Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



05
Οκτ
Νεα Σεληνη 6/10/2021
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου στη 13η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Άρη και σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του δεύτερου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου, να προχωρήσεις τις σκέψεις σου και να κινηθείς με τρόπο που δείχνει αποφασιστικότητα ώστε να ολοκληρώσεις τα πλάνα που κουβαλάς μαζί σου. Σε αυτή την προσπάθεια θα έχεις αντίπαλο τον ίδιο σου τον εαυτό και την παρόρμηση σου που θα μπορούσε να σε εκθέσει σε μάτια ανθρώπων που δε θα ήθελες να απογοητεύσεις. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να δίνεις εσωτερική μάχη με την ανασφάλεια σου και να χρειαστεί να ξεπεράσεις τις προσωπικές σου αγκυλώσεις, να τολμήσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες που κάτω από άλλες περιστάσεις θα δυσκολευόσουν να φέρεις εις πέρας.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα επηρεάσει με άμεσο τρόπο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς καλείσαι να αποφασίσεις αν θα ακολουθήσεις το άτομο που έχεις απέναντι σου στην πρόταση που σου κάνει. Μπορεί να φοβάσαι να δεσμευτείς, αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να έχεις βρει το ιδανικό άτομο για να βρίσκεται δίπλα σου. Μπορεί να δειλιάζεις να αποδεχτείς μία επαγγελματική πρόκληση, αλλά κάτι τέτοιο θα σου προσφέρει το απαραίτητο οξυγόνο στη ζωή σου. Αυτό που έχει σημασία είναι να απαντήσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη και να λειτουργήσεις με αλτρουισμό.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με άτομα του επαγγελματικού σου κύκλου, ώστε να μπορέσεις να ζήσεις καλύτερη την καθημερινότητα σου. Προσπάθησε να δημιουργήσεις ουσιαστικές συνδέσεις με άτομα που δουλεύετε μαζί, να βελτιώσεις το κλίμα στη μεταξύ σας σχέση, να γίνεις περισσότερο ομαδικός/η. Μπορεί πάλι να φοβάσαι να εκτεθείς, με αποτέλεσμα να επιδιώκεις να βρεθείς σε τέτοιου είδους συνεργασίες, με στόχο να αποφύγεις να εκτίθεσαι στα μάτια ανθρώπων που θα ασκήσουν έντονη κριτική για την απόδοση σου.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό φαίνεται να σε φέρνει πιο κοντά στο έτερο ήμισυ, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να ακούσεις εκείνον/η και όχι το κοινωνικό σου σύνολο. Προσπάθησε να ζήσεις τη σχέση σου μέσω της μεταξύ σας επικοινωνίας, να εκφράσεις τα συναισθήματα σου χωρίς να τα φιλτράρεις μέσα από το μυαλό σου. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να βρεθείς κοντά στα παιδιά σου, να προσεγγίσεις τα προβλήματα τους και να χτίσεις γέφυρες επικοινωνίας και σύνδεσης προς εκείνα.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα αποτελέσει μία καλή αφορμή για να ασχοληθείς με το σπίτι ή τον προσωπικό σου χώρο και να κάνεις κάποιες επιδιορθώσεις ή αλλαγές σε αυτόν. Είναι πιθανό να χρειάζεται να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, να πετάξεις κάποια περιττά αντικείμενα και να αναζητήσεις τον τρόπο ώστε να κάνεις μία ανακαίνιση. Ίσως πάλι να θελήσεις να βελτιώσεις τη σχέση σου με ένα πρόσωπο της κοντινής οικογένειας, να ανοίξεις διάλογο μαζί του/ης, για να λύσετε κάποια παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί. Τέλος, στον επαγγελματικό τομέα, δυσκολεύεσαι να έρθεις σε συνεννόηση με ένα άτομο που έχει ηγετικές βλέψεις. 

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σε βάλει σε κίνηση, θα σε κάνει να κανονίσεις μετακινήσεις μακριά από το σπίτι σου, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θα χρειαστεί να προγραμματίσεις καλά τη ζωή σου, για να μπορέσεις να χωρέσεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, για να καταφέρεις να τακτοποιήσεις όλες τις ανοικτές σου εκκρεμότητες. Παράλληλα όμως θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του συγγενικού σου κύκλου, να λύσετε ένα θέμα που επηρεάζει τη σχέση σας, χωρίς να χρειαστεί να λειτουργήσεις επιθετικά και αλαζονικά. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, να μετρήσεις τα έσοδα σου και να προσπαθήσεις να κλείσεις τις ανοικτές εκκρεμότητες υποχρεώσεων. Μπορεί να είναι απαραίτητο να στηρίξεις το/η σύντροφο, να κάνετε μία κουβέντα σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα έξοδα που προκύπτουν στη ζωή σας. Ίσως πάλι να κάνεις μία κουβέντα σχετικά με την επαγγελματική σου αμοιβή, να θελήσεις να μεγαλώσεις τα έσοδα σου αφού θεωρείς πως αυτά που προσφέρεις είναι πολύ περισσότερα σε σχέση με όσα λαμβάνεις. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σε βάλει στο επίκεντρο των εξελίξεων, ζητώντας από εσένα να επιλύσεις τις διαφορές σου με κοντινά σου πρόσωπα. Μπορεί να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σου, να δεχτείς πίσω στη ζωή σου το άτομο που είχατε λάβει αποστάσεις, θέλοντας να δοκιμάσεις κατά πόσο μπορεί να ξεπεραστεί το τραύμα που υπάρχει στη μεταξύ σας σχέση. Μπορεί πάλι να ξεκινά κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, έχοντας όμως στο νου σου πως αυτά που ισχύουν σήμερα μπορεί να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα σε λίγο χρόνο από σήμερα. Τέλος, προσπάθησε να τα βρεις με τον εαυτό σου, να κάνεις την αυτοκριτική σου και να αφήσεις στο περιθώριο ανθρώπους που σε κρατούν δέσμιο/α ενός παρόντος που σε εγκλωβίζει. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα λειτουργήσει παρασκηνιακά και θα επηρεάσει τη διάθεση σου μέσα στο εργασιακό περιβάλλον που κινείσαι. Μπορεί να βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο που συζητάς κάποια σχέδια που δεν πρέπει να έρθουν στην επιφάνεια, που χρειάζεται να παραμείνουν στο σκοτάδι μέχρι να οριστικοποιηθούν. Προσπάθησε να διαφυλάξεις το πλάνο που έχεις στο μυαλό σου από τα αδιάκριτα βλέμματα, αφού δεν είναι ώρα να μαθευτεί από πολλούς. Αν πάλι χρειάζεται να ασχοληθείς με την υγεία σου, τότε φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από εντάσεις που δεν έχουν ουσιαστική σημασία στη ζωή σου. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η και εξωστρεφής, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να σπάσεις το πλαίσιο σκέψης και αμφισβήτησης σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Ίσως να βρεθείς και πάλι με φίλους και γνωστούς, να ενταχθείς σε μία ομαδική δραστηριότητα που θα μπορούσε να σε ξεκλειδώσει και να σε κάνει να νιώσεις περισσότερο ζωντανός/η. Ίσως πάλι να θελήσεις να επιλύσεις κάποιες διαφορές με φιλικά σου πρόσωπα, να λυθούν οι παρεξηγήσεις που δημιουργούν αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό φαίνεται να δίνει τον τόνο σε μία περίοδο με έντονες επαγγελματικές ανησυχίες, να ταρακουνά τα λιμνάζοντα ύδατα και να σε βάζει στη διαδικασία να αναμοχλεύσεις ότι παραμένει στάσιμο. Θα μπορούσες να αναλάβεις ηγετικές δράσεις, να βγεις μπροστά και να επιδιώξεις να γίνεις αυτός/η που θα ακολουθήσουν οι άλλοι. Ίσως πάλι να φέρνεις στην επιφάνεια ένα θέμα της οικογένειας σου, ένα ζήτημα που αποτελεί μία ανοικτή πληγή για εσένα και δεν μπορείς να συνεχίσεις να την κρύβεις από τους γύρω σου. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό σε κάνει να θέλεις να σπάσεις το προστατευτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείσαι, να βγεις από ένα καθημερινό πρόγραμμα που σε εγκλωβίζει και σε κάνει να χάνεις τον προσανατολισμό σου. Έχεις την ευκαιρία να συστηθείς εκ νέου σε άτομα που έχουν συνηθίσει να έχουν μία εικόνα σου που δεν είναι αυτή που ακριβώς θέλεις να φαίνεται. Θα μπορούσες πάλι να κανονίσεις μία εκδρομή σε ένα μέρος που σε βοηθά να λάβεις αποστάσεις από τα κοντινά σου πρόσωπα που δεν αντέχεις να κουβαλάς συνέχεια μαζί σου. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό φαίνεται να θέτει μία νέα διάσταση στα οικονομικά σου, να σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας θα θελήσεις να ισορροπήσεις τα έξοδα σου με τα έσοδα που λαμβάνεις. Προσπάθησε να περικόψεις περιττές δαπάνες και να έρθεις πιο κοντά με την πραγματικότητα, αφήνοντας στην άκρη τις ουτοπικές σου ανάγκες. Στον ερωτικό τομέα, η επαναφορά στο προσκήνιο ενός προσώπου από το παρελθόν θα μπορούσε να αναστατώσει τη ζωή σου και να σε βάλει στη διαδικασία να συγκρίνεις το χθες με το σήμερα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων