Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



19
Οκτ
Πανσεληνος 20/10/2021
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 20ης Οκτωβρίου στην 27η μοίρα του Κριού, σε αντίθεση με τον Άρη από το Ζυγό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να προκαλεί ιδιαίτερα τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο να αναμετρηθούν με τις φιλοδοξίες και την αποφασιστικότητα τους.

Θα κληθείς να διαχειριστείς προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά σου και σου φωνάζουν πως είναι καιρός να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να αναλάβεις πρωτοβουλίες που για κάποιους τρίτους αποτελούν δύσκολα μονοπάτια για να περπατήσουν. Μπορεί να έχεις και πάλι μπροστά σου τα γνώριμα εμπόδια κοντινών σου ανθρώπων που έχουν την τάση να μην επιτρέπουν την ελευθερία των κινήσεων, που αποτελούν τα βαρίδια που σέρνεις από πίσω σου καθώς προσπαθείς να τρέξεις μπροστά. Ίσως πάλι να προκύπτει μία ερωτική γνωριμία που σε κάνει να χάνεις το μυαλό σου και θα μπορούσε να γίνει εμμονή για εσένα, με αποτέλεσμα να είσαι διατεθειμένος/η να ρισκάρεις πολλά δεδομένα και κεκτημένα της υπάρχουσας ζωής σου.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου φαίνεται να επηρεάζει την ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να σε αναγκάζει να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που έχουν άποψη και θέλουν να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να κινήσεις τα νήματα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα αναμετρηθείς με ανθρώπους που έχουν ισχυρό εγωισμό. Στον προσωπικό τομέα, μία γνωριμία κουβαλά αρκετή ένταση και προκλητικό ερωτισμό, οπότε το πάθος θα ανάψει τα αίματα και δεν είναι βέβαιο πως θα οδηγήσει σε ασφαλή μονοπάτια. Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα αποφύγεις να εμπλακείς σε αυτή την περιπέτεια, αφού είναι γνωστό πως ο κίνδυνος και το άγνωστο σε τραβούν πάντα προς το μέρος τους.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Κριό φαίνεται να ανακατεύει το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον και να δημιουργεί αναστάτωση. Καλό θα ήταν να παραμείνεις σε απόσταση από καταστάσεις που βράζουν, να αρνηθείς να εμπλακείς σε περιστάσεις που θα μπορούσαν να σε βλάψουν και να αποφύγεις να αναμετρηθείς με ανθρώπους που διαθέτουν ισχυρό εγωισμό. Αν πάλι κρύβεις κάποια μυστικά, τότε θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η γιατί κάποιοι έχουν αποφασίσει να φέρουν στην επιφάνεια κομμάτια της ζωής σου που θα ήθελες να παραμείνουν ιδιωτικά.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Κριό φαίνεται να δημιουργεί αναστάτωση στο φιλικό σου περιβάλλον, να ανάβει τα αίματα και να δημιουργεί εντάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε λεγόμενα που είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Προσπάθησε να καθαρίσεις το περιβάλλον γύρω σου, να διατηρήσεις τους ανθρώπους με τους οποίους συνεννοείσαι και να αρνηθείς να μπεις σε διάλογο που έχει ως στόχο να εκτονώσει τα νεύρα των εμπλεκομένων. Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις με περισσότερη θέρμη ένα άτομο που σε προκαλεί ερωτικά και σε κάνει να αισθάνεσαι πως χάνεις το μυαλό σου.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Κριό θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στον επαγγελματικό τομέα, αφού είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσουν κάποιες σχέσεις που δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από δικαιολογίες. Καλείσαι να βγεις μπροστά και να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να πάψεις να σέρνεσαι πίσω από επιλογές τρίτων που έχουν ως στόχο να προσδιορίσουν την ταυτότητα σου. Στον οικογενειακό τομέα μπορεί να προκύπτουν ανατροπές που έχουν ως στόχο να σου υπενθυμίσουν πως η αρμονία και η ισορροπία είναι δύο στοιχεία που δεν μπορούν να θεωρούνται δεδομένα.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στον Κριό φαίνεται να δημιουργεί λεκτική ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να ανάβει τα αίματα. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου, να ανατρέψεις την εικόνα που έχουν τρίτοι για εσένα, να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως μπορείς να βγεις κερδισμένος/η, αρκεί να έχεις επιχειρήματα για να υποστηρίξεις τις σκέψεις και τις αιτιάσεις σου, Τέλος, να έχεις κατά νου πως αν τραβήξεις έντονα το σκοινί, τότε είναι πιθανό να σπάσει, οπότε φρόντισε να γνωρίζεις μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσεις τις διεκδικήσεις σου. 

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Κριό φαίνεται να τονίζει θέματα οικονομικού περιεχομένου και να σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως είναι καιρός να βρεις ισορροπίες τις οποίες δεν μπορείς να επιτύχεις τον τελευταίο καιρό. Προσπάθησε να ακούσεις και την άλλη πλευρά, να μπεις στα παπούτσια αυτού του ατόμου και μετά να μιλήσεις σχετικά με τις προσωπικές σου ανάγκες. Στον ερωτικό τομέα, το πάθος είναι απαραίτητο ώστε να ξεκινήσει ή να προχωρήσει μία σχέση, όσο και αν συνεχίζεις να πιστεύεις πως τα πάντα περνούν μέσα από τη λογική. 

 

Ζυγός

Η έντονη Πανσέληνος στον Κριό φαίνεται να δυναμιτίζει το κλίμα στη ζωή σου και να σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που έχεις την ευκαιρία να επιλύσεις προβλήματα που δυσχεραίνουν τις κινήσεις σου. Ίσως να θελήσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες που γνωρίζεις πως θα ενοχλήσουν κάποιους. που θα μπορούσαν να φέρουν στην επιφάνεια δύσκολες ισορροπίες στη σχέση σου με συγκεκριμένα πρόσωπα. Ίσως πάλι να θελήσεις να διώξεις από πάνω σου κάποιες υποχρεώσεις που σου έχουν φορτώσει και αυτό να αποτελέσει την αφορμή για να διαχωρίσεις τη θέση σου από μία σχέση που σε βαραίνει και εγκλωβίζει. 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Κριό χρειάζεται προσοχή και σταθερά βήματα, εφόσον έχεις αποφασίσει να κάνεις κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις εντάσεις με άτομα που κινείστε στο ίδιο περιβάλλον, να παρατηρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζονται τις δυσκολίες και να αρνηθείς να έρθεις αντιμέτωπος/η με εκείνα. Ίσως πάλι να χρειαστεί να εστιάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, να είναι απαραίτητο να φροντίσεις το σώμα σου και να μην αφήνεσαι στο έλεος του χρόνου και των επιλογών σου που φαίνεται να μη λαμβάνουν καθόλου υπόψη τους αυτό το κεφάλαιο. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Κριό φαίνεται να φουντώνει τα ερωτικά πάθη στη ζωή σου και να σε βάζει στη διαδικασία να επιδιώξεις να απολαύσεις κάποια πράγματα. Μπορεί να ξυπνά το ερωτικό σου αισθητήριο και να θελήσεις να κατακτήσεις ένα άτομο που είναι γύρω σου και σε ιντριγκάρει. Μπορεί πάλι να υπάρχουν αρκετά ερωτικά ερεθίσματα στο περιβάλλον σου ή να μετατρέπεται μία φιλική σχέση σε ερωτική, κάτι που θα μπορούσε να εξελιχθεί και αρκετά γρήγορα. Στον επαγγελματικό τομέα, θέλεις να ασχοληθείς με ένα αντικείμενο που ακουμπά στα ταλέντα σου, οπότε θα επιδιώξεις να βρεις το χρόνο για να κάνεις κάτι τέτοιο. 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Κριό φαίνεται να δημιουργεί αναστάτωση στη ζωή σου, αφού προκύπτουν αναταράξεις μέσα στο οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον σου. Μπορεί να δημιουργηθεί μία κόντρα με κοντινά σου άτομα, να ειπωθούν λόγια που δε συμμαζεύονται εύκολα και να προκύψουν εντάσεις που απαιτούν άμεση ανάληψη δράσης για να επιλυθούν. Ίσως πάλι να αποφασίσεις πως είναι καιρός να μετακινηθείς επαγγελματικά και να θελήσεις να κινητοποιήσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου ώστε να βρεις την επόμενη δουλειά σου. Αυτό όμως που θα χρειαστεί να σκεφτείς είναι μήπως έχει φτάσει η ώρα να κάνεις μία ουσιαστική στροφή στην καριέρα σου. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Κριό μοιάζει να σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή και έτοιμο/η να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και σε προβληματίζουν τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με ανθρώπους που διατηρούν μία πολύ σταθερή και επίμονη άποψη, να θελήσεις να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις κατά μέτωπο. Αυτό βέβαια σημαίνει πως θα δεχτείς κριτική, με αποτέλεσμα να καλείσαι να έχεις επιχειρηματολογία για την αντιμετωπίσεις, γιατί διαφορετικά ανοίγεις μάχες χωρίς ουσιαστικό πεδίο διεκδίκησης τροπαίου. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσες να αποφύγεις τις λεκτικές εντάσεις, εφόσον είσαι διατεθειμένος/η να μη δώσεις απαντήσεις σε αιτιάσεις που θα δεχτείς και θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν και προσωπικές αιχμές.

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Κριό φαίνεται να ταρακουνά θέματα του οικονομικού τομέα, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως χρειάζεται να βάλεις σε τάξη τις ανοικτές σου εκκρεμότητες. Προσπάθησε να συζητήσεις λογικά και διπλωματικά τις διαφορές σου με την άλλη πλευρά, ώστε να αποφύγεις να δημιουργήσεις ένα χάσμα ανάμεσα σας, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση μίας ρήξης που δεν είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να αποφύγεις τους εγωισμούς και τις κατά μέτωπο διεκδικήσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα ανακτήσεις έναν έντονα παθητικό ρόλο απέναντι σε προκλήσεις που έχεις μπροστά σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων