Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



18
Νοε
Σεληνιακη εκλειψη 19/11/2021
Από signingstar

Η Σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου στην 27η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τον Ερμή από το Σκορπιό και σε τετράγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο μοιάζει να θέλει να αμφισβητήσει τις σταθερές της ζωής των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα βρεθείς μπροστά στο ενδεχόμενο να ανατρέψεις τα δεδομένα όπως τα γνώριζες μέχρι σήμερα, να αμφισβητήσεις τις επιλογές που έχεις κάνει και να βάλεις σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου. Παράλληλα όμως, συνειδητοποιείς πως βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που δε σε βοηθά να δεις το μέλλον με φωτεινά χρώματα, που σε εγκλωβίζει και σε φυλακίζει, που σε κάνει να καις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Παράλληλα, θα καταλάβεις πως υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στον τομέα των κοινωνικών αξιών, πως διαμορφώνονται νέα δεδομένα στο κομμάτι των εργασιακών αμοιβών και καλείσαι να αποφασίσεις αν θα εναντιωθείς ή θα γίνεις κομμάτι του νέου συστήματος που γεννιέται και διαμορφώνεται.

 

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο μοιάζει να παίζει κρυφτούλι με τις πηγές και τις κτήσεις σου, να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως ξοδεύεσαι πολύ περισσότερο σε σχέση με όσο θα άξιζε. Ίσως να έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα γύρω σου, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη διαρροή εσόδων και ενέργειας, κάτι που μπορεί να σε κάνει να θέλεις να λειτουργήσεις αμυντικά απέναντι στις προκλήσεις που δέχεσαι. Κάποιος/α προσπαθεί να σε συμβουλέψει καταλλήλως, αλλά μπορεί να υψώνεις τείχη και άμυνες αφού μπερδεύεις τους/ις συμμάχους με τους/ις αντιπάλους σου.

 

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θα ανοίξει μία νέα εποχή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού καλείσαι να ισορροπήσεις πάνω σε νέα δεδομένα. Μπορεί να είσαι έτοιμος/η να αλλάξεις το επαγγελματικό περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι, να θέλεις να κάνεις μία κίνηση που δείχνει ετοιμότητα ώστε να τολμήσεις κάτι διαφορετικό. Μπορεί πάλι να δέχεσαι μία πρόταση που σε κάνει να σκέφτεσαι πολύ σοβαρά κατά πόσο βρίσκεσαι σε μία σχέση που σε κρατά πίσω ως προς τα επαγγελματικά σου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται γενικότερες αμφιβολίες σχετικά με τις επιλογές που έχεις μπροστά σου. Βρίσκεσαι σε μία χρονική στιγμή που θέλεις να σπάσεις τα δεσμά που μπορεί να έχεις δημιουργήσει εσύ ο/η ίδιος/α στη ζωή σου.

 

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο φαίνεται να γεννά ερωτηματικά για τις επόμενες κινήσεις που θα κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, για τις πιθανές παγίδες που βρίσκονται μπροστά σου και καλύπτονται με ένα όμορφο περιτύλιγμα. Προσπάθησε να διαβάσεις τις διαθέσεις τρίτων και να αποφύγεις να λάβεις παρορμητικές αποφάσεις, να δώσεις χρόνο σε κάποιες καταστάσεις ώστε να μη βρεθείς μπροστά σε κινδύνους που μπορείς να αποφύγεις. Τέλος, φρόντισε τον εαυτό σου και μην ξεχνάς να κοιτάζεις την υγεία σου, γιατί δεν είναι καιρός να παίζεις με αυτό το κομμάτι της ζωής σου.

 

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να αξιολογήσεις εκ νέου την κοινωνική σου ζωή, να εξετάσεις μήπως έχεις εγκλωβιστεί σε ένα μοτίβο διαβίωσης που δε σου προσφέρει αυτά που έχεις φανταστεί. Μπορεί να έχεις την ανάγκη των φίλων σου για να λάβεις αποφάσεις σε ερωτήματα που σε δυσκολεύουν, να αποφασίσεις να επενδύσεις χρόνο σε κοινωνικές δράσεις και αποστολές. Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις που σε βάζουν σε διλήμματα, που σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως η οικονομική ασφάλεια δεν είναι πάντα ο κανόνας των επιλογών που θα κάνεις.

 

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο φαίνεται να ανοίγει μία νέα περίοδο στη ζωή σου, να σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς πολύ σοβαρά με το επόμενο βήμα της καριέρας σου. Από τη μία πλευρά, είναι πιθανό να έχεις μία ενδιαφέρουσα πρόκληση μπροστά σου, η οποία θα σου προσφέρει μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια σε σχέση με το παρόν σου. Από την άλλη όμως πλευρά, σκέφτεσαι μήπως μπαίνεις στη διαδικασία να αποδείξεις εκ νέου τις ικανότητες σου, κάτι που θα βάλει την προσωπική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα σε μία εποχή που δεν μπορείς να αφήνεις τη σχέση σου στο περιθώριο.

 

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο σηματοδοτεί την ανάγκη της αλλαγής της αντίληψης σου, την απαίτηση να εναρμονιστείς με το περιβάλλον σου μπροστά σε δεδομένα που χρειάζονται διαφορετικό τρόπο μεταχείρισης. Μπορεί να σου ζητηθεί να δεις τα πράγματα μέσα από μία νέα οπτική γωνία, να καταλάβεις πως η αξία των πραγμάτων δεν είναι αυτή που θεωρούσες μέχρι σήμερα. Ίσως πάλι να έχεις την ανάγκη να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι, να βρεθείς σε έναν τόπο που σου προσφέρει την ευκαιρία να πάρεις ανάσες και να αφήσεις για λίγο στην άκρη την απαιτητική καθημερινότητα. 

 

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα επηρεάσει τα οικονομικά σου και φαίνεται να σου ζητά να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου. Καλείσαι να συζητήσεις με ανοικτό μυαλό την όλη κατάσταση μαζί με το/η σύντροφο, να δοκιμάσετε να δείτε μήπως οι προτεραιότητες σας είναι πλέον διαφορετικές, να τεστάρετε κατά πόσο είναι εφικτό να συμφωνήσετε σε μερικά κοινά θέματα. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην αμοιβή σου και να είναι ωφέλιμο να κάνεις μία κουβέντα που θα σε βοηθήσει να αποδείξεις την αξία σου. 

 

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου φαίνεται να ταρακουνά με έντονο τρόπο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να σε κάνει να συνειδητοποιείς πως η προσωπική σου ζωή βρίσκεται πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί. Αισθάνεσαι την ανάγκη να ανοίξεις την καρδιά σου σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα ή απέναντι σου, γνωρίζοντας όμως πως μία τέτοια κίνηση μπορεί να φέρει μεγάλη ανατροπή στη ροή των πραγμάτων από εδώ και πέρα. Παράλληλα, προσπάθησε να θέσεις προτεραιότητες στον επαγγελματικό τομέα ώστε να αποφύγεις να χαθείς μέσα σε μία θάλασσα από ενδεχόμενα που απλά καταναλώνουν την ενέργεια σου. 

 

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο φαίνεται να επηρεάζει τον τομέα της εργασιακής σου καθημερινότητας, καθώς καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση την απώλεια του προσανατολισμού σου. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις ποιες κινήσεις είναι απαραίτητες να γίνουν ώστε να στρέψεις τις σωματικές και πνευματικές σου αντοχές προς αυτή την κατεύθυνση, αποφεύγοντας να εμπλακείς σε καταστάσεις που σε φθείρουν. Παράλληλα, φρόντισε τον εαυτό σου, πρόσεξε τη διατροφή σου και απόφυγε τις υπερβολές που είναι σε θέση να σε βάλουν σε περιττούς κινδύνους. 

 

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο φαίνεται να σε βοηθά να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου προς το/η σύντροφο ή να έρθεις πιο κοντά με τα παιδιά σου. Μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου με κοντινά σου πρόσωπα, να γίνεις περισσότερο συγκαταβατικός/η στις διαθέσεις και επιθυμίες τρίτων, να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν τρόποι ώστε να κάνεις καλύτερες τις συνθήκες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να επενδύσεις σε μία κίνηση που επιδιώκεις να κάνεις και αφορά ένα μελλοντικό πλάνο που θα μπορούσε να σου αποφέρει έσοδα που φαίνεται να έχεις ανάγκη. 

 

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με το τέλος μίας κατάστασης και το οριστικό κλείσιμο της αυλαίας. Είναι πιθανό να υπάρχουν προβλήματα με κοντινά σου πρόσωπα, να βλέπεις τους γονείς να μεγαλώνουν, να υπάρχουν τριβές στη σχέση σου και να συνειδητοποιείς πως δε βαδίζει σε υγιή μονοπάτια, να έχεις θέματα με το αφεντικό στη δουλειά σου. Ένα ξέσπασμα θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς, αλλά βαθιά μέσα σου γνωρίζεις πως απαιτούνται δύσκολες και σημαντικές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν σε νέες κατευθύνσεις για τη ζωή σου.  Φρόντισε να προετοιμαστείς για ουσιαστικές εκκαθαρίσεις και άφησε τις επιφανειακές εντυπώσεις στην άκρη.

 

Ιχθείς

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα αποτελέσει την αφορμή για να θελήσεις να μιλήσεις και να εκφράσεις αυτά που έχεις μέσα σου και αποτελούν σκόρπιες λέξεις μία κουβέντας που θα πρέπει να λάβει χώρα. Ίσως να γίνεσαι ιδιαίτερα απαιτητικός/η ως προς τις αιτιάσεις σου, να αποφασίζεις να διεκδικήσεις κάποια πράγματα που χάριζες σε τρίτους μέχρι σήμερα. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να δεις τα πράγματα μέσα από μία γενικότερη ματιά, με αποτέλεσμα να ζορίζεσαι ώστε να χωρέσεις μέσα στα δεδομένα που έχουν προκύψει και ορίζονται από συγγενικά σου πρόσωπα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων