Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



15
Ιαν
Πανσεληνος 17/1/2022
Από signingstar

Η Πανσέληνος τη 17ης Ιανουαρίου στην 27η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να επηρεάζει έντονα τη διάθεση και το συναισθηματικό κόσμο των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να έρθεις αντιμέτωπος/η με τα συναισθήματα σου και να αξιολογήσεις κατά πόσο είναι εφικτό να αναμετρηθείς με αυτά που κρύβονται μέσα σου και μπορούν να λειτουργήσουν σαν την πυρηνική βόμβα στα θεμέλια των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ζητήσεις περισσότερο ελευθερία, να θελήσεις να πάρεις αποστάσεις από μία κατάσταση που σε περιορίζει και σε αναγκάζει να γίνεσαι διαφορετικός άνθρωπος σε σχέση με αυτό που πραγματικά είσαι. Μπορεί πάλι να βρίσκεσαι μπροστά στο τέλος μίας κατάστασης και να βάζεις την οριστική τελεία στην όλη κατάσταση, αντιλαμβανόμενος/η πως από εδώ και πέρα χρειάζεται να διαθέτεις δύναμη και αντοχή για να ξεκινήσεις και πάλι τη ζωή σου.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο φαίνεται να επηρεάζει τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι σου, να διαμορφώνει νέα δεδομένα στη σχέση σου με μέλη της οικογένειας. Θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι δεν είναι εύκολο να ακολουθήσουν τις αλλαγές που επιβάλλονται, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω στην κούρσα της προσωπικής τους εξέλιξης. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να ανιχνεύσεις τους ανθρώπους που λειτουργούν με τοξικό τρόπο απέναντι στις προθέσεις σου και να πάρεις αποστάσεις εφόσον κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα σε βάλει στη διαδικασία να εξετάσεις κάποια πράγματα θέλοντας να κοιτάξεις από την άλλη πλευρά αυτών. Μπορεί να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου και να εκφράσεις διαφορετικές σκέψεις και αντιλήψεις, με αποτέλεσμα να μπερδεύεις τους γύρω σου σχετικά με τις προθέσεις σου. Μπορεί πάλι να θελήσεις να ακούσεις το ένστικτο σου που λέει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τη λογική, και να βρεθείς σε ένα δίλημμα που δεν μπορείς να επιλύσεις. Τέλος, να θυμάσαι πως δε χρειάζεται να φωνάζεις για να περάσεις τις απόψεις σου, αλλά απλά να μπορείς να πείσεις με τα επιχειρήματα σου.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα αποτελέσει μία δύσκολη στιγμή για τα οικονομικά σου, αφού μπορεί να συνειδητοποιείς πως κάποιοι προσπαθούν να βάλουν χέρι στα κεκτημένα σου με τρόπο που δε σου αρέσει καθόλου. Ίσως να συγκρουστείς με συγκεκραμένα πρόσωπα και να θελήσεις να επιβάλεις τις σκέψεις και απόψεις σου. Ίσως πάλι να γίνεις περισσότερο εγωιστής/ρια απέναντι στις προθέσεις προσώπων του συγγενικού πλαισίου που μοιάζουν έτοιμοι να κλέψουν το χρόνο σου. Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να σκεφτείς πολύ καλύτερα μία συνεργασία που δεν είναι ακόμα καλά τοποθετημένη στο χρόνο.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα αποτελέσει την αφορμή για να καταλάβεις πως χρειάζεται να κάνεις κάτι για να διεκδικήσεις πολύ περισσότερα σε σχέση με όσα κερδίζεις το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αν υπάρχουν αλλαγές στον εργασιακό στίβο, τότε φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η ώστε να μονομαχήσεις για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και να μην επιτρέψεις σε τρίτους να επωφεληθούν από τις περιστάσεις. Στον προσωπικό τομέα, αν είσαι αποφασισμένος/η να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε μία κατάσταση, τότε φρόντισε να ευθυγραμμίσεις το μυαλό με την καρδιά σου σχετικά με αυτή την αποστολή που αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να αποτελέσει ένα αγκάθι στην καθημερινότητα σου, αφού προσθέτει βάρη που καλείσαι να διαχειριστείς χωρίς να μπορέσουν να σε κάμψουν. Προσπάθησε να διακρίνεις τους ανθρώπους που λειτουργούν παρασιτικά και είναι σε θέση να σε βλάψουν, ώστε να πάρεις αποστάσεις από αυτούς. Παράλληλα, φρόντισε να προσέξεις τον εαυτό σου, να αθληθείς και να είσαι πιο προσεκτικός/η με τη διατροφή σου ώστε να αποφύγεις τις υπερβολές που θα σε οδηγήσουν στο να φορτώσεις τον οργανισμό σου με περιττά βάρη.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να λύσεις διαφορές και προβλήματα με πρόσωπα του φιλικού κύκλου, να δοθούν εξηγήσεις σε ζητήματα που σε μπερδεύουν και σε αναγκάζουν να έρχεσαι σε διαρκή αντιπαράθεση με κοντινά άτομα. Προσπάθησε να είσαι συγκαταβατικός/η στα λεγόμενα των άλλων και να εντάξεις μέσα στο πλαίσιο σκέψης και επιχειρηματολογίας και το συναισθηματικό σου κόσμο. Αν πάλι υπάρχουν παράπονα από το έτερο ήμισυ επειδή δεν έχεις αρκετό χρόνο για να αφιερώσεις στη σχέση σας, τότε προσπάθησε να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου και να δείξεις πως η σχέση σου είναι ψηλά στη λίστα της ιεραρχίας σου. 

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα δημιουργήσει μία αναστάτωση στον επαγγελματικό τομέα, αφού καλείσαι να αποδείξεις πως διαθέτεις ικανότητες που δεν αμφισβητούνται από τους γύρω σου. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει πως καλείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να φέρεις εις πέρας αποστολές που κάποιοι άλλοι διστάζουν να αγγίξουν. Ίσως πάλι να είναι καιρός να βάλεις τα πράγματα στον οικογενειακό τομέα στη θέση τους και να εκφράσεις τις σκέψεις σου, ακόμα και αν αυτές μοιάζουν με χειροβομβίδες μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν είναι ακριβώς γαλήνιο, αλλά δε χαρακτηρίζεται και ως πεδίο μάχης. 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο φαίνεται να σε ωθεί να ανοίξεις το στόμα σου και να εκφράσεις τις σκέψεις σου, γνωρίζοντας όμως πως κάτι τέτοιο θα φέρει αντιδράσεις και αντίλογο. Αν είσαι έτοιμος/η να κάνεις κάτι τέτοιο, τότε μπορείς να ανοίξεις τον ασκό του Αιόλου, αλλά να ξέρεις πως κάποιες σχέσεις δε θα είναι ποτέ ίδιες μετά από αυτή την κατάσταση. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία εκπαιδευτική διαδικασία, τότε καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως η διαδρομή είναι ακόμα μακριά και χρειάζεται να διαθέτεις αρκετές πνευματικές αντοχές για να φέρεις εις πέρας την αποστολή και να πετύχεις τον τελικό σου στόχο. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μοιάζει να ταρακουνά τα οικονομικά σου, να σε βάζει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με την άλλη πλευρά και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που αφορούν τα κεκτημένα σου. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς να βασίζεσαι σε ένα άλλο πρόσωπο σχετικά με την οικονομική σου ακεραιότητα και να καλό θα ήταν να προστατέψεις τον εαυτό σου. Μπορεί πάλι να έχουν προκύψει αρκετά έξοδα στο σπίτι σου και να προσπαθείς να μοιράσεις τα βάρη με το/η σύζυγο. Μπορεί τέλος να προκύπτουν αναταραχές στον εργασιακό χώρο και να χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η ώστε να μην τεθούν σε κίνδυνο και αμφισβήτηση τα κεκτημένα σου. 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα αποτελέσει μία σημαντική χρονική στιγμή για εσένα, αφού καλείσαι να αποφασίσεις αν είσαι διατεθειμένος/η να διατηρήσεις το τιμόνι στα χέρια σου ή να κάνεις στην άκρη και να επιτρέψεις σε άλλους να οδηγήσουν το όχημα. Προσπάθησε να οδηγηθείς στην τελική απόφαση βασιζόμενος/η σε πρακτικά ζητήματα και σκεπτόμενος/η πως ο χρόνος παίζει μεγάλο ρόλο, ώστε να αποφύγεις να λειτουργήσεις εγωιστικά και με πείσμα απέναντι στις εξελίξεις που δεν μπορούν να σε περιμένουν άλλο. Αν είσαι έτοιμος/η να αποχωρήσεις από ένα σχήμα, τότε να θυμάσαι πως υπάρχουν και συνέπειες τις οποίες καλείσαι να έχεις μελετήσει αρκετά προσεκτικά. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σου φωνάζει πως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με θέματα της υγείας σου, να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στη σωματική σου ακεραιότητα και να αποφύγεις να λειτουργήσεις βιαστικά και απρόσεκτα. Προσπάθησε να προστατέψεις τον εαυτό σου, να διαφυλάξεις τα νώτα σου, να φροντίσεις τη διατροφή σου και να αποφύγεις τις υπερβολές που θα σε θέσουν σε κίνδυνο. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να υπάρχει έντονο παρασκήνιο με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητο να προσέξεις τις κινήσεις ανθρώπων που μπορεί να διατηρούν ένα διπλό ρόλο στις περιστάσεις στις οποίες εμπλέκεσαι.

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια τα βαθιά σου συναισθήματα, να σε βάζει στη διαδικασία να ανησυχήσεις για κοντινά σου πρόσωπα. Μπορεί να θελήσεις να ασχοληθείς με τη ζωή ανθρώπων του στενού σου κύκλου, να θελήσεις να εξετάσεις κατά πόσο αντιμετωπίζουν προβλήματα στα οποία θα μπορούσες να έχεις συνεισφορά και να προσφέρεις τη βοήθεια σου. Παράλληλα. μπορεί να αποφασίζεις να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου και να λειτουργήσεις με αποφασιστικότητα και αμεσότητα ώστε να λύσεις τα προβλήματα τα οποία παραμένουν και σε εμποδίζουν από το να νιώσεις ευτυχισμένος/η.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων