Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2023 είναι εδώ 22
Δεκ
Ετησιες προβλεψεις 2022
Από signingstar

Τα πάντα αλλιώς

 

Το 2022 είναι μία κρίσιμη χρονιά για τη ζωή σου, αφού έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά ανοικτά θέματα. Με τον Κρόνο να βρίσκεται στον Υδροχόο όλο το έτος, θα αισθάνεσαι πως υπάρχει ένας κριτής στη ζωή σου που έχει αποφασίσει να βαθμολογεί καθετί που κάνεις. Η αυστηρότητα με την οποία σε μεταχειρίζεται μπορεί να σε εκνευρίσει ή να σε φοβίσει, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις σκηνικά έντασης και εκκαθαρίσεων. Μία σχέση σου είναι πιθανό να λήξει, επειδή η άλλη πλευρά δεν αντέχει να περιμένει από εσένα να αλλάξεις, χωρίς να μπορείς να το κάνεις πράξη. Μία επαγγελματική συνεργασία οδηγείται στο τέλος, επειδή μοιάζεις ιδιαίτερα εγωιστής σε εποχές που χρειάζεται να αναδείξεις την ικανότητα σου να γίνεσαι μέλος ομάδων. Αντίθετα όμως, εφόσον συνειδητοποιήσεις πως παραμένοντας σε μία σχέση ή συνεργασία θα έχεις περισσότερα οφέλη από όσα φαντάζεσαι, είναι πιθανό να στεριώσουν τα δύο παραπάνω στη ζωή σου και να αλλάξει ο ρόλος σου μέσα σε αυτά.

Παράλληλα, η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, αλλά και οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, σηματοδοτούν γεγονότα που θα αλλάξουν τη ρότα της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Το κίνητρο σου δεν μπορεί να είναι μόνο το κέρδος ή η σεξουαλική απόλαυση μέσα σε μία σχέση, αλλά καλείσαι να εξετάσεις αν εκφράζεις και τη δημιουργική σου ανάγκη ή αν έχεις μία σχέση που γεμίζει τα συναισθηματικά σου κενά. Σε διαφορετική περίπτωση, με την αρωγή του Ουρανού από τον Ταύρο είναι εύκολο να βρεις εργασιακές ευκαιρίες και ευκαιριακές ερωτικές απολαύσεις, χωρίς όμως να υπόσχονται καμία μακροημέρευση στη ζωή σου.

 

Κεφάλαιο Δίας

Η παρουσία του Δία στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά και από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα σε βοηθήσει να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα από τις οικονομικές σου απολαβές που σχετίζονται με την εργασία σου ή με την παροχή από τρίτους. Θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς το γεγονός πως έχεις μπροστά σου την ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημα σου, ακόμα και αν αυτό βασίζεται σε υποσχέσεις που λαμβάνεις, τις οποίες όμως καλείσαι να μετατρέψεις σε πράξεις και σε απτά στοιχεία. Ίσως πάλι να προκύπτει ένας δεύτερος τομέας απασχόλησης που θα σε βοηθήσει να ξεπληρώσεις κάποιες υποσχέσεις που έχεις αναλάβει, οπότε μη χάσεις αυτή την ευκαιρία. Στον ερωτικό τομέα, έχεις τη δυνατότητα να δυναμώσεις τη σχέση σου, να προσθέσεις περισσότερο συναίσθημα σε μία γνωριμία που έχει προκύψει ή να σχεδιάσεις το να δημιουργήσεις οικογένεια με το άτομο που έχει υπάρξει στη ζωή σου. Από την άλλη πλευρά, αν μία σχέση είναι αρκετά νέα, τότε φρόντισε να εκμεταλλευτείς τη σεξουαλική ικανοποίηση που μπορεί να λαμβάνεις και να αφήσεις στην άκρη τα σχέδια για την επισημοποίηση ή τα πλάνα σου σε διάρκεια χρόνου. Αν πάλι θέλεις να είσαι αδέσμευτος/η, να αποφύγεις να εμπλακείς σε υποσχέσεις που προκύπτουν μέσα από μία σχέση που σοβαρεύει, τότε φρόντισε να φεύγεις από τις γνωριμίες που προκύπτουν όσο το δυνατό συντομότερα, πριν να υπάρξει συναισθηματικό δέσιμο με την άλλη πλευρά.

Η δοκιμαστική είσοδος και παραμονή του Δία στον Κριό το χρονικό διάστημα από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου θα σε βοηθήσει να εκφραστείς περισσότερο ανοικτά από όσο συνήθιζες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Θα καταφέρεις να ξεκλέψεις χρόνο από τη δουλειά σου και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που έχεις ανάγκη, να εντάξεις στην καθημερινότητα σου εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα στηριχτεί το άλμα της καριέρας σου, να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Έχεις ανάγκη από φρέσκο αέρα, γι’ αυτό μη μένεις δέσμιος/α καταστάσεων που σε εγκλωβίζουν και σου προκαλούν ενόχληση, ακόμα και αν μία τέτοια πράξη θεωρηθεί αφορμή για κριτική από την άλλη πλευρά. Αν είσαι έτοιμος/η να σπάσεις τα δεσμά από το πλαίσιο που έχεις βρεθεί, τότε τόλμησε να το κάνεις πράξη, αρκεί να θυμάσαι πως κάτι τέτοιο μπορεί να μην έχει επιστροφή.

 

Κεφάλαιο Κρόνος

Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο για όλο το έτος θα αποτελέσει μία εξαιρετικά διδακτική ευκαιρία για εσένα, προσφέροντας την ευκαιρία να εμβαθύνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να προχωρήσεις σε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις. Σαφώς και θα δυσκολευτείς να διατηρήσεις ζωντανή την υπάρχουσα σχέση σου, θα βρεις εμπόδια στην προσπάθεια να κινηθείς με τον τρόπο που θα ήθελες στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να βάλεις αρκετό νερό στο κρασί σου αν θα θέλεις να παραμείνεις στη δουλειά σου. Είναι βέβαιο πως δε θα καταφέρεις να ξεκινήσεις μία νέα ερωτική σχέση ή να μπεις δυναμικά στο καινούργιο επαγγελματικό σου περιβάλλον αν αυτά σημαίνουν πως θέτεις τους κανόνες και αναγκάζεις τους υπολοίπους να ακολουθήσουν στο ρυθμό που θέλεις να δώσεις. Πιθανότατα να έχεις δυσκολίες στο να δράσεις σύμφωνα με την προσωπική σου βούληση, αφού υπάρχουν νόμοι και κανόνες που σου επιβάλουν άτομα με ισχύ και εξουσία και τους οποίους δεν μπορείς για την ώρα να αμφισβητήσεις με εμφανή και λογικό τρόπο. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία αποτυχία στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα και να καλείσαι να πληρώσεις το τίμημα αυτής της πράξης, κάτι που θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με την έννοια του νόμου ή της θείας δίκης.

Όλα τα παραπάνω όμως είναι αποτελέσματα της αδυναμίας σου να λειτουργήσεις μέσα σε πλαίσια σχέσεων και συνεργασιών που στηρίζονται σε κανόνες και νόμους που έχουν γίνει αμοιβαία αποδεκτοί από όλα τα μέλη αυτών. Αν όμως αποφασίσεις να ρίξεις τους προσωπικούς σου εγωισμούς, να καταλαγιάσεις την ανάγκη σου να φαίνεσαι και να κινείς τα νήματα, να αποδεχτείς το ρόλο και της άλλης πλευράς, τότε είναι βέβαιο πως θα μπορέσεις να δυναμώσεις κάποιες σχέσεις που θα δοκιμαστούν. Μπορείς να στηρίξεις ακόμα περισσότερο την υπάρχουσα σχέση σου, εφόσον εκτιμήσεις την άλλη πλευρά για το μυαλό της, για την ικανότητα της να θέτει κανόνες, για την αποφασιστικότητα της. Μπορείς να αναβαθμίσεις το ρόλο σου μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον εφόσον αποδείξεις πως μπορείς να εργαστείς το ίδιο σκληρά και αποφασιστικά με τα άλλα μέλη, εφόσον αφήσεις στην άκρη τον προσωπικό σου εγωισμό. Μπορείς να πάρεις ουσιαστικά μαθήματα ηγεσίας εφόσον αποφασίσεις να εκπαιδευτείς από ένα άτομο που θα μπορούσες να κοντραριστείς μαζί του, αλλά την ίδια στιγμή σου παρέχει μαθήματα που δύσκολα θα έβρισκες μέσα σε ένα εγχειρίδιο. Καλείσαι να μειώσεις τον εγωισμό και την αλαζονεία σου και να παραδεχτείς πως είναι καιρός να αφήσεις ζωτικό χώρο και οξυγόνο και σε άλλους ανθρώπους που δεν μπορείς να τους θεωρείς κατώτερους από εσένα.

 

Κεφάλαιο εκλείψεις

Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 20 Απριλίου με την Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, θέλοντας να τονίσει πως υπάρχουν γεγονότα τα οποία δεν μπορείς να ελέγξεις και καλό θα ήταν να μπορείς τουλάχιστον να αντιμετωπίσεις. Μία επαγγελματική πρόκληση θα μπορούσε να στρέφει τον τομέα της καριέρας σε μία νέα κατεύθυνση και να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν υπάρχει λόγος να δίνεις εξηγήσεις στους γύρω σου ή μήπως όχι. Το προσωπικό σου κέρδος είναι ένας ισχυρός παράγοντας σχετικά με την επιλογή που θα κάνεις, οπότε φρόντισε να είσαι έτοιμος/η να αντιδράσεις ταχύτατα, γιατί η ευκαιρία δε διατηρείται για πάντα. Αν πάλι υπάρχουν αλλαγές στην ισορροπία της οικογένειας, τότε φρόντισε να αντιληφθείς το ρόλο που σου αναλογεί και το βάρος που μπορεί να πέφτει στους ώμους σου, γιατί αν κάνεις κάποια κίνηση που δεν έχεις μελετήσει ενδελεχώς, είναι πιθανό να βρεθείς σε περιστάσεις που δε θα μπορείς να αποδεσμευτείς όσο εύκολα θεωρείς πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 16 Μαΐου στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τρίγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να θέλει να σου τονίσει την ανάγκη να συνειδητοποιήσεις την έννοια του τέλους μίας κατάστασης που δεν μπορείς να τη διατηρείς στη ζωή σου με χρήση αναπνευστήρα. Αν δεν αντέχεις το εργασιακό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι, τότε κλείσε την πόρτα καθώς θα βγαίνεις από αυτό, έχοντας όμως υποσχεθεί στον εαυτό σου πως θα μπεις στη διαδικασία να ψάξεις μέσα σου και να βρεις τον ενθουσιασμό σου για τη ζωή τον οποίο έχασες στην προσπάθεια να χτίσεις την καριέρα σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση ή οικογενειακή κατάσταση που έκανε τον κύκλο της, τότε δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου. Καλύτερα να παραδεχτείς το προσωπικό σου μερίδιο ευθύνης, παρά να θέλεις να ντύσεις μία αποτυχημένη προσπάθεια με μία κακόγουστη μάσκα που καλύπτει την αποτυχία.

Το δεύτερο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και quincunx με τον Δία από τον Κριό, μία έκλειψη που δοκιμάζει την ισορροπία ανάμεσα στο να παραμείνεις ή να αποδράσεις. Δεν είναι εύκολο να λάβεις μία οριστική απόφαση, αφού κάτι σε κρατά πίσω και δε σου επιτρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου για κάπου μακριά. Ίσως να σχεδιάζεις μια εκπαιδευτική απόπειρα που θα σου προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να προχωρήσεις στη στροφή της καριέρας σου όπως την ονειρεύεσαι, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν υποχρεώσεις στον τομέα της δουλειάς ή της οικογένειας που δεν μπορείς να αγνοείς. Προσπάθησε να ακούσεις τις συμβουλές ενός κοντινού προσώπου που στέκεται δίπλα σου, χωρίς να ζητά κάποιο προσωπικό όφελος. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα αποτελέσει μία δυναμική στιγμή, αφού ταρακουνιούνται τα θεμέλια της ζωής σου. Μπορεί να αναγκάζεσαι να αποχωρήσεις από μία δουλειά στην οποία δεν υπάρχει πλέον χώρος για εσένα. Ίσως να έχεις οικονομικά θέματα, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται να συμμαζέψεις κάποιες εκκρεμότητες πριν να βρεθείς μπροστά σε μεγάλους κινδύνους. Προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, να μην εμπιστευτείς εύκολα ανθρώπους που δεν έχεις τεστάρει και να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις ένα διαφορετικό ρόλο μέσα στην οικογένεια.

 

Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο στις 18 Ιανουαρίου, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Σκορπιό σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου ενάμισι περίπου έτους κατά τη διάρκεια του οποίου θα δεις σημαντικές καρμικές εξελίξεις στο δίπολο καριέρα/οικογένεια. Με την παρουσία του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο θα κληθείς να λάβεις αποφάσεις επαγγελματικού περιεχομένου οι οποίες μπορεί να σε απομακρύνουν από το γνώριμο περιβάλλον σου. Κάτι τέτοιο μπορεί να πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία σε πρόσωπα του περιβάλλοντος σου, ή να αποτελέσουν την αφορμή για να δεις τη δημόσια εικόνα σου μέσα από νέα σκοπιά. Αν πάλι αντιμετωπίσεις θέματα οικονομικού περιεχομένου στη δουλειά που βρίσκεσαι, τότε είναι καιρός να σκάψεις μέσα σου και να εξετάσεις μήπως έχεις πέσει στην παγίδα μίας απασχόλησης που δε σε εξελίσσει ως άτομο, κάτι που σημαίνει πως βολεύτηκες και είναι ώρα αυτό να αλλάξει. Στον τομέα της προσωπικής σου ζωής, ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς με το σπίτι σου και να προχωρήσεις σε εργασίες που θα αλλάξουν το χώρο σου ή να χρειαστεί να ασχοληθείς με τα συναίσθημα που τρέφεις για το έτερο ήμισυ. Αν η σχέση σου βρίσκεται σε σημείο καμπής, τότε μπορεί να είναι απαραίτητο να αναζητήσεις κάποιον/α σύμβουλο που θα μπορέσει να ξεκλειδώσει αυτά που αισθάνεσαι και είναι δύσκολο να έρθουν στην επιφάνεια. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση που έχει βαλτώσει, τότε αναρωτήσου σχετικά με το λόγο για τον οποίο παραμένεις σε αυτή και δεν τολμάς να αποδράσεις. Είναι καιρός να δείξεις πως είσαι ώριμος/η ώστε να λαμβάνεις δύσκολες αποφάσεις, όσο και αν κάτι τέτοιο σε τρομάζει, αφού μπορεί να σε οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια χωρίς πυξίδα ανά χείρας.

 

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων