εξακριβώσεις αν στέκεται δίπλα σου ή απέναντι σου, ένα παιχνίδι όμως που θα μπορούσε να σε κάνει να χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα αν δεν έχει συγκεκριμένους κανόνες και καθορισμένα όρια.

 

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους φαίνεται να ευνοεί μία μετακίνηση την οποία ονειρεύεσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά δεν έχεις καταφέρει να πραγματοποιήσεις. Ίσως να πάρεις την απόφαση να τολμήσεις να κάνεις κάτι που έχεις μεγάλη ανάγκη ώστε να αλλάξεις παραστάσεις, να μεταφερθείς σε έναν τόπο που θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου τη σκληρή καθημερινότητα. Ίσως πάλι να είναι η στιγμή που θα μιλήσεις και θα βγάλεις από μέσα σου αυτά που κουβαλάς και αποτελούν σκιές που σε ακολουθούν και δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις.

 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να μιλήσεις ανοικτά για ζητήματα οικονομικού περιεχομένου, να τακτοποιήσεις ανοικτές εκκρεμότητες οι οποίες μπορεί να δυσκολεύουν την επικοινωνία σου με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου. Προσπάθησε να είσαι σαφής με τις επιδιώξεις σου, να είσαι ειλικρινής με τις απαιτήσεις σου, να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς πως σου αξίζουν. Φρόντισε να λύσεις τις απορίες σου που έχουν να κάνουν με μία επαγγελματική πρόταση που έχεις λάβει και αφορά το οικονομικό σκέλος, ώστε να μπορέσεις να δώσεις την τελική σου απάντηση χωρίς να υπάρχουν αμφιβολίες που δημιουργούν μία έντονη αμφιταλάντευση.

 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να αποδράσεις από μία καθημερινότητα που σε έχει εξουθενώσει. Μπορεί να ταξιδέψεις, να βρεθείς στο μέρος που ονειρεύεσαι να επισκεφτείς εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, να καταφέρεις να αλλάξεις παραστάσεις. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να μιλήσεις ανοικτά προς τους ανθρώπους γύρω σου και να εκφράσεις τις σκέψεις σου, οι οποίες όμως μπορεί να βασίζονται σε στοιχεία που δεν έχουν στέρεες βάσεις. Ίσως τέλος να ξεκινά κάτι νέο στη ζωή σου, κάτι που σε γεμίζει με όνειρα και φιλοδοξίες, κάτι που καταφέρνει να σε απομακρύνει από μία πραγματικότητα που κουβαλά αρκετά βαρίδια.

 

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψή στους Διδύμους φαίνεται να θέτει εμπόδια στην επαγγελματική σου πραγματικότητα, να αποτελεί ένα αγκάθι που καλείσαι να αποδεχτείς. Ίσως να αλλάξει κάτι στη ροή της εργασιακής σου καθημερινότητας, να χρειαστεί να συζητήσεις ένα θέμα που σε καλεί να εκφράσεις την προσωπική σου άποψη. Θα πρέπει όμως να έχεις στο μυαλό σου πως αυτά που θα πεις είναι εύκολο να δημιουργήσουν αντίλογο και να αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα πρέπει να χτιστεί μία νέα πραγματικότητα. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός/η σχετικά με το ποιους εμπιστεύεσαι, γιατί υπάρχουν άτομα γύρω σου που δεν μπορείς να θεωρείς πως θα λειτουργήσουν με γνώμονα το δικό σου καλό.

 

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία σου ώστε να έρθεις και πάλι σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού κύκλου, να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής από όσο συνήθως είσαι. Μπορεί να βρεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις εκ νέου σε ομαδικές δράσεις που έχουν παγώσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά παράλληλα θα μπορέσεις να αξιολογήσεις και τον κύκλο των γνωριμιών σου μετά από μία περίοδο μακράς αποχής. Αυτή η προοπτική μπορεί να οδηγήσει κάποιες σχέσεις στο αδιέξοδο και στην οριστική απομάκρυνση μεταξύ σας. Τέλος, φρόντισε να μην ενθουσιαστείς υπέρμετρα από μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο, αφού τα φαινόμενα απατούν. 

 

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία για να επαναξιολογήσεις την επαγγελματική σου εικόνα. Μπορεί να χρειαστεί να μιλήσεις για τον εαυτό σου, να διεκδικήσεις ένα μερίδιο επιτυχίας που κάποιοι προσπαθούν να σου κλέψουν. Ίσως πάλι να προκύψουν εμπόδια στον εργασιακό χώρο, λόγω ανοικτών εκκρεμοτήτων που έχουν παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να είναι καιρός να γίνει κάτι ώστε να αλλάξουν τα πράγματα. Στον προσωπικό τομέα, είναι πιθανό να αναζητάς τη χαμένη αθωότητα της σχέσης σου, σκάβοντας σε ένα παρελθόν που θα σε φέρει σε επαφή με μνήμες που είχες θάψει. 

 

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα σε φέρει μπροστά στο ενδεχόμενο μίας απόδρασης μακριά από την καθημερινότητα, θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις τρόπους ώστε να πάρεις αποστάσεις από τη ζωή σου όπως την έχεις συνηθίσει να είναι. Φρόντισε να βρεις τρόπους να ξεσπάσεις με υγιή τρόπο, γιατί διαφορετικά τα νεύρα σου θα κατευθυνθούν σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν είναι οι ακριβείς στόχοι σου. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να εξηγήσεις τις σκέψεις και τα παράπονα σου με τρόπο που γίνεται κατανοητός και από την άλλη πλευρά, γιατί διαφορετικά θα μπεις στη διαδικασία ενός άγονου μονολόγου. 

 

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα μπορούσε να μπερδέψει την ερωτική σου ζωή, αφού είναι εύκολο να σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν που δυσκολέψει τις αποφάσεις σου για το μέλλον. Μπορεί να μπερδευτείς σε διλήμματα που δεν επιλύονται, να δυσκολευτείς να ισορροπήσεις πάνω σε επιλογές που δεν είναι καθόλου ξεκάθαρες μέσα στο μυαλό σου, να χάσεις πολύτιμο χρόνο και μεγάλες δόσεις ενέργειες σε καταστάσεις που είναι τουλάχιστον αδιέξοδες. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τις οφειλές σου και να βάλεις ένα τέλος σε δραστηριότητες που λειτουργούν σαν χρηματική αφαίμαξη για την τσέπη σου. 

 

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου θα αποτελέσει ένα ηχηρό καμπανάκι σχετικά με τις προσωπικές σου σχέσεις και θα σημάνει την εποχή των αναθεωρήσεων. Καλείσαι να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα λεγόμενα του/ης συντρόφου και να αναρωτηθείς μήπως υπάρχουν λόγοι που έχει χαθεί η επικοινωνία ανάμεσα σας. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, τότε ίσως να χρειαστεί να αλλάξουν κάποια δεδομένα, να μπεις στη διαδικασία εκπαίδευσης και εκμάθησης κάποιων παραμέτρων που θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Τέλος, αν βρίσκεσαι μπροστά σε μία έναρξη μίας νέας σχέσης ή επαγγελματικής συνεργασίας, καλό θα ήταν να είσαι επιφυλακτικός/η και να καθυστερήσεις κάθε πιθανή απόφαση που καλείσαι να λάβεις.

 

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους αποτελεί μία ευκαιρία ώστε να επιδιορθώσεις καταστάσεις της καθημερινότητας σου που σε δυσκολεύουν να έχεις μία φυσιολογική ροή στην κάθε ημέρα σου. Θα μπορούσες να αλλάξεις κάποιες από τις συνήθειες σου, να κάνεις κάποια πράγματα με διαφορετική χρονολογική σειρά ή να αποφασίσεις να εστιάσεις στις διατροφικές σου συνήθειες. Καλό θα ήταν να φροντίσεις την υγεία σου και να κόψεις κάποιες συνήθειες που αποτελούν τροχοπέδη στην καλή φυσική σου κατάσταση, ώστε να μην ξεφύγουν και γίνουν προβλήματα για το μέλλον. 

 

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα αποτελέσει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική σου ζωή, να αφουγκραστείς τα προβλήματα της σχέσης σου και να προσπαθήσεις να τα επιλύσεις. Καλείσαι να δώσεις μεγαλύτερη βάση στην επικοινωνία με το έτερο ήμισυ και να γίνεις περισσότερο ανοικτός/η στις σκέψεις της άλλης πλευράς που θα μπορούσαν να σε βρίσκουν καταρχάς αντίθετο/η. Ίσως πάλι να δοκιμάσεις να ζήσεις περισσότερο με το άτομο που έχεις γνωρίσει και έχει μπει στη ζωή σου, δοκιμάζοντας να μοιραστείς μαζί του κάποιες καταστάσεις που θα μπορούσαν να φέρουν λεκτικές εντάσεις ανάμεσα σας, τις οποίες όμως δε χρειάζεται να φοβάσαι, αλλά να φροντίσεις να δεις ως ευκαιρίες ένωσης των διαφορών σας. 

 

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να προχωρήσεις σε δράσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου, σε κινήσεις που δείχνουν πως είσαι διατεθειμένος/η να αλλάξεις κάποια πράγματα μέσα σε αυτό. Ίσως να θελήσεις να αλλάξεις τη διακόσμηση, να πετάξεις κάποια αντικείμενα που σου θυμίζουν ένα παρελθόν που έχει πάψει να έχει βάση στη ζωή σου. Ίσως πάλι να αποφασίσεις πως θέλεις να μετακομίσεις, κάτι που σημαίνει πως αναζητάς το νέο τόπο κατοικίας σου. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να ξεπεράσεις κάποιες διαφωνίες που θα μπορούσαν να γίνουν λεκτικές εντάσεις που δύσκολα μαζεύονται στο μέλλον.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων