Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 22
Δεκ
Ετησιες προβλεψεις 2022
Από signingstar

Τολμάς;

 

Το 2022 μοιάζει να είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για εσένα, αφού βρίσκεσαι στο επίκεντρο αρκετών αστρολογικών γεγονότων. Από τη μία πλευρά, η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο σου τον Ιανουάριο ανοίγει το χορό των εκλείψεων και των καρμικών προκλήσεων. Θα κληθείς να αποφασίσεις αν τολμάς να κάνεις ένα βήμα που μοιάζει σε άλμα για πολλούς, αφού μπορεί να αφήνεις στο περιθώριο την ασφάλεια του γνώριμου που διατηρούσες τα περασμένα χρόνια. Η ταυτόχρονη παρουσία του Ουρανού στο ζώδιου σου, δημιουργεί ασφυκτικές συνθήκες στη ζωή σου και σε αναγκάζει να επαναστατήσεις απέναντι σε κατεστημένα. Μπορεί να τινάζεις στον αέρα τη σχέση σου, να αποφασίζεις να ζήσεις όσα δεν τόλμησες στο παρελθόν, να αλλάζεις τον τομέα της καριέρας σου αφήνοντας κάτι που πολλοί θα θεωρούσαν ασφαλές και σίγουρο. Ίσως πάλι να κάποιοι να αποφασίζουν να ηλεκτρίσουν τη ζωή σου, δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης, το οποίο καλείσαι να διαχειριστείς με γνώμονα τη λογική αλλά και την ταχύτητα αφού ο χρόνος κυλά αντίστροφα.

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα σου δείξει πόσο σημαντικό είναι να είσαι έτοιμος/η για αποφάσεις και δράσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής σου. Μετά τον Μάιο, όταν και θα έχεις βιώσει την πίεση των εκλείψεων που θα έχουν προηγηθεί, θα μπεις σε ένα καλοκαίρι που θα μπορούσες να τολμήσεις να προχωρήσεις σε σημαντικές εκκινήσεις στη ζωή σου. Καλό θα ήταν βέβαια να ζυγίσεις με προσοχή το όφελος αυτών των κινήσεων, αφού από τον Οκτώβριο και μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα αντιληφθείς πως μερικές υποσχέσεις ήταν ψεύτικες, κάποιες ευκαιρίες αποδεικνύονται πιο μικρές από όσο φανταζόσουν και κάποιες γνωριμίες δε θα φανούν αντάξιες του ενδιαφέροντος που θα δείξεις.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινό τρόπο σκέψης και κοντινά ενδιαφέροντα. Ίσως να θελήσεις να γίνεις μέλος ομάδων που σε βοηθούν να διώξεις την προσωπική ανασφάλεια που κουβαλάς, να ξεχάσεις τις δικές σου σκέψεις και φοβίες και να συμμετάσχεις σε δράσεις που έχουν ως στόχο το κοινωνικό όφελος. Μπορείς πάλι να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, δημιουργώντας νέες φιλίες, θέλοντας να σπάσεις ένα πλαίσιο απομόνωσης που μπορεί να δημιουργείται στη ζωή λόγω του φορτωμένου επαγγελματικού ή οικογενειακού προγράμματος που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς με τα κοινά, τότε η συμμετοχή σου σε ομάδες που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη, θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η είσοδος και δοκιμαστική παραμονή του Δία στον Κριό στις 10 Μαΐου και μέχρι τις 28 Οκτωβρίου θα αποτελέσει την αφορμή για να έρθεις αντιμέτωπος/η με τον εαυτό σου και όσα κουβαλάς μέσα σου. Μπορεί να αισθανθείς ένα κενό, το οποίο βέβαια δεν είναι απαραίτητο να συνάδει με την κοινωνική σου ζωή η οποία είναι πιθανό να είναι πλούσια. Αυτό το κενό όμως έχει να κάνει με το στόχο για τη ζωή σου, έχει να κάνει με το γεγονός πως μπορεί να ξοδεύεσαι σε πολλές περιστάσεις χωρίς τελικά να λαμβάνεις την ουσιαστική ευχαρίστηση που αναζητάς. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μη λαμβάνεις ευχαρίστηση από την επαγγελματική σου ζωή και αυτό να είναι ένα σημαντικό θέμα που έχει να κάνει με τη χάραξη στόχων για το μέλλον. Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να αποτελέσουν αφορμές για να προσεγγίσεις επαγγελματίες του χώρου της ψυχολογίας που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν ώστε να έρθεις σε επαφή με τέτοια εσωτερικά ερωτήματα τα οποία δεν αντιμετωπίζονται με επιφανειακό τρόπο.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο και 10ο Ηλιακό σου οίκο για όλο το 2022 φαίνεται να αποτελεί την αφορμή για να κάνεις μικρά αλλά επώδυνα βήματα για την αλλαγή της επαγγελματικής και γενικότερης δημόσιας εικόνας σου, ειδικά αν ανήκεις στους/ις εκπροσώπους του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου και ωροσκόπου του Ταύρου. Θα αισθανθείς πίεση στον εργασιακό χώρο, είτε επειδή έχεις ένα αφεντικό πάνω από το κεφάλι σου, το οποίο περιορίζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς, είτε επειδή καλείσαι να λειτουργήσεις μέσα σε πλαίσια που ορίζει η κοινωνία γύρω σου. Μπορεί να λυγίσεις κάτω από το βάρος της πίεσης, να κάνεις λάθη και να πρέπει να δεχτείς τις συνέπειες αυτών, αλλά μπορεί και να αρχίσεις να πιστεύεις πως δε βρίσκεσαι στον επαγγελματικό τομέα που σου ταιριάζει. Αυτό το τελευταίο θα γίνει έντονο τον Ιανουάριο, το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο όταν και θα πιέζεσαι να χωρέσεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες μέσα σε ένα πλαίσιο που είναι ιδιαίτερα στενό ή σε μία προοπτική καριέρας που δε φαίνεται πλέον να σε συγκινεί όπως έκανε παλιότερα. Παράλληλα, θα βιώσεις πίεση στον οικογενειακό τομέα, καθώς καλείσαι να πάρεις στα χέρια σου την εξέλιξη της ζωής σου, είτε επειδή αποχωρείς από την οικογένεια μέσα στην οποία μεγάλωσες είτε επειδή είσαι αποφασισμένος/η να προχωρήσεις στη δημιουργία της δικής σου οικογένειας. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να προχωρήσεις σε μικρά και σταθερά βήματα, να χρησιμοποιήσεις την ικανότητα σου να διαβάζεις τα εμπόδια και τους κινδύνους πριν να χρειαστεί να τα αντιμετωπίσεις και να λειτουργήσεις με γνώμονα την προσωπική σου ασφάλεια.

Η ταυτόχρονη παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο σου για όλο το 2022, σε μετατρέπει σε έναν/μία επαναστάτη που θα χρειαστεί να έχει και αιτία αλλά και πλάνο. Είναι εύκολο να τα βάλεις με τους γύρω σου, να ρίξεις όλο το φταίξιμο σε γονείς, αφεντικά ή στην κοινωνία, αλλά είναι περισσότερο ουσιαστικό και ωφέλιμο να θυμάσαι πως έχεις εσύ το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τα προβλήματα της ζωής σου. Μπορείς να ανοίξεις νέους δρόμους για εσένα, έχοντας όμως την υποχρέωση να ακολουθήσεις τα δικά σου βήματα και όχι τα χνάρια που έχουν αφήσει πίσω τους όσοι ακολουθούσες όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πλέον αποσύρονται.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 30 Απριλίου στη 10η μοίρα του ζωδίου σου σε σύνοδο με τον Ουρανό, η οποία επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις γεννημένους/ες τις δύο τελευταίες ημέρες του πρώτου δεκαημέρου και τις δύο πρώτες ημέρες του δεύτερου δεκαημέρου. Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη είναι σε θέση να αλλάξει την πορεία της ζωής σου, να προκαλέσει μία μεγάλη αναταραχή την οποία καλείσαι να αντιμετωπίσεις με θάρρος και αποφασιστικότητα. Μπορεί να αποφασίζεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή, να κάνεις μία κίνηση που θα ταράξει τις υπάρχουσες ισορροπίες, να δοκιμάζεις να ζήσεις με ένα διαφορετικό τρόπο. Ίσως να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις στα δεδομένα της ζωής σου, να μην είσαι σε θέση να πάρεις καθαρό αέρα και να δοκιμάζεις να ζήσεις με γνώμονα παραμέτρους που φαντάζουν ξένες στους γύρω σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τις αποφάσεις άλλων που επηρεάζουν και τις δικές σου κινήσεις, να χρειαστεί να βιώσεις μία απώλεια η οποία σε παγώνει, αλλά παράλληλα θα αποτελέσει την αφορμή για να στρέψεις τη ζωή σου προς νέα κατεύθυνση. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στην 22η μοίρα του Σκορπιού σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε ευνοϊκά τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως χρειάζεται να αποχαιρετήσεις ανθρώπους και γνώριμες καταστάσεις που έφτασαν στο τέλος τους. Καλό θα ήταν να αποχωρήσεις από μία σχέση που έχει πλέον βαλτώσει, γιατί διαφορετικά μοιάζει σαν να βουλιάζεις στη δική σου προσωπική ανυποληψία. Ίσως πάλι να κλείνει ένα επαγγελματικό κεφάλαιο και να νιώθεις μία έντονη οικονομική ανασφάλεια, η οποία όμως θα ξεπεραστεί αν χωνέψεις το γεγονός πως βρίσκεσαι μπροστά στην επανεκκίνηση της ζωής σου, χωρίς να μπορείς να βασιστείς σε κατάλοιπα-βαρίδια του παρελθόντος.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου στη 2η μοίρα του Σκορπιού σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό που σε κάνει να αμφιβάλεις σχετικά με τις αποφάσεις σου για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η δυναμική της άλλης πλευράς είναι παρούσα και μπορεί να παραλύει την προσωπική σου βούληση, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είσαι ανίσχυρος/η μπροστά στη βούληση του/ης. Ίσως να θεωρείς πως δεν κρατάς τις εξελίξεις της ζωής σου στα χέρια σου, πως δυσκολεύεσαι να κινηθείς προς την κατεύθυνση που επιθυμείς, γιατί είσαι επιρρεπής στη βούληση της άλλης πλευράς. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι μπροστά σε μία πληθώρα επιλογών, χωρίς να μπορείς να εστιάσεις στον πραγματικό σου στόχο, κάτι που σημαίνει πως ζεις μία περίοδο που έχεις χάσει τον προσανατολισμό σου. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στη 16η μοίρα του ζωδίου σου σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό σηματοδοτεί μία πολύ δυναμική στιγμή για τις αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις. Κάτι φαίνεται να τελειώνει και θα χρειαστεί να επιδείξεις σωματική αλλά και ψυχική δύναμη ώστε να προχωρήσεις παρακάτω. Αν αισθάνεσαι οικονομική ανασφάλεια, τότε καλό θα ήταν να αναλογιστείς αν έχεις κοντά σου πρόσωπα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τις βάσεις της νέας ζωής που προσπαθείς να στήσεις. Αν πάλι θέλεις να βάλεις τα θεμέλια μίας νέας σχέσης ή εργασίας, τότε ζύγισε πολύ καλά κατά πόσο έχεις κοντά σου το πρόσωπο που ταυτίζεστε, γιατί μπορεί να επιδιώκεις απλά να συνεχίσεις τη ζωή σου, χωρίς να συνειδητοποιείς πως βασίζεσαι στα λάθος άτομα.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο σου στις 18 Ιανουαρίου, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό, και η παραμονή για όλο το 2022, σηματοδοτεί την έναρξη μίας έντονα καρμικής χρονιάς κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να έρθεις αντιμέτωπος/η με σημαντικές προκλήσεις για εσένα και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το πρώτο μισό της χρονιάς επηρεάζει τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου, μέσα από ευκαιρίες για να τροποποιήσεις τη ζωή σου και να κάνεις το επόμενο βήμα σε σημαντικές σου σχέσεις. Από τον Απρίλιο και μέχρι τον Ιούνιο θα δοκιμαστούν οι ενάρξεις που έχεις αποφασίσει να θέσεις σε εφαρμογή, θα τεστάρεις κατά πόσο είσαι σε θέση να στηρίξεις τις αποφάσεις σου ακόμα και αν συναντάς εμπόδια που σχετίζονται με άτομα εξουσίας ή με τις βλέψεις κοντινών σου ατόμων που δεν ακολουθούν τη δική σου βούληση. Το δεύτερο μισό του χρόνου, και ειδικά το δίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος, θα αποτελέσει μία μορφή αναστάτωσης στη ζωή των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου, μέσα από προκλήσεις που μοιάζουν αναπάντεχες ή ακόμα και αβίαστες. Θα χρειαστεί να τολμήσεις να κάνεις κινήσεις που μοιάζουν εξαιρετικά επικίνδυνες για εσένα ή πρόσωπα που σε γνωρίζουν ή να κάνεις μερικά βήματα προς τα πίσω και να παρατηρήσεις τη ζωή σου να γκρεμίζεται. Κάποιες σχέσεις μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για να δώσουν τη θέση τους σε γνωριμίες που εξελίσσονται πολύ γρήγορα. Μία καριέρα μπορεί να αφήνεται να χαθεί για να δώσει τη θέση της στο παιδικό σου όνειρο που αποφασίζεις να το κυνηγήσεις με όλη σου τη δυναμική. Αν αποφασίσεις να αφήσεις τη ζωή σου στα χέρια του πεπρωμένου θα δεις πως σε κατευθύνει προς ένα μέρος που δε σκεφτόσουν να βρεθείς. Το θέμα όμως είναι πόσο εύκολο είναι να πάψεις να πατάς πάνω σε στέρεο έδαφος και να αποφασίσεις να πετάξεις.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων