Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



23
Ιουλ
Πανσεληνος 24/7/2021
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 24ης Ιουλίου στην 1η μοίρα του Υδροχόου σε όψη quincunx με την Αφροδίτη από την Παρθένο μοιάζει να δυσκολεύει το μυαλό ώστε να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του.

Το πείσμα είναι κακός σύμβουλος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αφού θα σε οδηγήσει σε δογματικές αντιλήψεις και σε πεποιθήσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Καλείσαι να ανοίξεις το μυαλό σου και να επιχειρηματολογήσεις πάνω σε διλήμματα και δύσκολες ισορροπίες και όχι να παραμείνεις δέσμιος/α των ιδεών σου που δεν έχουν σχέση με το παρόν. Μπορεί να θέλεις να ελέγξεις τους πάντες γύρω σου, αλλά καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσεις πως κάτι τέτοιο σε εγκλωβίζει σε ένα πατρόν διαβίωσης που δυσκολεύει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο φαίνεται να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με τις γνώμες και απόψεις προσώπων του φιλικού σου κύκλου, οι οποίοι μπορεί να σε φέρνουν αντιμέτωπο/η με καταστάσεις τις καθημερινότητας σου. Ίσως να θελήσεις να διαχωρίσεις τη θέση σου από κάποιους εξ αυτών, να πάρεις αποστάσεις αφού θεωρείς πως εκφράζουν έναν τρόπο σκέψης που δεν έχει σχέση με το δικό σου. Ίσως πάλι να προσπαθήσεις την κοινωνική σου ζωή μέσα στην καθημερινότητα σου, κάτι που φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο και προκλητικό.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως ζορίζεσαι ώστε να κάνεις κάποιες αλλαγές που είναι απαραίτητες ώστε να γίνεις περισσότερο ευέλικτος/η σε σχέση με τις εξελίξεις. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα στο πλαίσιο της προσωπικής σου ζωής, να έχεις κουραστεί από μία επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα και να αναζητάς κάτι νέο. Ίσως να βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο σχετικά με το επόμενο βήμα της σχέσης σου και να συζητάς αυτό το ενδεχόμενο, χωρίς όμως να είναι εύκολο να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα. Καλείσαι να χωρέσεις το εγώ σου μέσα σε ένα σύνολο που θα χρειαστεί να εμπιστευτείς, διαφορετικά θα χρειαστεί να τραβήξεις ένα μοναχικό δρόμο.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μοιάζει με την ευκαιρία σου ώστε να αποδράσεις από ένα κλειστό περιβάλλον που σε περιορίζει και σε αναγκάζει να επαναλαμβάνεις μία σειρά από κινήσεις. Θέλεις να φύγεις μακριά από το σπίτι σου, γνωρίζοντας όμως πως υπάρχουν υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις. Θέλεις να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά βάρη, έχοντας όμως κατά νου πως δεν μπορείς να λειτουργήσεις εντελώς ανέμελα, αφού το μυαλό σου πρέπει να είναι συγκεντρωμένο στο μεγάλο στόχο.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μοιάζει να αποτελεί μία ευκαιρία για να δοκιμάσεις την εμπιστοσύνη που μπορεί να σου έχει η άλλη πλευρά. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις αποδεκτές τις σκέψεις σου, να τεστάρεις κατά πόσο μπορείς να πείσεις τον/ην άλλο/η σχετικά με τον τρόπο που βλέπεις τη σχέση σας. Ίσως να θελήσεις να κάνεις μία κουβέντα για ένα ταξίδι, να εξετάσεις κατά πόσο είναι εφικτό να κάνεις μία επένδυση χρημάτων σε μία απόδραση που θα μπορούσε να ανανεώσει τη σχέση σας. Στον επαγγελματικό τομέα, συνέχισε να συζητάς την πρόταση που έχεις δεχτεί χωρίς να καταλήγεις όμως σε ασφαλή συμπεράσματα, αφού υπάρχουν λεπτομέρειες που δυσκολεύουν το μυαλό σου να οδηγηθεί στην τελική απόφαση. 

 

Λέων

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα αποτελέσει μία σημαντική χρονική στιγμή για να μπορέσεις να ξεδιαλύνεις θέματα επαγγελματικού περιεχομένου. Ίσως να δοκιμάσεις το βαθμό της επιρροής σου απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες, να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να οδηγήσεις τις περιστάσεις προς την κατεύθυνση που θα ήθελες να βρεθούν. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε χρηματικές συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος προσπαθώντας να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου, χωρίς όμως να εγκλωβίζεσαι σε ένα περιβάλλον που δε σου ταιριάζει. 

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς κατά πόσο είναι εφικτό να συνδυάσεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου. Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς περισσότερες ώρες ώστε να καταφέρεις να ολοκληρώσεις αυτό που έχεις αναλάβει, χωρίς όμως να αφήνεις την ερωτική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Ίσως να προσπαθείς να χωρέσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες μέσα στην ασφάλεια του παρόντος, κατανοώντας πως δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τα πάντα χωρίς να ρισκάρεις. 

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να πετύχεις στόχους που παλεύεις εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται να μην είσαι σε θέση να κατακτήσεις. Ίσως να βρεις τη στήριξη από ένα πρόσωπο που είναι κοντά σου αλλά δεν του επιτρέπεις να μπει στη ζωή σου το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αφού δεν αποφασίζεις να ανοίξεις την καρδιά σου. Ίσως πάλι να έχεις κέρδος από το ρίσκο που αναλαμβάνεις, να λαμβάνεις θετική απάντηση από τη δουλειά στην οποία έχεις κάνει την αίτηση σου, να συνειδητοποιείς πως κλείνει ένα εργασιακό κεφάλαιο και ανοίγει ένα καινούργιο σε σύντομο χρονικό διάστημα από σήμερα. 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα αποτελέσει την αφορμή για να υπάρξει μία έντονη ανατάραξη στο χώρο του σπιτιού σου, για να χαθεί η ισορροπία σε μία οικογενειακή σχέση. Μπορεί να προκληθεί μία λεκτική ένταση που θα φέρει στην επιφάνεια απωθημένα που κρύβονται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, να χρειαστεί να λυθούν οι διαφορές σου με ένα άτομο που μοιράζεστε ένα κομμάτι της ζωής σας. Ίσως πάλι να κλείνει ένα επαγγελματικό κεφάλαιο και να είναι η ώρα που θα προχωρήσεις παρακάτω χωρίς να κοιτάζεις προς τα πίσω και να κουβαλάς μαζί σου βαρίδια που είχες στην κατοχή σου όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μπαίνεις σε μία εποχή που χρειάζεται να τακτοποιήσεις το έδαφος πάνω στο οποίο κινείσαι, οπότε σταμάτα να θεωρείς πως τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους από μόνα τους.

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να πάρεις αποστάσεις από καταστάσεις στις οποίες δε θέλεις να εμπλακείς, στις οποίες προτιμάς να διατηρήσεις τις αποστάσεις σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να μιλήσεις ανοικτά και να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου σε περιστάσεις στις οποίες κάποιοι λειτουργούν χωρίς να σκέφτονται και τα υπόλοιπα μέλη τα οποία επηρεάζονται από τις εξελίξεις. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός/η με τις κρίσεις σου, αλλά παράλληλα να έχεις την απαραίτητη δόση ενσυναίσθησης ώστε να εκφράζεσαι με τον κατάλληλο τρόπο απέναντι στους ανθρώπους που έχεις απέναντι σου. 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα, να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σέρνεις πίσω σου εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Ίσως να είναι καιρός να βάλεις σε τάξη τα σχέδια σου για ένα ταξίδι, να σχεδιάσεις προσεκτικά τα βήματα που θα κάνεις ώστε να αποφύγεις να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό της στιγμής, που θα μπορούσε να σε βάλει σε μπελάδες σχετικά με τα έξοδα που θα προκύψουν. Ίσως πάλι να βρίσκεται λύση σε πρόβλημα που έχει πάρει τη δικαστική οδό και να βγαίνει μία απόφαση που κλείνει τις ανοικτές εκκρεμότητες που υπήρχαν και δε σου επέτρεπαν να κινείσαι άνετα. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα αποτελέσει μία δυναμική χρονική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με ένα πρόσωπο που στέκεται απέναντι σου και σου κρύβει τον οπτικό ορίζοντα. Ίσως να θελήσεις να ταρακουνήσεις την εύθραυστη ισορροπία, να προκαλέσεις μία αναταραχή την οποία δεν περιμένει η άλλη πλευρά. Ίσως πάλι να την έχει προκαλέσει η άλλη πλευρά και να μοιάζεις έτοιμος/η να κάνεις την κίνηση που θα ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να ταράξεις τα νερά στον εργασιακό χώρο που κινείσαι, θέλοντας να τεστάρεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς άτομα που βρίσκονται γύρω σου και δεν έχεις τη βεβαιότητα κατά πόσο μπορείς να τα εμπιστευτείς με κλειστά τα μάτια. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα μπορούσε να προκαλέσει μία αναταραχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, χωρίς όμως να μπορείς να την εξηγήσεις ή να ανακαλύψεις τη ρίζα της. Χρειάζεται να ακούσεις το ένστικτο σου και να αποφύγεις να αντιπαρατεθείς με ανθρώπους που έχουν την ικανότητα να παίζουν με το μυαλό σου, να εξετάσεις μήπως έχεις κοντά σου πρόσωπα που κινούν τα νήματα χωρίς να μπορείς να το καταλάβεις. Κάποιες κινήσεις τους θα σε βάλουν σε υποψίες, οπότε είναι πλέον εύκολο να καταλάβεις αν έχεις μπλέξει σε μία κατάσταση που είναι σε θέση να χειριστεί τον τρόπο που σκέφτεσαι. Επιπλέον, φρόντισε τον οργανισμό σου και απόφυγε να τον γεμίσεις με τοξίνες και περιττά συστατικά.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων