Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



03
Δεκ
Ηλιακη εκλειψη 4/12/2021
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη έκλειψη προσφέρει ευκαιρίες ξεκινήματος, αφού μπορεί να δίνει όραμα και αισιοδοξία για το μέλλον. Αυτό όμως σημαίνει πως καλείσαι να βάλεις σε μία ζυγαριά το οικονομικό σκέλος που μπορεί να σε ωθεί στο να επιλέξεις να παραμείνεις δεσμευμένος/η στην κατάσταση που βρίσκεσαι και την πνευματική ελευθερία που θέλεις να διατηρείς ως κόρη οφθαλμού στη ζωή σου. Τα δύο αυτά στοιχεία μπορεί να μη συνεργάζονται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, οπότε καλείσαι να αποφασίσεις ποια θα είναι η προτεραιότητα σου στην προσπάθεια να αποφασίσεις ποιο δρόμο θα ακολουθήσεις.

 

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα μπορούσε να σου προσφέρει τη διέξοδο που αναζητάς ώστε να αποδράσεις από ένα στενό και πιεστικό πλαίσιο καθημερινότητας μέσα στο οποίο κινείσαι. Μπορείς να σχεδιάσεις ένα ταξίδι, να πραγματοποιήσεις μία κοντινή ή πιο μακρινή απόδραση, να αποφασίσεις να ασχοληθείς με ένα χόμπι σου που έχεις αφήσει στο περιθώριο, να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η σε σχέση με το περιβάλλον σου. Όλα τα παραπάνω βέβαια έχουν ένα οικονομικό κόστος το οποίο δεν μπορείς να αγνοείς.

 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να αναλογιστείς τις συνέπειες των λόγων και των σχεδίων σου ως προς την άλλη πλευρά. Μπορεί να λάβεις αντίλογο από το/η σύντροφο και να κατηγορηθείς πως λειτουργείς έντονα ατομικά τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να χρειαστεί να μοιραστείς κάποιες σκέψεις σου και να συνειδητοποιήσεις πως έχει κοντά σου ανθρώπους τους οποίους σέρνεις μαζί σου και δεν είναι εύκολο να σε ακολουθήσουν στα πλάνα που καταστρώνεις. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να μιλήσεις για τα νέα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής και να σοκάρεις ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να σε βλέπουν κάπως διαφορετικά.

 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου θα αποτελέσει την ευκαιρία να προκύψουν αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, εφόσον είσαι έτοιμος/η να δεχτείς τις προτάσεις ή προκλήσεις από τρίτους. Ο/η σύντροφος μπορεί να δηλώσει την άρνηση του/ης να συνεχίσει να κινείται με τον τρόπο που το κάνει πράξη τον τελευταίο καιρό και αυτό να δημιουργήσει μία νέα κατάσταση στη ζωή σου. Μπορεί πάλι να ξεκινά κάτι καινούργιο στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που ανατρέπει τις συνήθειες που διατηρούσες μέχρι σήμερα, κάτι που σε βάζει στη διαδικασία να θέσεις εκ νέου προτεραιότητες στη ζωή σου.

 

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη φαίνεται να επηρεάζει τη σχέση σου με πρόσωπα του καθημερινού εργασιακού στίβου, να αποτελεί το καμπανάκι πως κάτι δεν πάει καλά και είναι καιρός να αλλάξει. Θα χρειαστεί να συζητήσεις σχετικά με τις προθέσεις σου και να βρεις λύσεις ώστε να απομακρυνθείς από μία κατάσταση που δε σε ευχαριστεί. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως έχεις πολλές ασχολίες κατά τη διάρκεια της ημέρας σου με αποτέλεσμα να μη σου περισσεύει χρόνος για την προσωπική σου ζωή, κάτι που σε ενοχλεί και σε κάνει να θέλεις να ξεσπάσεις κάπου.

 

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα μπορούσε να φέρει αέρα ανανέωσης στη ζωή σου, αφού σου προσφέρει την ευκαιρία να ασχοληθείς με κάτι πέρα από τα επαγγελματικά σου και τα τετριμμένα θέματα της καθημερινότητας. Μπορείς να βρεις το χρόνο για να ασχοληθείς με το χόμπι σου, να περάσεις στιγμές με το έτερο ήμισυ, να κανονίσεις μία εκδρομή που θα βοηθήσει τη σχέση σας. Ίσως πάλι να αποκτήσεις περισσότερη επαφή με παιδιά και με την παιδική αθωότητα την οποία αναζητάς, κάτι που σε κάνει να απομακρύνεσαι από την έντονη σοβαρότητα ή σοβαροφάνεια που υπάρχει στη ζωή σου. 

 

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα αποτελέσει μία κομβική στιγμή για να συνειδητοποιήσεις πως καλείσαι να αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις σε κάποια σχέδια που κάνεις και αφορούν κομβικές αλλαγές στη ζωή σου. Θα χρειαστεί να αποφασίσεις αν θα αναζητήσεις ένα νέο σπίτι. αν θα αποφασίσεις πως είναι καιρός να μετακομίσεις σε ένα μέρος που σε βολεύει πολύ περισσότερο. Ίσως πάλι να υπάρχουν επαγγελματικές προκλήσεις μπροστά σου και να αναρωτιέσαι αν είναι καιρός να κάνεις μία κίνηση που θα ταράξει τη σταθερότητα της ζωής σου. Να θυμάσαι πως σε λίγο καιρό μπαίνεις σε εποχή αλλαγών οπότε δεν μπορείς να παραμένεις αδιάφορος/η μπροστά στις προκλήσεις που δέχεσαι. 

 

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να σχεδιάσεις ένα ταξίδι, να τολμήσεις να εξετάσεις το ενδεχόμενο μελλοντικών σπουδών που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου κατάρτιση. Έχεις την ευκαιρία να κοιτάξεις πέρα από το προφανές. να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες προοπτικές, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σε βοηθούν να δεις τα πράγματα μέσα από διαφορετική οπτική γωνία. Αυτό βέβαια μπορεί και να σημαίνει πως λαμβάνεις αποστάσεις από κοντινά σου πρόσωπα, πως αλλάζεις τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας μαζί τους, θέλοντας να δείξεις πως δε συμφωνείς με αρκετά από όσα πρεσβεύουν. 

 

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα ταρακουνήσει τα οικονομικά σου και θα σε βάλει στη διαδικασία της έντονης σκέψης σχετικά με μία επαγγελματική αλλαγή. Μπορεί να δέχεσαι μία πρόταση την οποία δεν μπορείς να απορρίψεις εξαρχής, αφού σου προσφέρει χρήματα που σε βοηθούν να νιώσεις πως πατάς πολύ καλύτερα στα πόδια σου. Μπορεί πάλι να έχεις αρκετά έξοδα αυτή την εποχή και να προσπαθείς να θέσεις προτεραιότητες, κάτι που όμως δεν είναι αρκετά εύκολο αφού έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα τα οποία δεν κλείνουν όσο εύκολα νομίζεις πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. 

 

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως μπορείς να έχεις και πάλι την ευχέρεια των κινήσεων, πως είσαι σε θέση να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε βγάλουν από τα σκοινιά του ρινγκ στα οποία έχεις βρεθεί. Θα εκφράσεις τις προθέσεις και διαθέσεις σου, θα τολμήσεις να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός/η και μπορεί να αποφασίσεις να αφήσεις στην άκρη την καθημερινότητα που σε φθείρει. Τόλμησε να κοιτάξεις τη μεγάλη εικόνα και να πάψεις να σέρνεσαι πίσω από τα μικρά κομμάτια μίας ρουτίνας που δε σου ταιριάζει. Ένα νέο ξεκίνημα είναι προ των πυλών, οπότε φρόντισε να το σχεδιάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

 

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, τα οποία καλείσαι να τολμήσεις να αγγίξεις. Δεν είναι καιρός να κλειστείς στον εαυτό σου, αλλά να δράσεις αποφασιστικά και να ασχοληθείς με ότι αποτελεί ένα βαρίδι που σέρνεις μαζί σου χωρίς να το έχεις επιλέξει. Μία κουβέντα με ανθρώπους που συνεργάζεσαι θα μπορούσε να σε βοηθήσει να βρεις την άκρη του νήματος, αλλά παράλληλα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με το μοτίβο της συμπεριφοράς σου που καλείσαι να αλλάξεις αν θέλεις να μπορείς να συνεργάζεσαι και όχι να απομονώνεσαι από τους γύρω σου. 

 

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να βρεις συμμάχους σε μία προσπάθεια να σταθείς όρθιος/α μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν είναι και ιδιαίτερα φιλικό προς εσένα. Θα μπορούσες να περάσεις χρόνο με κοντινά σου πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου, να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και σε ξεκουράζουν, να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η. Αν πάλι υπάρχουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, τότε τόλμησε να ζητήσεις την αρωγή φίλων και γνωστών, να αποφύγεις να απομονωθείς, γιατί μία τέτοια απόφαση θα μεγαλοποιήσει τα προβλήματα μέσα στο μυαλό σου. 

 

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα αποτελέσει ένα από τα πρώτα καμπανάκια σχετικά με το ρόλο που θα αναλάβεις το επόμενο χρονικό διάστημα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που εξελίσσεται και προχωρά παρακάτω. Είναι καιρός να αποφασίσεις αν θα τολμήσεις να ακολουθήσεις ένα μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά σου και σου ζητά να φροντίσεις να αλλάξεις πορεία σε σχέση με το παρόν σου. Ίσως πάλι να θελήσεις να κάνεις τομές στον οικογενειακό τομέα, αποφασίζοντας να στρέψεις την πορεία σου και να βρεθείς σε ένα νέο δρόμο, κάτι που μπορεί να ξαφνιάσει τους κοντινούς σου ανθρώπους.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων