Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2022

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2022 βρίσκονται εδώ:

https://signingstars.gr/y4/%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC_%CE%BC%CE%BF%CF%85.html01
Ιαν
Νεα Σεληνη 2/1/2022
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 2 Ιανουαρίου στη 12η μοίρα του Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό μοιάζει να θέλει να ενεργοποιήσει τους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να συνεχίσεις να κινείσαι μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο έκφρασης και δράσης ή θα αποφασίσεις να κάνεις τομές και να αποδράσεις. Μπορεί να πιέζεσαι ώστε να καταπνίξεις τις επιθυμίες και διαθέσεις σου, κάτι που όμως δεν μπορεί να αποτελέσει απλά την αφορμή για επανάσταση και εναντίωση απέναντι σε κανόνες που έχουν τεθεί από ανθρώπους που δεν είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις. Από την άλλη πλευρά, είναι καιρός να γίνουν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις στον εργασιακό τομέα, να προχωρήσεις στην αλλαγή του τρόπου συμπεριφέρεσαι απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες, να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα μπορούσε να θέσει νέους επαγγελματικούς στόχους, να σε βάλει στη διαδικασία να καταγράψεις συμπεριφορές και προθέσεις που είναι σε θέση να επηρεάσουν την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, θέλοντας να μην τις επαναλάβεις. Ίσως να επιδιώξεις να αναθεωρήσεις τις σχέσεις σου με ανθρώπους του εργασιακού σου κύκλου, να προσπαθήσεις να κλείσεις ανοικτά κεφάλαια που καταφέρνουν να δημιουργούν αντιπαραθέσεις. Τέλος, προσπάθησε να οριοθετήσεις τον εαυτό σου και να αποφύγεις τις λεκτικές εντάσεις με ανθρώπους που μπορούν να ορίζουν ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας σου.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να αποτελεί την ευκαιρία να επανεξετάσεις ένα εκπαιδευτικό πλάνο που έχεις στο μυαλό σου και μπορεί να αποτελεί το στόχο για τη νέα χρονιά. Θα χρειαστεί να δεσμευτείς σε μία προσπάθεια που θα θέσεις σε εφαρμογή, να συνειδητοποιήσεις πως θα χρειαστεί να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου, να σκάψεις μέσα σου και να βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που θέτεις στον εαυτό σου. Ένα ταξίδι αυτή την περίοδο μπορεί να σε αναζωογονήσει, αλλά παράλληλα θα δημιουργήσει και αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θέλει να σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις ορισμένα στοιχεία που αφορούν τα οικονομικά σου, να σε βοηθήσει ώστε να βάλεις σε σειρά τις ανοικτές εκκρεμότητες. Θα χρειαστεί να έρθεις σε συνεννόηση με το/η σύντροφο ή το συνεργάτη σου ώστε να λάβετε κάποιες αποφάσεις που δεν είναι εύκολες, να αναπροσαρμόσετε τους στόχους σας με βάση τα καινούργια δεδομένα. Στον ερωτικό τομέα, η επιστροφή ενός προσώπου από τα παλιά μπορεί να έχει περιπλέξει τα πράγματα, οπότε προσπάθησε να ξεδιαλύνεις τι ακριβώς συμβαίνει, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. 

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία για να κάνεις μία νέα αρχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να καθαρίσεις το περιβάλλον σου από ανθρώπους που επηρεάζουν τη σχέση σου και να διατηρήσεις κοντά σου όσους/ες μπορούν να συμβαδίσουν με τις επιλογές σου. Είναι πιθανό να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες τομές στον επαγγελματικό τομέα και να διακόψεις την επαφή σου με πρόσωπα που θεωρείς πως σε κρατούν δέσμιο/α ενός παρελθόντος που αφήνεις πίσω σου. Όλα τα παραπάνω μοιάζουν πολύ ελπιδοφόρα για το παρόν και το μέλλον σου, αρκεί βέβαια να έχεις το θάρρος ώστε να επιδιώξεις να γίνουν πράξη οι επιθυμίες και οι επιλογές σου. 

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε φορτώνει με υποχρεώσεις τις οποίες προσπαθείς να αποφύγεις αλλά κάτι τέτοιο δε μοιάζει να είναι εύκολο. Ίσως να αποφασίσεις να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητες της καθημερινότητας σου, να αναζητήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσένα, χωρίς όμως αυτό να είναι κάτι το απλό. Θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις ανοικτές επαγγελματικές εκκρεμότητες και να κλείσεις την πόρτα σε καταστάσεις που σου φορτώνουν τρίτοι χωρίς να θεωρείς πως ανήκουν στις δικές σου υποχρεώσεις. Τέλος, φρόντισε το σώμα σου και απόφυγε τις υπερβολές. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου προσφέρει μία νέα εποχή στον προσωπικό τομέα, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Έχεις την ευκαιρία να οδηγήσεις τη σχέση σου σε μία νέα εποχή, να κάνεις επιλογές που δείχνουν πως είσαι προετοιμασμένος/η για τις προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά σου. Αν πάλι υπάρχει ένα δίλημμα στο μυαλό σου, τότε είναι καιρός να πάψεις να ονειροβατείς και να προσπαθήσεις να δώσεις δομή και σκελετό στο πλάνο. Προσπάθησε να προσγειώσεις τα δεδομένα και να αποφασίσεις με γνώμονα την πραγματική διάσταση της ζωής. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φαίνεται να θέλει να σου επισημάνει πως είναι καιρός να κάνεις κάτι ώστε να αλλάξεις τα δεδομένα σε μία δύσκολη κατάσταση σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα υψώσεις το ανάστημα σου απέναντι σε ένα άτομο που επιμένει να συμπεριφέρεται με τρόπο που σε ενοχλεί, χωρίς να αγχώνεσαι μήπως αυτό σημαίνει πως υψώνεις τείχη και αναχώματα. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να αλλάξεις τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι σου, να προχωράς σε αποφάσεις που φαίνεται να ταρακουνάνε τους υπάρχοντες ρόλους και θα ενοχλήσουν κάποια άτομα που έχουν συνηθίσει να κινούνται μέσα σε ένα συγκεκριμένο και ασφαλές πλαίσιο. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να εκφραστείς με τρόπο που θα ενοχλήσει άτομα του συγγενικού σου κύκλου. Μπορεί να εκφράσεις μία άποψη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δύσκολα εφαρμόσιμη, να γίνεις δυσάρεστος/η σε ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να σε βλέπουν με ένα διαφορετικό τρόπο, να αποφασίσεις να επιτεθείς και όχι να περιμένεις να περάσει η καταιγίδα. Σε περισσότερο πρακτικό επίπεδο, προσπάθησε να είσαι προσεκτικός/η απέναντι σε βιαστικές αποφάσεις σχετικές με ταξίδια και αποδράσεις, αφού κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φαίνεται να σε βάζει μπροστά στην προοπτική του να αλλάξεις κάτι στον οικονομικό τομέα, να προχωρήσεις σε κάποιες αποφάσεις που είναι βέβαιο πως θα ιεραρχήσουν κάπως διαφορετικά τις προτεραιότητες σου. Μπορεί να πιέζεσαι οικονομικά και να χρειαστεί να κάνεις κάποιες θυσίες προσωπικού περιεχομένου, να κοιτάξεις το συμφέρον της οικογένειας σου. Ίσως να συνειδητοποιείς πως βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο σχετικά με το σπίτι σου και να επιδιώξεις να κάνεις κάποιες αλλαγές σε αυτό ή να αποφασίσεις πως θα προχωρήσεις σε μία νέα αγορά. Κάτι τέτοιο μοιάζει να σε πιέζει, οπότε προσπάθησε να το αξιολογήσεις μέσα σε βάθος χρόνου ενός περίπου μήνα.   

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου φαίνεται να αποτελεί το καμπανάκι πως κάτι δεν πάει πολύ καλά, πως είναι καιρός να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να αλλάξεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής. Μία σχέση που δεν προχωρά παρακάτω θα χρειαστεί να λυθεί, κάτι που βέβαια δεν είναι πολύ εύκολο, αλλά παράλληλα θα μπορούσε να αποτελέσει το καμπανάκι της αφύπνισης. Αν πάλι έχει προκύψει στη ζωή σου μία επιστροφή από το παρελθόν, τότε καλό θα ήταν να μη βιαστείς να ενθουσιαστείς, αλλά να προσπαθήσεις να φέρεις τις μνήμες του παρελθόντος στην πραγματικότητα του παρόντος και να προχωρήσεις στις κατάλληλες συγκρίσεις. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα μπορούσε να αποτελέσει το σινιάλο αφύπνισης, να σε βάλει στη διαδικασία να υποσχεθείς στον εαυτό σου πως θα ακούσεις τον εσωτερικό σου κόσμο και θα ακολουθήσεις τις προτροπές του. Μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις σωματικές σου δυνάμεις και να εστιάσεις στην ενδυνάμωση του εαυτού σου. Μπορεί πάλι να αποφασίζεις να ψάξεις περισσότερο επίμονα κάποια σημάδια που υπάρχουν σχετικά με την υγεία σου, ώστε να ανακαλύψεις τη ρίζα του κακού και να προχωρήσεις σε μία ολιστική αλλαγή του τρόπου που ζεις. Τέλος, στον επαγγελματικό τομέα φρόντισε να είσαι προσεκτικός/η με τις συναναστροφές σου και να αποφύγεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις καλά.  

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μοιάζει να θέλει να σου ψιθυρίσει πως μπαίνεις σε μία νέα κοινωνική περίοδο της ζωής σου, πως είναι καιρός να κάνεις κάποιες εκκαθαρίσεις τον τομέα των φιλικών σου σχέσεων και συναναστροφών. Ίσως να αρχίζεις να αποκτάς αποστάσεις από πρόσωπα που έχεις συνηθίσει να βρίσκονται κοντά σου, αφού αλλάζουν τα ενδιαφέροντα σου και θέλεις να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες πληροφορίες και ιδέες. Ίσως πάλι να προκύπτουν επαγγελματικές προκλήσεις, τις οποίες δεν μπορείς ακόμα να αξιολογήσεις πλήρως, αλλά απλά να μαζέψεις πληροφορίες και να αποφασίσεις τον επόμενο μήνα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων